eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pgina o realitzar consultes o suggeriments aqu teniu la nostra: informaci de contacte

La situaci del mur de l'Institut de Santa Margalida s'agreuja

independents | 27 Desembre, 2009 14:41

Ja van 8 mesos d'ençà de que el passat mes d'abril va començar a cedir el mur de contenció de l'Institut de Santa Margalida. Ara, avui mateix, una part del talús ha caigut i una part del mur que ja s'havia obert ha acabat de tombar.

I 8 mesos després l'Ajuntament encara no té cap projecte llest per afrontar la seva reparació. El passat mes de novembre es va rebutjar al plenari una proposta dels Independents d'assumir la seva reparació amb el nou Fons Estatal, ja que seria el sistema més ràpid d'afrontar aquesta inversió.

 

 

Recull de premsa sobre el plenari d'ahir a Santa Margalida

independents | 01 Desembre, 2009 12:07

En breu publicarem una nota més extensa dels temes que s'hi tractaren, de moment aquests són els temes que ha recollit la premsa:

L'Ajuntament seguirà endavant amb la remodelació del jardí de la Beata

L'equip de govern rebutjà la proposta dels Independents de començar les obres del mur de l'institut amb el Fons Estatal per accelerar-les.

Al ple li va pareixer bé l'actuació de Miquel Rosselló d'haver fet obres pagades per l'Ajuntament quan això és incompatible amb la condició de regidor i d'haver votat a favor d'aprovar la factura de la que ell n'era interessat. PP i CPU votaren en contra de la reprovació per aquests fets i PSOE i UM s'abstengueren.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS