eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pgina o realitzar consultes o suggeriments aqu teniu la nostra: informaci de contacte

Hem demanat a l'Ajuntament que inici actuacions per la retirada de grues

independents | 28 Maig, 2010 13:05

Els Independents hem registrat avui un escrit a l'Ajuntament de Santa Margalida sol·licitant que s'inici l'expedient de caducitat de la llicència d'obres atorgada a Nexus Enterprise SL per la construcció d'un bloc d'habitatges al carrer Pou de Sa Garriga de La Vila.

En aquest solar s'iniciaren al 2007 unes obres d'excavació sense llicència i que propiciaren que part de l'acera del carrer s'esfondràs i s'hagueren d'ordenar obres de reparació per motius de seguretat.

Finalment a l'11 de febrer de 2008 la junta de govern de Santa Margalida atorgà llicència d'obra major sobre projecte bàsic donat un termini de 6 mesos per presentar el projecte d'execució i 24 mesos per executar les obres. Han passat més de 27 mesos i ni s'ha presentat projecte d'execució ni s'ha fet cap més obra que les que es varen haver d'executar d'urgència quan l'acera es fa esfondrar.

Però durant tot aquest temps i continua havent una grua en desús que per l'únic que serveix es per crear inseguretat. Per això demanam que s'inicii l'expedient de caducitat de la llicència d'obres i després es procedeixi a ordenar la retirada de la grua.

Els Independents també demanam que s'estudii si es pot prendre les mateixes mesures amb el cas de la grua a les obres del carrer Major/carrer Lluna.

 

El tals es continua moguent, i l'Ajuntament?

independents | 08 Maig, 2010 12:35

Ja ha passat més d'un any d'ençà que es va produir el primer despreniment al talús de darrera l'IES de Santa Margalida, el passat 27 d'abril de 2009.

Ara, més d'un any després, hi ha pesar de tenir el pressupost de 2010 aprovat ja fa dos mesos, amb una partida per l'adequació del mur, però no sabem per quin motiu l'Ajuntament encara no ha començat la licitació d'aquestes obres.

D'altra banda, projectes que es varen presentar per finançar amb el Fons Estatal (nou PlanE) ja estan adjudicats. Els Independents vàrem proposar fins en dues ocasions que el projecte de reparació del mur es fiananças amb el Fons Estatal. D'aquesta manera les obres ja podrien estar adjudicades.

Els Independents també sol·licitàrem al passat 16 de març que els tècnics que haguessin participat en els estudis i projectes realitzats explicassin la situació del talús. El plenari del 29 de març aquesta petició no es va atendre, però el batle es va comprometre a en breu convocar una comissió informativa per explicar la situació. Aquesta comissió tampoc s'ha realitzat. Però el talús s'ha continuat moguent amb el temporal d'aquesta setmana.

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS