eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pgina o realitzar consultes o suggeriments aqu teniu la nostra: informaci de contacte

El PP de Santa Margalida creu en els brotes verdes

independents | 29 Juliol, 2009 15:01

Tot hi que el PP de tot l'estat no pareix que vegi els “brotes verdes” per enlloc, el PP de Santa Margalida sí que les veu. No hi ha altre explicació pels pressuposts de 2009 que ha presentat avui l'equip de govern de PP i CPU a l'Ajuntament de Santa Margalida.

Els Independents ens hi hem oposat per aquests motius:

Ingressos irreals

Aquests pressuposts preveuen per exemple recaptar durant 2009 el doble de taxa de llicència d'obres del que es va recaptar durant el 2008, i augmentar també la recaptació per impost de construccions. També preveu recaptar un 50% més de l'impost sobre l'increment de valor de terrenys (plusvàlues de la compra/venta de finques).

Es a dir, esperen que augmenti considerablement les compra ventes de finques i les llicències d'obres respecte el 2008.

Els pressuposts també preveuen multiplicar la recaptació per multes d'urbanisme (passar de 20.000€ recaptats a 2008, per 250.000 que es preveuen recaptar a 2009).

Aquestes previsions són irreals, i així està recollit als informes d'intervenció i dels serveis d'urbanisme de l'Ajuntament, que únicament justifica la partida de les multes d'urbanisme si s'executen es expedients que estan en marxa.

Pagues de regidors

Aquests pressuposts per suposat mantenen les mateixes retribucions pel batle i regidors que s'aprovaren l'any passat. Es mantenen per tant 6 regidors amb dedicació exclusiva de l'equip de govern, a més dels mateixos càrrecs de confiança. Tot plegat uns 500.000 € anuals contant la seguretat social.

L'única disminució que preveuen els pressuposts es pels regidors de l'oposició, pels quals al 2008 s'havien pressupostat uns 6.800 € anuals, quan la retribució real en base als plenaris i comissions informatives que es celebren es d'uns 3.200 € anuals. Per tant s'ha reduït entorn un 55% l'assignació als regidors de l'oposició.

I també ...

Altres previsions dels pressuposts que hem criticat els Independents:

  • Al pressupost s'eliminen les places d'Arquitecte i Assessor jurídic. L'equip de govern prefereix seguir fent varis contractes de prestació de serveis que poden adjudicar directament en lloc de comptar amb places de funcionari que puguin realitzar la feina de forma independent.

  • Els pressuposts no contemplen el projecte de reparació i millora de l'enllumenat de Son Serra que proposàrem els Independents l'any passat i que s'aprovà per unanimitat.

  • No es preveu el pressupost necessari per fer front a la reparació del mur de l'institut de Santa Margalida.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS