eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pgina o realitzar consultes o suggeriments aqu teniu la nostra: informaci de contacte

Agenda per aquests dies ...

independents | 21 Febrer, 2008 14:20

Avui, dijous 21, a les 20:30h a la Casa de Cultura (C/ Constitució, 6), l'Ajuntament de Santa Margalida farà la presentació de “l'Agenda Local 21 de La Vila, Can Picafort i Son Serra”. Es farà una presentació de la tasca que s'ha fet fins ara i suposam que s'explicarà les següents passes a fer. Animam a tothom a participar-hi. (més informació sobre l'Agenda Local 21)

Demà, divendres 22, a les 21:45h, “IB3 oferirà el primer debat electoral a quatre entre els candidats polítics al Congrés. Antoni Garcies, PSOE; Maria Salom, PP; Marisol Ramirez, EU-Els Verds, i Pere Sampol, Unitat per les Illes, es batran en debat al canal autonòmic balear.” (més informació)

Passat demà, dissabte 23, a les 20:30h, es celebrarà a Auditori de Palma, l'acte central de campanya d'Unitat per les Illes, amb la presencia dels candidats Pere Sampol, Margalida Miquel, Jaume Sansó i Helena Inglada. (més informació sobre Unitat).

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS