eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pgina o realitzar consultes o suggeriments aqu teniu la nostra: informaci de contacte

El batle, que t en peu de guerra el personal, es vol pujar el sou fins a 45.000

independents | 05 Febrer, 2008 15:45

Si fa un parell de dies ens feiem ressò de que l'equip de govern feia comptes pujar-se el sou per damunt de l'IPC, ara en tenim la confirmació, ja que l'Ajuntament ens ha enviat la documentació dels pressuposts que demà s'ha de debatre a la comissió informativa. És en aquests pressuposts on es regula el sou dels regidors per l'any 2008

Idò, el batle Martí Àngel, que té en peu de guerra al personal laboral,  i que fins ara cobrava 35.760 euros, vol passar a cobrar a partir d'ara 45.000 euros (perquè ens facem una idea, descomptant retencions i en pessetes, més de 400.000 pts mensuals netes, amb 14 pagues).

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS