eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pgina o realitzar consultes o suggeriments aqu teniu la nostra: informaci de contacte

el sueldo s lo ms digne que t una persona

independents | 12 Febrer, 2008 18:28

L’afirmació del Dia: “el sueldo és lo més digne que té una persona”. Com deveu poder suposar, no ha estat cap afirmació nostra. És així com el batle ha justificat avui la seva puja de sou al Ple. L’increment estava anunciat. Al plenari d'avui a les 9h, el batle s'ha pujant un 25% el sou, de manera que passarà per cobrar 45.000 euros.

 (Segueix)

Els Independents amb Unitat

independents | 12 Febrer, 2008 17:20

La candidatura “Unitat per les Illes” és la gran novetat de les eleccions generals del 9 de març.

Per primera vegada un conjunt de forces polítiques de totes les Illes han formalitzat una candidatura sense sigles, sense protagonisme de partits, amb un programa consensuat, entorn a un objectiu comú que defineix l’eslògan elegit: “la nostra veu”.

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS