eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pàgina o realitzar consultes o suggeriments aquí teniu la nostra: informació de contacte

La fesomia dels pobles, de Climent Picornell

independents | 30 Octubre, 2007 17:35

Ens han fet arribar un article del geògraf Climent Picornell que tracta sobre la problemàtica dels habitatges plurifamiliars a molts de pobles de Mallorca, una problemàtica que ha quedat ben palesa al nostre municipi. (Segueix)

Els Independents demanam celeritat per aturar la proliferació de plurifamiliars

independents | 18 Octubre, 2007 06:25

Els Independents ens felicitam, ja que pareix que finalment PP i CPU s'han temut del perill pel municipi que suposa el creixement desmesurat d'habitatges plurifamiliars que estam patint, que està creant molt de problemes sobretot dins el casc antic de Santa Margalida.

 (Segueix)

La Junta de Portaveus i el consens

independents | 10 Octubre, 2007 17:55

El batle de Santa Margalida Martín A. Torres ha anunciat per la premsa la intenció de convocar de nou la Junta de Portaveus de l'Ajuntament per cercar ubicacions alternatives per un futur col·legi a Can Picafort, així com altres temes. Hem de dir que a hores d'ara encara no hem rebut cap comunicació per part del batle d'aquesta convocatòria ...

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS