eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pàgina o realitzar consultes o suggeriments aquí teniu la nostra: informació de contacte

L'equip de govern passa els plens al matí

independents | 30 Setembre, 2008 15:08

Ja n'havíem sentit rumors però no esperàvem que fos tan aviat: el grup municipal CPU va presentar al ple d'ahir vespre una moció d'urgència per canviar els plens ordinaris al matí. Moció aprovada amb els vots a favor de l'equip de Govern (PP-CPU) i com es de suposar la resta de partits votaren en contra (Independents, PSOE, i UM). Així que a partir d'ara qui vulgui veure els plens ho haurà de veure en vídeo, estar a l'atur o ser jubilat ... perquè, qui és qui pot assistir a un ple el dilluns a les deu del matí?

Passats quinze mesos ja no és compleixen les promeses que havia fet en Martí Àngel Torres durant les eleccions. Recordau el debat del Diario de Mallorca, es va comprometre a fer els plens al vespre i a eliminar la crispació. Jutjau vosaltres mateixos. 

Miquela Pomar

Noves sobre la multa personal de 1000 euros al batle de Santa Margalida

independents | 25 Setembre, 2008 10:59

Avui la premsa recoeix que la jutgessa que va impossar la multa personal al batle de Santa Margalida ha demanat a l'Ajuntament a veure si es va pagar amb fons públics, i que en aquest cas i podria haver un delicte de malversació de fons públics.

Aquí podeu veure la noticia a Ultima Hora:

La jueza investiga si el alcalde pagó una multa personal con fondos públicos

i al Diario de Mallorca:

La juez advierte al Consistorio de una posible malversación si pagó la multa del alcalde

 (Segueix)

L'enllumenat públic de Son Serra en estat pèssim

independents | 23 Setembre, 2008 13:31

L'enllumenat de Son Serra de Marina està en molt mal estat, com pot veure qualsevol persona, només de passejar una estona per dins aquest nucli. (Segueix)

Es podran registrar escrits dirigits a altres administracions a l'Ajuntament de Santa Margalida

independents | 18 Setembre, 2008 11:36

Avui el plenari de l'Ajuntament de Santa Margalida ha ratificat per unanimitat l'adhesió de l'Ajuntament de Santa Margalida al conveni marc de l'Administració general de l'Estat i la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a la implantació d’una xarxa d’oficines integrades d’atenció ciutadana en l’àmbit territorial de les Illes Balears.

Aquest procés va començar el 12 de febrer de 2007, quan el plenari va aprovar una proposta d'acord dels Independents per encomanar a la batlia que realitzés les gestions oportunes per la subscripció dels convenis que permetessin als ciutadans registrar documents dirigits a l'administració central i autonòmica mitjançant els registres municipals (el que s'ha vengut anomenant “finestreta única”).

 (Segueix)

Jornada de portes obertes a Son Real

independents | 03 Setembre, 2008 07:28

Aquest divendres, 5 de setembre, a partir de les 17:00, la Conselleria de Turisme del Govern Balear organitza una jornada de portes obertes per donar a coneixer el Centre d'Interpretació de la finca pública de Son Real al nostre municipi (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS