eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pàgina o realitzar consultes o suggeriments aquí teniu la nostra: informació de contacte

L'Ajuntament dona un tracte de favor a l'empresa que gestiona el Parc Verd

independents | 21 Febrer, 2009 16:11

Hem sabut per la premsa que la regidora de medi ambient de l'Ajuntament de Santa Margalida ha qualificat d'oportunistes la denuncia dels Independents sobre l'estat del “parc verd” municipal, explicant que ja s'havien temut del problema i que l'empresa concessionària ja fa dos mesos que està intentant solucionar el problema (el que ens du a pensar: com devia estar el “parc verd” si després de dos mesos de neteja es troba d'aquesta manera encara? ... quant de temps devia fer que l'empresa incomplia les seves responsabilitats??)

 (Segueix)

La Vila Recicla i el Parc Verd de Can Picafort d'aquesta 'suerte'

independents | 19 Febrer, 2009 13:00

El Parc Verd municipal, situat al polígon industrial de Can Picafort, es troba d'aquesta manera:

Avui hem enviat un escrit a l'Ajuntament denunciant aquesta situació, i demanant que s'iniciïn les accions necessàries per sancionar l'empresa responsable del parc verd.

La gestió del parc verd i la seva neteja és responsabilitat de l'empresa de recollida de fems (la UTE formada per les empreses Melchor Mascaró S.A. i Rebalim S.A.), que es va adjudicar el contracte de la concessió administrativa de la gestió dels serveis públics de recollida i transport dels residus sòlids urbans el maig de 2006.

Segons les condicions del contracte el manteniment deficient del parc verd és una falta greu a la que li correspon entre 1.200 i 6.000 euros de multa més una indemnització del 20% del cost del servei.

 (Segueix)

Vine al fogueró dels Independents!!

independents | 11 Febrer, 2009 18:15

Dissabte, dia 14 de febrer, a partir de les 21:00,

Vine al fogueró dels Independents!

Tot el poble està convidat.

Lloc: a Santa Margalida, cap de cantó del C/Industria i el C/ de Sa Capella (veure mapa)

(Veure l'esdeveniment a FaceBook)

 

Que trobes del Pla Director Sectorial a Santa Margalida?

independents | 07 Febrer, 2009 17:25

Recentment vàrem publicar un article sobre el pla de carreteres a Santa Margalida. Però que trobau vosaltres? Hem fet aquesta petita enquesta ...

 (Segueix)

El Pla de Carreteres a Santa Margalida

independents | 02 Febrer, 2009 18:50

Aquest dijous va començar l'exposició al públic del Pla de Carreteres aprovat inicialment pel Consell de Mallorca. Aquí està l'anunci al BOIB.

Aquest pla descriu les millores que es faran a la xarxa de carreteres de tot Mallorca durant els propers anys, és a dir, les carreteres que es reformaran i les carreteres de nova creació.

El pla preveu per una primera fase, la millora de vàries carreteres que afecten al nostre municipi (Llubí - Santa Margalida, Muro - Santa Margalida, Ariany - Santa Margalida i varis trams de Muro - Can Picafort). A més preveu la variant de Santa Margalida. Una variant que enllaça el creuer de Maria fins a la rotonda de Muro/Llubí, i després continua enllaçant amb la carretera actual  a l'altura del camí que va fins a Sa Boleda. Es tracta d'una carretera que consumirà i inutilitzarà moltes finques de terra bona i que a priori creim que s'hauria de redissenyar.

D'altra banda, hi ha una segona fase, on es preveu la millora de la carretera de la punta de Santa Eulàlia fins a Son Bauló, i dues noves carreteres:

  1. Un enllaç que va de Son Sant Martí, cap a la carretera Can Picafort - Santa Margalida a l'altura de Santa Eulàlia. Una carretera a la que realment no li veim cap justificació.
  2. La variant de Can Picafort, que enllaça la rotonda de Capellans, amb la carretera que va cap Artà, fent una circumval·lació a Can Picafort. Aquesta pot tenir el problema que la reserva actual ja feta de fa anys passa molt arran del nucli de urbà de Can Picafort. 

Aquest pla no és definitiu, és una aprovació inicial, i pendent de negociar entre els partits que formen el Consell de Mallorca. Durant dos mesos, fins el proper 30 de març, s'hi poden presentar al·legacions.

El Consell de Mallorca ha publicat a la seva web els documents i plànols d'aquest Pla: les podeu consultar a http://www.conselldemallorca.net/pdscarreteres, però aquí feim un poc de quadre-resum de com afecta aquest pla al nostre municipi.

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS