eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pàgina o realitzar consultes o suggeriments aquí teniu la nostra: informació de contacte

Plenari alternatiu dilluns a les 21:00h

independents | 22 Novembre, 2008 11:27

Vista la decisió del batle i l'equip de govern d'incomplir els seus compromisos electorals i canviar els plens ordinaris per fer-los el dematí a les 10h, en lloc del vespre, els grups de l'oposició hem decidit convocar un plenari alternatiu, el mateix dia que es celebri un ple ordinari a l'Ajuntament, però el vespre.

El primer serà aquest dilluns, dia 24 de novembre, a les 21h, a la Casa de Cultura, ja que el batle ens ha denegat l'ús del saló de plens de l'Ajuntament.

Convidam a tothom que hi vulgueu assistir i participar amb les vostres preguntes.

Nou full informatiu, el número 14

independents | 18 Novembre, 2008 17:06

Amb un poquet de retràs (és el full d'octubre), arriba el nou full informatiu dels Independents.

El podeu descarregar d'aquí (PDF 334KB)

Nota: Hi ha persones que no poden veure el PDF, en aquest cas, podeu provar de pitjar amb el botó dret damunt l'enllaç i triau: "guardar destí com .." o "guarda el contingut de l'enllaç ..."

Abocador al carrer Lluna

independents | 18 Novembre, 2008 16:49

Avui hen demanat al batle que prengui mesures amb aquest solar del carrer Lluna a La Vila que s'està convertint en un abocador. També li hem recordat que fa un parell de plenaris que li demanam que si no s'hi ha de dur a terme cap obra, s'hauria de tancar tal com estableixen les ordenances muncicipals.

L'equip de govern adjudica les obres de rehabilitació de Son Bauló a una de les ofertes més cares

independents | 17 Novembre, 2008 23:45

Ens demanen a un comentari que comentem l'adjudicació de les obres de la rehabilitació de Son Bauló.

Es tracta d'unes obres, subvencionades per la Conselleria d'Habitatge, que consisteixen en la rehabilitació (aceres, enllumenat, ...) d'una part del barri de Son Bauló, concretament tota la part a l'oest de l'avinguda Diagonal (aquesta no inclosa).

Tretze empreses presentaren, i aquest divendres es va procedir a l'adjudicació de les obres ...

 (Segueix)

Son Real ja és BIC

independents | 15 Novembre, 2008 16:17

Aquest és el titular a Diari de Balears. També a Diario de Mallorca: “La protección de la zona arqueológica de Son Real frena posibles proyectos urbanísticos”.

Tot i que ahir hi va haver un plenari extraordinària a l'Ajuntament de Santa Margalida, on es varen prendre decisions molt qüestionables, com l'adjudicació del projecte de rehabilitació de Son Bauló, ... avui hem volgut destacar aquesta noticia, i és que ahir, la Comissió d'urbanisme, Ordenació del Territori i Patrimoni del Consell de Mallorca va aprovar per unanimitat (sí, unanimitat) incoar la declaració de bé d'interès cultural, com a zona arqueològica, tot l'entorn de Son Real, una petició, que recordem, ja feren la plataforma Son Real No Té Preu i el GOB a principis de 2005.

Per tant, creim que estam tots d'enhorabona, i en especial la plataforma Son Real No Té Preu, per haver aconseguit que Son Real, una de les zones amb més concentració de restes arqueològiques de Mallorca, tengui la protecció que es mereix.

300.000 € més a les partides de festes

independents | 11 Novembre, 2008 19:23

Avui s'ha presentant en comissió informativa una proposta de modificació de partides pressupostaries que fa comptes aprovar l'equip de govern aquesta setmana que, entre d'altres preveu un increment de les partides de festes de 300.000 euros.

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS