eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pàgina o realitzar consultes o suggeriments aquí teniu la nostra: informació de contacte

Dues propostes dels Independents passen per comissió informativa

independents | 18 Gener, 2007 19:08

A la comissió informativa del passat divendres, a més de la polèmica modificació de contracte de la gestió de la piscina municipal de Santa Margalida, es varen dictaminar dues propostes dels Independents.

La primera consisteix en una proposta que ja havíem anunciat fa un temps, i es tracta de instar al Consell de Mallorca a mantenir la presència dels bombers a Can Picafort, donats els rumors que aquests desapareixerien una vegada entri en funcionament el parc d'Alcúdia. A més a més, s'inclou la realització d'un estudi sobre la possibilitat d'ubicar la policia local a la mateixa zona de cara a unificar el servei d'emergències.

L'altra proposta consisteix en que s'iniciïn les gestions per signar els convenis necessaris per a que qualsevol ciutadà pugui presentar escrits dirigits a l'administració de l'estat o de la comunitat autònoma directament al registre de l'Ajuntament, evitant així el cost que això suposa ara pels ciutadans en transports o en cartes certificades.

Comentaris

 1.  
  PROPOSTES

  LO DE LOS BOMBEROS HACE AÑOS
  QUE YA SE HIZO ESTA PROPUESTA POR LO TANTO NO SE HA D
  DESCUBIERTO AMERICA.LO QUE TENDRIAS QUE EXPLICAR ES EL ROBO DE SANTA MARGARITA,CAN PICAFORT PASEO COLON ISABEL GARA E ISAAC PERAL Y SON SERRA DE MARINA A LAS FAMILIAS
  AFECTADAS QUE SON TODAS LAS DE
  EL CASCO ANTIGUO MAS LOS COMERCIOS QUE YO CALIFICARIA COMO ROBO CON NOCTURNIDAD Y ALEVOSIA.

  ROBIN HOOD | 18/01/2007, 21:32
 2.  
  Re: Dues propostes dels Independents passen per comissió informativa

  Ui ui, estem durets, eh?

  Si fa anys que es va fer la proposta i encara no s'ha fet res, no anam massa bé, no? En que perdem el temps?

  Podries explicar un poquet això del robo? No t'entec.

  Au fins demà a les 8:00.

  Antoni Reus | 18/01/2007, 22:26
 3.  
  polèmica de modificació de contracte

  Bones!!!Som una persona jove de Cán Picafort i estic posada un poc amb això de la política...m'agradaria expressar la meva opinió envers el tema de la piscina de la vila.
  Me pareix absolutament ridícul que ara la població hagi de pagar els plats romputs,( robant-mos doblers), dagut a la "bonissima"gestió de l'ajuntament( PP/CPU), de traspassar ( com sempre) el servei públic a una empresa externa privada,i que perquè la cosa no doni fruits ara haguem d'invertir la "petitisima"quantitat de 1.200.000 euros, (que es diu aviat, pero a mi arribar a 1000 euros ja me costa pena), per una qüestió, que més valdria haguessin assumit en el seu moment de que no es podia fer i deixar-se de cuentos!!!De que van?( ara m'he quedat agust.)
  Esper que la meva qüestió no es quedi en l'aire i d'aquesta manera intentar transmetre la sensació de una part de la població que es sent totalment defraudada. Gràcies!!!!

  G.M | 19/01/2007, 02:08
 4.  
  ROBO

  QUIEN TE DICE A TI QUE SE CONSTRUIRA MAS SI TU SUPRIMES
  LOS DERECHOS QUE TIENEN,LO QUE
  ESTAS HACIENDO ES ROBAR UNOS
  DERECHOS CON NOCTURNIDAD Y ALEVOSIA,QUIEN ME DICE A MI QUE ALGUNOS PARTIDARIOS TUYOS
  NO TENGAN INTERESES EN OTRO
  LUGAR DEL MUNICIPIO.CUANDO TU
  VAS PREGONANDO DE SANTURRON
  ESTOS SON LOS PEORES YA QUE CUANDO LES DAS LA ESPALDA TE LA CLAVAN.QUIEN ME DICE A MI
  QUE NO TENGAS INTERESES EN ALGUNA SOCIEDAD ASI LA VAS MATANDO.

  ROBIN HOOD | 19/01/2007, 08:12
 5.  
  PROPUESTAS

  SE HAN IDO LOS BOMBEROS DE CAN
  PICAFORT NO.POR LO TANTO HABRAS DESCUBIERTO AMERICA,ALGO SE HABRA HECHO.
  DURANTE ESTOS AÑOS.PERO NO SE
  LE HA DADO TANTO BOMBO.

  ROBIN HOOD | 19/01/2007, 08:19
 6.  
  Re: Dues propostes dels Independents passen per comissió informativa

  A G.M:

  Gràcies pel teu comentari. El compartesc en gran part. Tal volta si s'hagués plantejat d'una altre manera si que s'hagués pogut fer un bon projecte, per exemple tenim Artà, que les instal·lacions funcionen amb energia solar, i la seva gestió no és tan costosa. Però des del princici tot el relacionat amb la piscina ha estat un cúmul de despropòsits.

  A Robin Hood:

  Respecte els drets a construir: llavors, el que han fet PP i CPU de canviar la densitat de 1/30 a 1/40 entre l'aprovació inicial de les normes i l'aprovació provisional, sense deixar lloc a al·legacions, tu com ho defineixes? "Robo con nocturnidad y alevosia" queda curt si seguim els teus plantejaments, no? Un atracament a ma armada?

  Respecte als bombers: és necessari que l'Ajuntament actuï cada vegada que això pot passar, que fa un temps que hi hagués la mateixa possibilitat i s'aconseguís que no passes ens assegura que això no passarà? El que dius no té cap ni peus. No volem descobrir Amèrica, volem que els bombers quedin.

  Respecte a la resta, lo de que si "santurrones que te la clavan por la espalda", no és més que una demostració més de la vostra preocupació, un típic atac de FUD, sigles angleses de "Fear, Uncertainty and Doubt" , o sigui: por, incertesa i dubte. Més informació aquí: http://es.wikipedia.org/wiki/FUD

  Ah, i si pot ser intenta no emprar tant les majuscules, i emprar els signes de puntuació de interrogants o exclamacions, que costa un poc seguir-te.

  Antoni Reus | 19/01/2007, 15:15
 7.  
  In 2007 The Magician rides again!!!

  The Magician diu: He vuelto!!! Y cabalgo de nuevo!!!

  The Magician | 19/01/2007, 19:17
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS