eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pàgina o realitzar consultes o suggeriments aquí teniu la nostra: informació de contacte

PP i CPU enganaren la gent de Son Serra amb la inauguració de la biblioteca

independents | 28 Novembre, 2007 14:25

A principis de 2007, en ple període “pre-electoral”, quan era batlessa la sra. Aina Rodríguez, l'Ajuntament de Santa Margalida inaugurà la nova biblioteca de Son Serra de Marina ... (Segueix)

Resum del plenari d'ahir vespre

independents | 27 Novembre, 2007 15:48

Ahir, 26 de novembre a les 20.00h es celebrà un ple ordinari a l'Ajuntament de Santa Margalida. Hem fet un petit resum de com va anar el debat de les propostes. (Segueix)

Ampliada l'ANEI de Son Real

independents | 23 Novembre, 2007 16:55

Avui el Consell de Govern del Govern Balear ha aprovat a proposta de la Conselleria de Mobilitat i Ordenació del Territori el Decret llei de mesures cautelars fins a l’aprovació de normes de protecció d’àrees d’especial valor ambiental per a les Illes Balears.

 (Segueix)

Modificada la taxa de fems

independents | 17 Novembre, 2007 19:45

Ahir a les 9:30 del matí es va celebrar a l'Ajuntament de Santa Margalida un plenari extraordinari urgent (els plenaris urgents són els que es convoquen amb manco de 2 dies d'antelació) ... (Segueix)

Nou full informatiu, el número 12

independents | 13 Novembre, 2007 19:30

Ja és aquí el nou full informatiu dels Independents.

En aquest full de novembre tractam temes com:

  • La situació de la piscina coberta municipal.
  • La política respecte les normes subsidiàries del nou equip de govern.
  • Els problemes del projecte de nova depuradora de Can Picafort (tema que ja s'ha solucionat i del qual en publicarem una actualització en breu).
  • La protecció de Son Real.
  • Així com vàries propostes que hem presentant al plenari.
Podeu descarregar el full aquí (PDF 231KB).

Acte dels Independents demà divendres

independents | 08 Novembre, 2007 19:11

Demà divendres, a les 21:30 a la Casa de Cultura de Santa Margalida, els Independents durem a terme un acte públic per presentar el que serà el primer full informatiu d'aquesta legislatura, que ve a continuar la tasca d'informació que duim a terme de temps enrere.

També farem un repàs de la tasca que hem realitzat a l'oposició aquests primers mesos de legislatura i per comentar l'actualitat municipal.

Un PAC que no és PAC

independents | 06 Novembre, 2007 17:08

Descobrim avui a les notícies que el PAC que la Conselleria de Salut del Govern Balear ha construït a Can Picafort, i que s'ha de posar en funcionament d'aquí a dues setmanes, en realitat no és un PAC, és a a dir, no és un Punt d'Atenció Continuada, i per tant no atendrà urgències fora de l'horari d'apertura (de 8 a 21 hores). Per tant el PAC del que tant s'ha (i hem) parlat els darrers 7 any no és un PAC.

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS