eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pgina o realitzar consultes o suggeriments aqu teniu la nostra: informaci de contacte

Excursi dels Independents el 2 d'agost

independents | 20 Juliol, 2009 11:23

Els Independents estam organitzant una excursió pel proper diumenge 2 d'agost. Serà a la finca pública de Son Real. Anirem fins la necròpolis, nedarem un poc, i dinarem allà mateix de trempó a una ombra. La concentració serà a les 10h.

Necessitam saber més o manco quanta gent serem per preparar el necessari per dinar. Per això estau interessats feis-mos saber quants sereu per correu electrònic a grup.independents@gmail.com o telèfon: 6467313XX

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS