eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pgina o realitzar consultes o suggeriments aqu teniu la nostra: informaci de contacte

Anuncien que la variant de Santa Margalida s'eliminar del Pla de Carreteres!!

independents | 10 Juny, 2009 20:27

A una roda de premsa d'avui (dimecres) del Departament d'Obres Públiques del Consell de Mallorca, el Conseller Insular, Antoni Pasqual ha anunciat que al setembre s'aprovarà definitivament el pla de carreteres i que s'eliminarà, entre d'altres la Variant de Santa Margalida!

La noticia la recull l'agència de notícies Europa Press, i ja surt també a alguns mitjans digitals com MallorcaDiario, Diari de Balears o El Mundo.

Després de la campanya que vàrem fer els Independents per donar a conèixer el pla de carreteres, i de les al·legacions que vàrem preparar per afectats i no afectats, i d'aconseguir el posicionament de l'Ajuntament en contra de la variant, estam molt contents per aquest anunci. I ho volem agrair especialment a tothom que es va mobilitzar en contra d'aquest projecte totalment desmesurat.

Encara no tenim cap més detall sobre l'anunci fet avui i com quedarà finalment el Pla de Carreteres, només el que recull de premsa. En tenir més dades sobre com queden les demés actuacions ho publicarem.

Els Independents i les Eleccions Europees

independents | 05 Juny, 2009 18:05

Falten unes poques hores perquè finalitzi la campanya electoral de les Eleccions al Parlament Europeu que es celebren aquest diumenge dia 7 de juny.

Encara que per la propaganda que fan alguns partits, pareix que aquestes eleccions només hi ha dues opcions, PSOE i PP... res més lluny de la realitat.

Es presenten moltes altres opcions, com per exemple la coalició de dretes “Coalició per Europa”, formada per partits com CIU, UM i PNV, i dins l'esquerra tenim: “La Izquierda” liderada per Esquerra Unida, els nacionalistes de “Europa dels Pobles/Verds”, amb la participació Entesa per Mallorca i Esquerra Republicana, i altres més revolucionaries com “Iniciativa Internacionalista”, i “Izquierda Anticapitalista”.

En aquestes eleccions els Independents no hem donat suport oficial a cap candidatura i per això no hem fet campanya, ni demanam el vot. Sí que hi ha hagut membres dels Independents, que a títol personal han fet campanya per la coalició d' “Europa dels Pobles/Verds”, que té com a primer candidat de les Illes Balears al regidor d'Entesa de Muro Ramon Quetgles, i també hi hagut companys que han fet campanya per la coalició d'Esquerra Unida, amb el candidat de Balears David Abril, coordinador d'EU a les Balears.

Res més que animar-vos a participar diumenge a les eleccions a l'opció que trobeu més oportuna.

(més informació sobre les eleccions europees aquí)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS