eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pàgina o realitzar consultes o suggeriments aquí teniu la nostra: informació de contacte

Polèmic canvi de sentit a la circulació de Son Bauló

independents | 28 Gener, 2010 20:46

L'equip de govern ha decidit canviar la circulació a l'urbanització de Son Baulo. Avinguda Diagonal deixa de ser de dos sentits per permetre només el sentit d'entrada cap a Son Bauló, mentre que Ronda de la Pleta passa a ser només de sortida.

Els Independents demanarem explicacions a l'equip de govern sobre en quins estudis o informes s'han bassat per realitzar aquest canvis, donat que a priori el trobam molt poc encertat ja que suposa que molt de transit de sortida de Son Bauló que actualment té Avinguda Diagonal és desviarà pels carrers més residèncials com Ronda de la Pleta.

(podeu veure més imatges fent click a la foto)

Passat demà divendres 29, Plenari Alternatiu a Can Picafort a les 21:00

independents | 27 Gener, 2010 16:13

Com ja vàrem fer els passats mesos, vista la decisió del batle i l'equip de govern d'incomplir els seus compromisos electorals i canviar els plens ordinaris per fer-los el dematí a les 10h, en lloc del vespre, els grups de l'oposició organitzarem un plenari alternatiu per parlar de les decissions que s'adopten als plenaris de l'Ajuntament.

Serà passat demà divendres 29, a les 21:00 al Centre Cívic de Can Picafort.

Resum del plenari d'ahir a l'Ajuntament de Santa Margalida

independents | 26 Gener, 2010 20:09

Projectes del Fons Estatal

En primer lloc varen aprovar-se alguns dels projectes que s'enviaran al nou Fons Estatal per l'Ocupació i la Sostenibilitat Local.

El principal projecte que va presentar l'equip de govern va ser la construcció d'un nou edifici per una biblioteca i aules de formació a Can Picafort que costarà uns 700.000 eur. Aquest edifici es faria al sector 5 de Can Picafort.

Ubicació futura biblioteca al sector 5 de Can Picafort

Tots els grups vàrem veure amb bons ulls dotar d'un nou espai la biblioteca de Can Picafort, però no amb la ubicació i en la forma (un nou edifici), plantejant que s'haurien d'estudiar alternatives. Els Independents proposàrem una esmena per substiuir aquest projecte per la reparació del mur de l'institut (tal com ja havíem propostat al darrer plenari), i presentar aquest projecte de biblioteca al Pla d'Obres i Serveis que convocarà el Consell de Mallorca d'aquí uns mesos, de manera que es poguessin avaluar altres opcions per l'ubicació de la biblioteca. L'esmena no va prosperar i finalment es va aprovar el projecte de biblioteca.

Es va aprovar també, aquest pic amb el suport de tots els grups la inversió de 104.000 eur en la millora de l'enllumenat de Son Serra amb criteris d'eficiència energètica i evitant la contaminació lumínica. Cal recordar que l'Ajuntament va adoptar el compromís d'invertir en la millora de l'enllumenat de Son Serra arrel d'una proposta que presentàrem els Independents al setembre de 2008 i que s'aprovà per unanimitat.

Finalment, s'aprovà també una despesa d'uns 103.000 eur en renovació d'equip informàtic i la implantació d'eines d'administració electrònic pel compliment de la Llei 11/2007 d'accés electrònic dels ciutadans als serveis públics. En aquest sentit els Independents també estam satisfets donat que al passat ple proposàrem que s'inclogués al Fons Estatal una part destinada al compliment d'aquesta llei. Aquesta inversió permetrà per exemple que es puguin presentar escrits de sol·licituds al registre d'entrada de l'Ajuntament des d'internet mitjançant l'ús del DNI electrònic, evitant així desplaçaments.

Escola de Can Picafort

També es va debatre una proposta de UM per recalificar una parcel·la per ubicar la futura escola de Can Picafort a la carretera Alcúdia-Artà / Camí d'en Mostatxet (a les immediacions del poliesportiu). Per nosaltres aquesta no és la millor opció, donat que creim que aquesta zona s'ha de reservar pel futur creixement de les zones esportives. Finalment la proposta no va prosperar.

Cal recordar que a dia d'avui, amb el tema de la nova escola la pilota encara està al terrat de l'Ajuntament que ha de cedir un solar a la Conselleria d'Educació perquè aquesta pugui iniciar les obres. En aquest sentit els Independents som partidaris d'adquirir terrenys a darrera l'avinguda Santa Eulàlia per ubicar l'escola amb possibilitats de futures ampliacions.

Independents hem entregat avui els regals de reis per l'equip de govern

independents | 05 Gener, 2010 11:31

Aprofitant l'avinentesa de l'arribada dels Reis d'Orient, els Independents hem volgut entregar avui a l'equip de govern de l'Ajuntament de Santa Margalida els següents presents:
  • Un joc de peces de construcció, perquè l'equip de govern es pugui espaiar a ca seva, creant i destruint espais sense que ho hagi de patir el poble de La Vila, com en el cas de la remodelació del monument de La Beata de la Plaça de la Vila.
  • Una llanterna per recordar el compromís que a proposta dels Independents adoptà el plenari d'invertir en la millora de l'enllumenat públic de Son Serra de Marina.
  • Una escola de jugueta perquè a aquest pas serà l'única que veurà la llum a Can Picafort davant la incapacitat de l'equip de govern, format per PP i CPU, per aconseguir un solar per la nova escola.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS