eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pàgina o realitzar consultes o suggeriments aquí teniu la nostra: informació de contacte

Declaració institucional de condemna de l'atemptat

independents | 31 Juliol, 2009 08:29

Avui, a l'Ajuntament de Santa Margalida, tots els grups hem aprovat aquesta declaració institucional:

DECLARACIÓ  INSTITUCIONAL DE CONDEMNA DE L’ATEMPTAT PERPETRAT AL MUNICIPI DE CALVIÀ, QUE HA ACABAT AMB LA VIDA DE DOS AGENTS DE LA GUÀRDIA CIVIL. 
 

L’ Ajuntament de Santa Margalida, institució que representa la ciutadania del nostre municipi en el seu conjunt, expressa de forma unànime el seu rebuig més profund, la seva condemna més ferma, a l’atemptat perpetrat ahir a la localitat mallorquina de Palmanova, que ha acabat amb la vida de dos agents de la Guàrdia Civil. 

La banda terrorista ETA ha demostrat, una vegada més, la seva capacitat d’assassinar, de provocar dolor, de destruir vides i il·lusions. 

Però la unió  de totes les forces polítiques democràtiques, la unió de tota la societat, farà possible, de bon segur, que els valors de la pau i de la convivència triomfin per damunt de la barbàrie. 

És des d’aquesta absoluta convicció, des de la força que ens dóna l’Estat de Dret, que l’ Ajuntament de Santa Margalida vol transmetre el seu condol als familiars de les víctimes d’aquest atemptat, a totes les persones ferides així com també expressar tot el seu suport a les Forces i Cossos de Seguretat que, dia a dia, vetllen i arrisquen les seves vides pel benestar de tots. 

L’ Ajuntament de Santa Margalida vol convidar tota la societat de les Illes Balears a expressar el seu rebuig a la violència terrorista participant dels diferents actes i concentracions que, a hores d’ara, s’estan organitzant per, tots plegats, dir ben alt i ben clar que cap atac a la democràcia i a la convivència doblegarà la nostra voluntat de viure en pau i en llibertat.

 

El PP de Santa Margalida creu en els “brotes verdes”

independents | 29 Juliol, 2009 15:01

Tot hi que el PP de tot l'estat no pareix que vegi els “brotes verdes” per enlloc, el PP de Santa Margalida sí que les veu. No hi ha altre explicació pels pressuposts de 2009 que ha presentat avui l'equip de govern de PP i CPU a l'Ajuntament de Santa Margalida.

Els Independents ens hi hem oposat per aquests motius:

Ingressos irreals

Aquests pressuposts preveuen per exemple recaptar durant 2009 el doble de taxa de llicència d'obres del que es va recaptar durant el 2008, i augmentar també la recaptació per impost de construccions. També preveu recaptar un 50% més de l'impost sobre l'increment de valor de terrenys (plusvàlues de la compra/venta de finques).

Es a dir, esperen que augmenti considerablement les compra ventes de finques i les llicències d'obres respecte el 2008.

Els pressuposts també preveuen multiplicar la recaptació per multes d'urbanisme (passar de 20.000€ recaptats a 2008, per 250.000 que es preveuen recaptar a 2009).

Aquestes previsions són irreals, i així està recollit als informes d'intervenció i dels serveis d'urbanisme de l'Ajuntament, que únicament justifica la partida de les multes d'urbanisme si s'executen es expedients que estan en marxa.

Pagues de regidors

Aquests pressuposts per suposat mantenen les mateixes retribucions pel batle i regidors que s'aprovaren l'any passat. Es mantenen per tant 6 regidors amb dedicació exclusiva de l'equip de govern, a més dels mateixos càrrecs de confiança. Tot plegat uns 500.000 € anuals contant la seguretat social.

L'única disminució que preveuen els pressuposts es pels regidors de l'oposició, pels quals al 2008 s'havien pressupostat uns 6.800 € anuals, quan la retribució real en base als plenaris i comissions informatives que es celebren es d'uns 3.200 € anuals. Per tant s'ha reduït entorn un 55% l'assignació als regidors de l'oposició.

I també ...

Altres previsions dels pressuposts que hem criticat els Independents:

  • Al pressupost s'eliminen les places d'Arquitecte i Assessor jurídic. L'equip de govern prefereix seguir fent varis contractes de prestació de serveis que poden adjudicar directament en lloc de comptar amb places de funcionari que puguin realitzar la feina de forma independent.

  • Els pressuposts no contemplen el projecte de reparació i millora de l'enllumenat de Son Serra que proposàrem els Independents l'any passat i que s'aprovà per unanimitat.

  • No es preveu el pressupost necessari per fer front a la reparació del mur de l'institut de Santa Margalida.

Excursió dels Independents el 2 d'agost

independents | 20 Juliol, 2009 11:23

Els Independents estam organitzant una excursió pel proper diumenge 2 d'agost. Serà a la finca pública de Son Real. Anirem fins la necròpolis, nedarem un poc, i dinarem allà mateix de trempó a una ombra. La concentració serà a les 10h.

Necessitam saber més o manco quanta gent serem per preparar el necessari per dinar. Per això estau interessats feis-mos saber quants sereu per correu electrònic a grup.independents@gmail.com o telèfon: 6467313XX

Carrer Moceen Llorenç Vanrell

independents | 07 Juliol, 2009 16:34

En realitat es tracta del carrer Mossèn Llorenç Vanrell, al cap de cantó amb el carrer Isabel Garau, just devora el port.

 

Els Independents hem proposat es compensi als bars de la plaça

independents | 04 Juliol, 2009 11:29

Els Independents hem proposat que l'Ajuntament de Santa Margalida retorni part de la recaptació en concepte de la taxa per l'ocupació de via pública amb taules i cadires que paguen els bars de la zona de la Plaça de la Vila donat que les obres que l'Ajuntament ve realitzant dins el PlanE impossibiliten l'explotació normal per la que han pagat.

Es tracta d'una mesura excepcional que creim justificada donat que els bars paguen per un aprofitament que no poden fer adequadament per mor de les obres.

D'altra banda creim també necessària una revisió de la taxa dels mercats, donat que l'actual, aprovada al 2003, no ha contribuït ha millorar la situació d'aquests sinó més bé al contrari.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS