eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pgina o realitzar consultes o suggeriments aqu teniu la nostra: informaci de contacte

Els Independents demanaren que l'Ajuntament s'oposi al pla director sectorial de carreteres

independents | 07 Mar, 2009 14:04

El batle finalment ha convocat pel proper dimarts una junta de portaveus per tractar el tema del pla director sectorial de carreteres.

En aquesta junta de portaveus els Independents, que com ja anunciàrem presentarem al·legacions al pla de carreteres, demanarem que l'Ajuntament també s'oposi als projectes de via de circumval·lació de Santa Margalida que consideram totalment exagerada, i del nou tram que uneix les carreteres Santa Margalida – Can Picafort i Muro – Can Picafort (de la zona de Santa Eulàlia fins a Son Sant Martí), que consideram que és totalment innecessari. Els Independents consideram també que s'hauria de millorar el traçat de la variant de Can Picafort per minimitzar la incidència sobre els habitatges existents.

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS