eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pgina o realitzar consultes o suggeriments aqu teniu la nostra: informaci de contacte

Incomplint promeses ...

independents | 15 Octubre, 2008 18:00

Com ja vos vrem informar, al darrer plenari ordinari, es va aprovar, amb els vots de PP i CPU, una proposta per tal de realitzar els plenaris el demat.

Val la pena anar recordant algunes de les promeses que va fer l'ara batle durant la campanya electoral, concretament dues ...

 (Segueix)

Son Serra deixat de la ma de Du

independents | 14 Octubre, 2008 18:24

El company Pere March, amb més raó que un Sant, ens envia aquest article sobre l'estat de deixadesa de Son Serra.

Recordar només, que gràcies als Independents, al darrer plenari es va aprovar redactar un projecte de reparació i millora de l'enllumenat públic de Son Serra i incloure-ho als pressuposts de 2009.

 (Segueix)

Propostes aprovades al darrer plenari

independents | 02 Octubre, 2008 13:38

Al darrer plenari ordinari, d'aquest passat dilluns 29 de setembre (el darrer que es celebra el vespre), es varen aprovar dues propostes presentades pels Independents.

La primera, que ja l'havíem anunciada, consisteix en la redacció per part de l'Ajuntament d'un projecte de reparació i millora de l'enllumenat públic de Son Serra de Marina, atès les condicions precàries en que es troba, i incloure aquest projecte al pressupost de 2009.

La segona, consisteix en instar al Consell de Mallorca a tenir en compte pel proper any la reforma de la carretera Ma-3440 de Llubí a Santa Margalida. Hem de recordar que segons dades de 2006, aquesta va ser la segona carretera de Mallorca amb més accidents. El Consell va anunciar ja al novembre de 2007 la seva intenció de priortizar l'eliminació de punts negres.

Adjuntam les dues propostes aprovades:

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS