eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pàgina o realitzar consultes o suggeriments aquí teniu la nostra: informació de contacte

Demanam a l'Ajuntament que actui davant el tancament parcial d'un futur vial

independents | 31 Gener, 2007 17:45

Aquests darrers dies ha aixecat molta d'expectació a la vila i problemes als veïnats, el tancament de part de l'amplària d'un tram del camí que comunica el carrer Europa amb la carretera de Petra a Alcúdia (PM-334); concretament, del tram de camí que limita amb el carrer Europa, i en el qual diferent veïnats hi tenen portades i entrades pels quals han tengut accés lliure fins ara. (Segueix)

Respecte la dimissió d'Antoni Del Olmo

independents | 29 Gener, 2007 17:00

Antoni Del Olmo anuncià ahir la seva dimissió a l'acte de presentació del nou candidat del PP, Martí Àngel Torres. La premsa diu que la decisió es va prendre el dissabte, un dia abans de l'acte. L'anunci agafà per sorpresa a tothom i eclipsà la presentació del nou candidat. (Segueix)

Els Independents posen a l'abast de tothom l'enregistrament del "cas cintes"

independents | 19 Gener, 2007 14:30

Amb l'ànim que tothom ho pugui escoltar, i valorar per ell mateix el que ha estat denominat el "cas cintes" i tal com vàrem acordar els Independents a la reunió assembleària del passat dijous dia 11, reproduim aquí l'enregistrament que originà el "cas cintes".

 (Segueix)

Dues propostes dels Independents passen per comissió informativa

independents | 18 Gener, 2007 19:08

A la comissió informativa del passat divendres, a més de la polèmica modificació de contracte de la gestió de la piscina municipal de Santa Margalida, es varen dictaminar dues propostes dels Independents.

 (Segueix)

Les instal·lacions esportives de la piscina municipal ens costaran 1.200.000 € més

independents | 12 Gener, 2007 19:29

Avui s'ha duit a terme una comissió informativa a l'Ajuntament de Santa Margalida on se'ns ha exposat les modificacions que es preveuen dur a terme al contracte d'explotació de la piscina municipal coberta de Santa Margalida i instal·lacions annexes. (Segueix)

Els Independents obsequien una "panera" a l'equip de govern

independents | 04 Gener, 2007 17:25

Els Independents hem fet arribar avui a l'Ajuntament de Santa Margalida una "panera" amb uns regals simbòlics amb productes autòctons i regals per fer millor la seva feina: (Segueix)

Afiliació als Independents

independents | 01 Gener, 2007 22:59

Per afiliar-vos emplenau el full i feis-lo arribar al Carrer Clavet número 1, 2B, 07450, Santa Margalida o a qualsevol membre dels Independents.

Recordau que també podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça grup.independents@gmail.com o al telèfon 646 73 13 29 (Antoni Reus). 

Descarregar full d'afiliació 

 

Informació de contacte

independents | 01 Gener, 2007 14:06

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pàgina, informació diversa sobre les activitats dels Independents, i l'actualitat municipal o realitzar consultes o suggeriments als Independents enviau un coreu a l'adreça: grup.independents@gmail.com.

També podeu posar-vos amb contacte amb nosaltres cridant al telèfon 646 73 13 29 (Antoni Reus).

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS