eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pgina o realitzar consultes o suggeriments aqu teniu la nostra: informaci de contacte

Dem divendres 24, Plenari Alternatiu a les 21:30

independents | 23 Abril, 2009 21:49

Com ja vàrem fer els passats mesos, vista la decisió del batle i l'equip de govern d'incomplir els seus compromisos electorals i canviar els plens ordinaris per fer-los el dematí a les 10h, en lloc del vespre, els grups de l'oposició organitzarem un plenari alternatiu.

Serà demà divendres 24, a les 21:30 a la Casa de Cultura (ja que el batle ens ha denegat l'ús del saló de plens de l'Ajuntament).

Noves del pla (ple) de carreteres

independents | 02 Abril, 2009 18:04

Al·legacions

Aquest dilluns els Independents vàrem presentar les nostres al·legacions al pla de carreteres, més totes aquelles al·legacions que ens vàreu fer arribar. Encara no sabem quantes se'n han presentat, però tenim constància de més de 40.

D'altra banda el BLOC per Mallorca, que s'havia interessat per la postura dels Independents davant el pla, va incloure les nostres al·legacions a les que presentaren pel conjunt de Mallorca.

La posició de l'Ajuntament

Aquest dilluns també hi va haver plenari a l'Ajuntament de Santa Margalida, on uns dels temes era aprovar la posició de l'Ajuntament davant el pla de carreteres.

En principi pareixia que hi havia unanimitat de tots els grups en quant a:

  1. Rebutjar la variant de Santa Margalida, plantejant l'alternativa de millorar el traçat actual, amb reductors de velocitat als 200m que travessa el nucli urbà (zona benzinera, renault ..)

  2. Rebutjar l'enllaç entre Son Sant Martí – Santa Eulàlia

  3. Acceptar la variant de Can Picafort apuntant però a la necessitat d'evitar l'afectació dels habitatges existents.

L'únic punt de conflicte va sortir entorn de la variant de Santa Margalida, amb el següent sentit:

En l'elaboració del Pla de Carreteres es segueix un criteri marcat de que les carreteres que travessen en part nuclis urbans i tenen més d'un determinat índex de circulació s'han de treure defora. El cas de la carretera de Santa Margalida entra dins aquests criteri. Així ho informaren els tècnics, i als informes es plantejava una alternativa B, de fer una circumval·lació reduïda partint del darrer revolt abans del Centre de Dia, i fins a la rotonda.

D'aquest manera, l'acord de ple proposat (i finalment aprovat) era de rebuig a la variant de Santa Margalida, i es demanava que en cas de desestimar aquest rebuig al manco es prengués en consideració aquesta alternativa B, abans de fer la que du originalment el pla.

El PSOE i UM, consideraven que aquesta menció a l'alternativa B no s'havia de fer, perquè llevava força al rebuig per part de l'Ajuntament. Els Independents trobam que aquesta menció no hi està de més, i que val més no jugar-se les coses a una sola carta, a tot o res.

Ara depèn del Consell

Ara depèn del Consell de Mallorca i dels partits que el formen la resolució de tots aquests informes i al·legacions.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS