eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pàgina o realitzar consultes o suggeriments aquí teniu la nostra: informació de contacte

800.000 euros de factures extrajudicials

independents | 31 Juliol, 2008 15:23

Al plenari d'aquest passat dilluns s'aprovà reconèixer 800.000 euros de factures extrajudicials.

Aquestes factures, necessiten un acord de ple per poder pagar-les, el que s'anomena un reconeixement extrajudicial, per un de dos motius:

  • Es tracta de factures que corresponen a anys anteriors que no es pagaren al seu moment. Això és pel principi d'anualitat pressupostària, dins l'any 2008 l'Ajuntament només pot pagar factures de l'any 2008.

  • Es tracta de feines que es contractaren sense seguir el procediment legal. Es a dir, feines que superen un limit de doblers, i que en comptes de realitzar un concurs, es contractaren directament a dit, incomplint la llei de contractes.

Aquí podeu veure la proposta amb el llistat de factures reconegudes (12 pàgines)

Els Independents, i també la resta de grups de l'oposició, votàrem en contra d'aquest reconeixement. Els arguments els resumeix molt bé, casi tots, l'informe que realitzà secretaria i intervenció.

 (Segueix)

Tones de cartró s'han entregat a TIRME per incinerar

independents | 30 Juliol, 2008 06:20

Recentment els Independents varem saber per operaris de TIRME, que l'empresa que fa la recollida de fems del municipi de Santa Margalida, la UTE Melchor Mascaró i Rebalim, ha entregat a l'estació de transferència de residus urbans d'Alcúdia, viatges de cartró com si fossin residus normals per incinerar.

 (Segueix)

Ressaca després d'un plenari de 5 hores

independents | 29 Juliol, 2008 09:02

Ahir hi va haver un plenari ordinari a l'Ajuntament de Santa Margalida, el més llarg que recordam. Va començar a les 21:05 hores, i va acabar a les 02:09.

Anirem publicant el més destacable del que va passar aquests dies, però avui a primera hora ens despertam amb una informació que publica Diario de Mallorca, respecte un escrit del zelador d'obres de l'Ajuntament de Santa Margalida.

De moment, no hi feim comentaris, el que vulgui llegir l'escrit, que fa 2 mesos (28 de maig), va registrar el zelador a l'Ajuntament, ho pot fer aquí, i treure les seves pròpies conclusions.

Al marge d'això dir que en temes de disciplina urbanística, ahir es va aprovar una moció dels Independents per donar suport a la creació de l'Agència de la Protecció de la Legalitat Urbanística, i tant prest com això sigui possible demanarem que l'Ajuntament s'hi adhereixi.

 (Segueix)

Policíes de Santa Margalida assistiren un part a dins un autobús

independents | 27 Juliol, 2008 23:30

Des d'aquí el nostre reconeixement a aquests dos policies pel seu coratge!

La noticia al Diari de Balears: Donar a llum dins un autobús

I al Diario de Mallorca: Policías de Santa Margalida asisten a una mujer que dio a luz en el interior de un autobús

Una empresa ocupa un solar municipal sense cap permís

independents | 24 Juliol, 2008 10:30

L'empresa, que està construint un bloc de pisos a la cantonada del carrer Joan Monjo March / carrer Doctor Ferrà de Santa Margalida du setmanes ocupant un solar municipal, d'ençà que el passat 8 de maig, part del carrer i d'aquest solar municipal varen cedir a causa de l'excavació que portava a terme l'empresa. (Segueix)

Dues notícies, una de bona i una de dolenta

independents | 08 Juliol, 2008 13:15

Primer la bona,

A la fi Can Picafort té una web de promoció turística. La veritat és que és increible que s'hagi arribat a dia d'avui sense comptar amb una bona pàgina web de promoció per donar-ho a coneixer com a destí turístic. 

 (Segueix)

Article d'opinió al Diari de Balears

independents | 04 Juliol, 2008 17:23

Article de Melcior Comes titulat Can Picafort aparegut avui al Diari de Balears:

 

 (Segueix)

Càrrecs de confiança

independents | 03 Juliol, 2008 12:30

Molta gent ens demana pels càrrecs de confiança que ha anomenat el batle de Santa Margalida, i per les seves remuneracions. El passat 21 de juny va sortir publicat al BOIB. (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS