eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pàgina o realitzar consultes o suggeriments aquí teniu la nostra: informació de contacte

Entrevista al batle de Santa Margalida al programa Enxarxats

independents | 13 Desembre, 2008 11:02

Dijous a vespre al programa Enxarxats de Televisió de Mallorca, entrevistaren el batle de Santa Margalida Martí Àngel Torres.

Publicam aquí els tres principals fragments amb l'entrevista a Martí Àngel Torres.

 (Segueix)

Hem posat un recurs contra l'adjudicació de les obres de Son Bauló

independents | 05 Desembre, 2008 15:50

Avui els Independents hem registrat a l'Ajuntament de Santa Margalida un recurs de reposició contra l'adjudicació de les obres de Son Bauló.

Es tracta d'unes obres, subvencionades per la Conselleria d'Habitatge, que consisteixen en la rehabilitació (aceres, enllumenat, ...) d'una part del barri de Son Bauló, concretament tota la part a l'oest de l'avinguda Diagonal (aquesta no inclosa).

Els Independents creim que la valoració que s'ha fet de les ofertes no s'ajusta a criteris econòmics, i suposarà un perjudici per l'Ajuntament de 140.000 euros.

 (Segueix)

Proposam que les penes de treballs per la comunitat puguin realitzar-se a Santa Margalida

independents | 02 Desembre, 2008 14:00

Avui els Independents hem registrat un escrit a l'Ajuntament de Santa Margalida sol·licitant a l'equip de govern que faci les gestions oportunes amb el Centre d'Inserció Social de Palma de Institucions Penitenciàries per signar un conveni de col·laboració per què els condemnats a penes de servei a la comunitat puguin complir-les mitjançant llocs de feina habilitats per l'Ajuntament de Santa Margalida.

L'objectiu es facilitar el compliment de penes de treball en benefici de la comunitat pels ciutadans de Santa Margalida, així com que aquests treballs puguin redundar en un benefici pel municipi.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS