eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pàgina o realitzar consultes o suggeriments aquí teniu la nostra: informació de contacte

Els Independents posen a l'abast de tothom l'enregistrament del "cas cintes"

independents | 19 Gener, 2007 14:30

Amb l'ànim que tothom ho pugui escoltar, i valorar per ell mateix el que ha estat denominat el "cas cintes" i tal com vàrem acordar els Independents a la reunió assembleària del passat dijous dia 11, reproduim aquí l'enregistrament que originà el "cas cintes".

(les parts que no foren transcrites per Diario de Mallorca apareixen amb (.....), així com les parts que són inintel·ligible)

Es tracta de la conversació enregistrada el contingut de la qual va ser revelat per Diario de Mallorca els dies 21, 22, 23, 24 i 25 de juny de 2006.

Les informacions publicades per aquest diari apuntaven a una conversa entre el batle del PP de Santa Margalida Antoni Del Olmo i una segona persona que podria ser Jaume Ribot, ex-batle d'UM.

El 27 de juny, Antoni Del Olmo declarà davant el fiscal negant el que en un principi havia reconegut al diari, que la veu de enregistrada no era la seva i que no en sabia res.

Després de les vacances, i que Del Olmo, anunciàs que no es tornaria a presentar com a candidat del PP, el 14 de setembre, Jaume Ribot declara davant el fiscal que no sap res de la conversa.

Davant la impossibilitat d'emprar l'enregistrament com a prova si cap dels interlocutors reconeix la conversació, el fiscal arxiva el "cas cintes", amb un decret bastant il·lustratiu (el podeu trobar aquí), encara que actualment el fiscal manté unes diligències obertes per presumpte corrupció a l'Ajuntament de Santa Margalida.

Estam per tant davant una complicada situació jurídica on pareix que amb unes proves evidents la justícia està fermada de mans i no pot actuar. De fet, l'arxiu del "cas cintes" és emprat per alguns sectors per dir que tot era mentida, un muntatge ...

Es per això que hem decidit posar a l'abast de tothom aquest enregistrament emprant les darrers tecnologies (incloent una imatge dels dos sospitosos que declararen davant el fiscal, i la transcripció en forma de subtítols) per a que tothom pugui escoltar-lo, valorar-lo, i treure les seves pròpies conclusions, perquè encara que la justícia no s'hagi pogut pronunciar sobre aquest cas, la gent si que té dret a fer-ho.

Comentaris

 1.  
  In 2007 The Magician rides again!!!

  The Magician diu: He vuelto!!! Cabalgo de nuevo!!!

  The Magician | 19/01/2007, 19:19
 2.  
  MANIPULACION

  POR LO QUE PUEDO COMPROBAR SOIS UNOS GRANDES MANIPULA-
  LADORES YA QUE LEO PERO NO ES-
  CUCHO POR LO TANTO ESTAIS MA-NIPULANDO ALO MAJOR LAS OVEJAS
  DEL PUEBLO VUELAN COMO LAS LETRAS ESCRITAS EN LAS FOTOS
  PARA LLEGAR HA ESTA MANIPULA-
  CION MUY NEGRO DEBEIS VER
  VUESTRO FUTURO.HASTA PRONTO.

  ROBIN HOOD | 19/01/2007, 20:49
 3.  
  VOLUMEN

  ROBIN HOOD, Creo que tienes un problema con el sonido en tu ordenadri. Si uieres solucionarlo, tienes que ir al icono del volumen en la parte inferior derecho de tu ordenador. Click dos veces con el botón izquierdo del raton y pon el volumen en lo más alto.

  Creo que así podras oir la conversación....yo la he podido reproducir sin ningún problema. Un saludo

  una que pasaba por aquí | 19/01/2007, 21:02
 4.  
  CORRUPCIÓ

  impresionant!!!!!!!!!!!!!!!!

  SDE | 19/01/2007, 21:54
 5.  
  Enllaç al youtube

  Als que no vos vagi bé mirar el vídeo des de aquesta plana. Podeu anar a http://www.youtube.com/watch?v=OVWU4VGDyUY&eurl=

  que és la plana del youtube on hi ha el vídeo, i se carrega més aviat que a n'aquesta plana.

  Au! au! que son ells dos.......

  Kiakimé, | 19/01/2007, 23:13
 6.  
  cas cintes

  Aquest Robinhood en per mi no te molta d'idea d'ordenadors, podries desenmascarar-te i dir realment qui ets, perquè és ben cert que escrius aquí per manipular una informació que està clar que és totalment objectiva. A més no reconèixes cap falla del teu partit, sense gens d'humiltat cosa que en fa riure..doncs el teu personatge es caracteritza per una d'aquestes qualitats entre d'altres!!!TAL VOLTA ETS TU EL QUI DEUS PASSAR PENA PELS VOTS I PER AQUEST MOTIU ET DISFRESSES....NO CREUS?

  G.M | 19/01/2007, 23:26
 7.  
  cas cintes

  Aquest Robinhood en per mi no te molta d'idea d'ordenadors, podries desenmascarar-te i dir realment qui ets, perquè és ben cert que escrius aquí per manipular una informació que està clar que és totalment objectiva. A més no reconèixes cap falla del teu partit, sense gens d'humiltat cosa que en fa riure..doncs el teu personatge es caracteritza per una d'aquestes qualitats entre d'altres!!!TAL VOLTA ETS TU EL QUI DEUS PASSAR PENA PELS VOTS I PER AQUEST MOTIU ET DISFRESSES....NO CREUS?

  G.M | 19/01/2007, 23:26
 8.  
  cas cintes

  en Robinhood lo que té, és que és un forasterot i aposta és que no enten res de lo que se diu.
  A n'aquests forasters els hauriem de donar barco de rejilla

  xesc | 20/01/2007, 10:26
 9.  
  Brutal !!

  Com està el tema? perquè les evidències canten.
  Ben fet Independents, i força.

  Un artanenc | 20/01/2007, 11:48
 10.  
  torob normal k n i agui mes coses per es joves!

  ves d repertirvos es duros ja podrieu pensar mes amb s poble !! o fer coses per es joves! ami tambe m en fan falte d duros pero axo n canta be !!
  axo es pitjor k robar! perke n dome srobes auna persona sinos k robau atot es poble !

  anonim | 20/01/2007, 12:16
 11.  
  cas cintes!

  no s fera justici no amb tu !!! j vos poseria una bona multa i vos llevaria es vostros carrecs! apart vos tancartia a mes d un ! aki nigu s kexa pero molta d gent n s adona conta d s gravedat d akest asumpte !!

  anonim 2 | 20/01/2007, 12:18
 12.  
  Re: Els Independents posen a l'abast de tothom l'enregistrament del "cas cintes"

  jo crec que aixo es un montatge

  anonim | 20/01/2007, 16:09
 13.  
  Re: Els Independents posen a l'abast de tothom l'enregistrament del "cas cintes"

  enhorabona per fer arribar a tothom la prova de la CORRUPCIÖ, qui coneix els personatges també sap que és la seva veu, és irrefutable. Crida l'atenció que el Batle xerri pels colsos i cada dues paraules amolli un mecago. Salut

  df | 20/01/2007, 16:23
 14.  
  CORRUPCION

  INDEPENDIENTES QUE HACEIS CRITICA CONSTRUCTIVA QUE SOIS
  LA SALVACION LOS JESUCRISTOS
  RESUCITADOS,QUIEN ME DICE A MI
  QUE ESTA GRABACION NO ESTA MA-NIPULADA PUESTO QUE LA JUSTI-
  CIA,NO LA ANALIZO YO LO PRIMERO QUE HARIA ES PONER UNA
  DEMANDA JUDICIAL AL PRESIDENTE
  Y AL SECRETARIO DE ESTE GRAN
  PARTIDO SALVADOR POR DIFUNDIR
  ESTE PANFLETO PUESTO QUE
  SIEMPRE LA DUDA ESTA PERO SE
  OS QUITARIA EL SUEÑO.

  robin hood | 20/01/2007, 16:51
 15.  
  Re: Els Independents posen a l'abast de tothom l'enregistrament del "cas cintes"

  No pensaràs que som tan il·lusos com per no haver-ho previst?

  Antoni Reus | 20/01/2007, 18:58
 16.  
  ILUSIONATS

  BASE JURIDICA SI LA HAY.

  robin hood | 20/01/2007, 19:37
 17.  
  som beneit i m'agrada...

  No hi ha més cego que qui no vol veure. No hi ha més sord que qui no vol sentir.
  En Robin Hood no és foraster, és un Vilero, com n'hi ha molts, que no vol la veritat perque no li agrada. Perque ell faria lo mateix que aquesta guarda. Aquest Robin Hood robaria als pobres per donar-ho als rics, perque això és tan fàcil de fer que no suposa cap perill, perque la majoria de gent s'estima més mirar cap a una altra banda, i la justícia, ja ho sabem tots, està al servei dels poderosos.
  És el somni Balear: puc ser inconscient, puc ser ignorant, puc ser inmoral, però tenc doblers al banc i això me basta.

  Comandante Marcos | 21/01/2007, 11:56
 18.  
  enhorabona¡¡

  per penjar aixo¡¡¡

  mp | 21/01/2007, 12:01
 19.  
  Tot segueix igual

  Ses evidències de que a s'ajuntament de Santa Margalida no hi ha res que faci bona olor no és als videos ni a les converses privades.

  Basta veure magatzems de material de construcció enmig de zones residencials de Ca'n Picafort, basta veure com certs personatges es passegen mirant els seus hotels construits en sol no urbanitzable, basta veure el patrimoni que l'antic repartidor de sifons i delegat de batlle de Ca'n Picafor ha recaudat amb el seu petit sou, i una llista d'evidències ben clares que no fa falta que s'expliquin.

  El tema és. Totes aquestes coses ja passaven abans i la gent els va tornar a votar, que us fa pensar que les cintes faran canviar? Si tothom ja ho sap!

  Buscaret | 21/01/2007, 13:12
 20.  
  malament

  Només dir que trob que aquestes no són maneres de fer política. Una cosa és que la gent del municipi tengui clar que el batle s'ha negat a que la ciutadania tengués l'oportunitat d'escoltar la cinta a una sessió plenària convocada (o a un acte organitzat per l'ajuntament) a tal efecte, i l'altre el que heu fet. Això no són maneres de fer política, tensar les situacions fins a aquest punt no ajuda gens a la convivència de la ciutadania. No crec que aquesta actuació dels Independents ajudi a la política municipal en res. La política no és saciar el "morbo" de ningú. No és tancar-se així, no és castigar d'aquesta manera, no és fer de justiciers socials. En política les coses han de tenir sentit, i el que heu fet no té cap sentit polític ni un. No ajuda en res la vostra força política, i el que és molt pitjor: puja el nivell de crispació social, obri les portes al tot val. La política és il·lusionar a la gent i demanar-li que atorguin la confiança a un projecte polític, a un programa electoral, a un model de municipi. La política és ser honrats i justos, però no és fer de justiciers. La política és ser oberts a la gent, i no és posar la ciutadania entre l'espasa i la paret. Això no és una guerra. Supòs que les meves opinions ja vos deuen rebotar bastant, però aquí les deix escrites.

  Antoni Ferrer | 21/01/2007, 14:00
 21.  
  corrupcio pp

  no es el mateix un pres politic que un politic pres

  mazinguer | 21/01/2007, 15:32
 22.  
  MALAMENT

  Estic ben d'acord que la política és ser honrats i justos, però si la injustícia i la corrupció s'han instalat en una societat, crec que és tasca de totes les persones honrades lluitar per tornar a la ciutadania la tranquil·litat de que tots som iguals davant les lleis
  (rics i pobres). I sobre tot, que a les persones honrades no se'ls pot posar entre l'espasa i la paret pel fet d'haver de conviure amb aquestes corrupteles.
  No crec que la intenció dels Independents sigui alimentar el morbo dels ciutadans, sinó que thotom tengui l'oportunitat d'escoltar allò que en el seu dia se'ls va negar.
  Pregunta: Si el batle no té res a veure amb aquest cas, per què es va negar a que s'escoltàssin les cintes en una sessió plenària que per a mí és el lloc més adequat, ja que és o hauria de ser l'espai de debat dels representants de tots els ciutadans del municipi?

  AM | 21/01/2007, 16:48
 23.  
  corrupcio

  trobo que pareix que la gent passa de tot, roben davant els nostros ulls i encara els votaran, ens ho hauriem de fer mirar això, es trist, sentir aquets comentaris del mallorquins, "i tú que no feries el mateix si fosis batle,? idó no, a mi m,han ensenay que lo que no és meu no ho puc tocar ni fer mal be. A Mallorca ens quedam sense territori i sense riquesa, hem sento impotent, no se on anar ni que fer, per favor...ESTIMEM MALLORCA

  MIQUELA | 21/01/2007, 16:55
 24.  
  comentario

  EL SICOLOGO NO VA MAL.
  PEDIT HORA EN SU CONSULTA.

  ROBIN HOOB | 21/01/2007, 17:01
 25.  
  PA RA ROBIN...

  ME PODRÍAS DECIR POR QUÉ TE ENFADAS TANTO CON LOS NACIONALISTAS???
  GRACIAS...

  ARLEQUIN | 21/01/2007, 19:07
 26.  
  cintes

  Al trullo todos los corruptos

  raspa | 21/01/2007, 20:17
 27.  
  Robin,robin...

  Estàs millor callat,això no es lo teu, dedicat a lo que saps fer,sí es que serveis per fer qualque cosa més que fer el ridícul.

  ROBIN DE SON REAL | 21/01/2007, 22:34
 28.  
  per Antoni Ferrrer...

  Es preciossa la teva definició de la pòlítica, i estic molt d'acord.

  Ara bé t'oblides de definir els/les polítics/es,a part de que robar a un poble no es fer política...i perquè la gent recuperi la confiança, la qual cosa serà molt difícil,cal que les persones que fan política ( sàpiguen diferenciar "lo polític" de "la política")i tinguin un metacompromís social, ( es a dir, traspassar més enllà de lo social) , el qual ara mateix dubto que molts de polítics/es tinguin...

  Per tant, es fa evident aquesta desconfiança per part del poble,la qual esmentes a la teva opinió, però això no justifica que el poble no tengui dret a saber la veritat. Perqué per damunt de la manera, en aquest cas segons uns "traició", segons altres "denúncia", pens que estan les accions...i aquestes de robar i enganar a la gent no entren al codi de valors de moltes persones que confien en la política que tu tant estimes...

  G.M | 22/01/2007, 01:08
 29.  
  Robin, estic amb tu: ES UN MUNTATGE!

  Està ben clar! Claríssim que és un muntatge! No se si ho sabeu però normalment les cintes no venen subtitulades i algú ho ha fet! El video "es monta" amb qualque programa per tant, és un muntatge. El contingut... no importa ser massa viu!

  Juan Sin Tierra | 22/01/2007, 07:50
 30.  
  a ver Juan Sin Tierra

  Es lógico que estén subtituladas para que entendamos mejor...pero lo que dicen lo dicen...y aquí no hay montaje posible. Es duro admitirlo pero nos gobiernan corruptos.
  Tendrían que dimitir ya, y reabrirse la causa...

  arlequin | 22/01/2007, 08:58
 31.  
  y el resto de "peperos"???

  Pregunta...al margen...
  Y el resto de peperos y de simpatizantes de cpu??, no estaís avergonzados?? Os gusta una pandilla de ladrones como sus representantes?
  Deberiaís demandarles a MAtas la expulsión de del Olmo de vuestro partido.

  arlequin | 22/01/2007, 09:02
 32.  
  a Arlequin

  no creo que juan sin tierra dudase de la grabación, mas bien parece que estaba siendo irónico

  anónimo | 22/01/2007, 10:05
 33.  
  arlequin? el que sortia a cronicas marcianas?

  Com ha dit "anónimo" esta ben clar que ho he dit amb un cert humor inteligent... ho pilles??

  Juan Sin Tierra | 22/01/2007, 11:03
 34.  
  PER ANTONI FERRER

  JUSTAMENT PERQUE LA POLITICA ES IL.LUSIONAR A LA GENT I OTORGAR CONFIANÇA A UN PROJECTE POLÍTIC LA GENT NO HA DE VIURE ENGANADA D'AQUESTA MANERA, PER TANT ESTÀ MOLT BÉ QUE TOTS SAPIGUEM LA VERITAT I LO QUE ES COU AMB AQUESTA GENTETA. ESTÀ MOLT BE LO QUE HEU FET INDEPENDENTS. LO QUE VOLEM ES TENIR BEN CLAR LO QUE ES FA AMB ELS NOSTRES DOBLERS. NO ES QÜESTIO DE "MORBO", ES QÜESTIO DE VERGONYA.

  HEIDI | 22/01/2007, 15:21
 35.  
  maneras? Antonio Ferrer

  MANERAS TAMPOCO ES ENGAÑAR A LA KENTE! I ESO DE KE LA POLITICA ILUSIONA... XUNGO! ADEMÁS UNOS LO TIENEN QUE HACER POR ILUSIÓN I LOS OTROS POR CORRUPCIÓN? LA POLITICA ES SUSIA I LLA SE SABE PERO EN ESTE PUEBLO SIEMPRE SE COMEN LOS MERDERS EN SILENSIO. PERO ES IGUAL QUE LO PONGAN O NO PORQUE SE VA A PASAR DE TODO COMO SIEMPRE EN OTROS LUGARES YA SE HABRIA MOBILISADO TODO EL PUEBLO. EL DINERO ES DE TODOS I ES IGUAL QUIEN LO ROBE TIENE KE PAGAR.

  ROVIN JUT | 22/01/2007, 15:57
 36.  
  son real

  esper que per una vegada el poble de santa margalida reaccioni i no deixi que aquests corruptes acabin amb aquest patrimoni que és son real, ja no vos queda res mes i als mallorquins tampoc, així que anims i salvem son real, o com diven SON REAL NO TE PREU

  UNA SONSERRINA | 22/01/2007, 18:24
 37.  
  In 2007 The Magician rides again!

  The Magician diu: ROBIN HOOD, a tí te doy, ya de entrada, por inútil total. Así que no perderé mucho el tiempo contigo. Tu sólo te bastas para desacreditarte.
  ...
  The Magician diu: visto lo anterior, pasemos a contestar a Antoni Ferrer.
  ... entonces, The Magician diu: Querido Antonio, si no recuerdo mal, la política es el arte de gestionar una región, ciudad, pueblo. Basándonos en esto. Lo primero que deben hacer los Independents para gestionar nuestro municipio es desacreditar al equipo de gobierno poniendo la verdad en conocimiento de todos los ciudadanos. Es lo que han hecho, y además con mucho arte!

  The Magician | 22/01/2007, 18:45
 38.  
  In 2007 The Magician rides again!

  The Magician diu: porqué digo yo Toni. Poco se puede gestionar desde la oposición. Si no desenmasacarando a los corruptos! Y no creo yo, que los independents intenten saciar el morbo de la gente, para eso hubieran ido a Salsa Rosa. No creo que hayan castigado a nadie, todos sabemos ya que el alcalde se lo pasa todo por el forro, no creo que le haya afectado para nada la publicación de la conversación en la red. Y lo del nivel de crispación social, pues no sé muy bien si te refieres entre afinidades políticas de la gente, o a la crispación entre los ciudadanos y el equipo de gobierno, si és por esto último, pues que suba todo lo que tenga que subir. Haber si explota ya la gente de una puñetera vez!

  The Magician | 22/01/2007, 18:55
 39.  
  No es necessiten cintes

  És evident, i a les planes de tots els diaris està, que no es necessiten cintes per saber si un ajuntament és o no corrupte.
  Andratx s'ha convertit en la primera de les vergonyes balears a nivell nacional.
  Ara el que és diu fora de Mallorca de noltros (a part de lo típic que som una panda de incultes amb ensaïmada per capell i una sobrassada penjada pel coll) és que els nostres pobles són corruptes (quan en realitat són els mafiosos com en Del Olmo, Ordines i la resta de "secuaces" i equivalents a altres pobles els responsables).

  La diferència entre uns casos i altres és la repercusió mediàtica que se'n doni a nivell nacional. Ja que si és a nivell balear està clar que se'n riuen dels que ho fan bé (i em remeto als comentaris que s'han fet aquí). No és hora de decidir si són uns poques vergonyes de nivell 2 o de nivell 6, és hora de fer saber que, a part del indigents morals que s'han pres la llibertat de pensar-se per sobre de la llei a costa d'uns vots, hi ha altra gent a Mallorca que no tolera el que s'està fent i s'ha fet.

  Ja fa més de sis anys que visc a fora de Mallorca i mai m'havia sentit tan insultat per la gent amb la que hi parlo del tema. Saben que som una "pandilla" d'incompetents que no sabem ni fer tenir el ressó que cal a temes tan greus com aquest.

  Per això us encorajo a que mandeu el link del video a tantes emisores de radio, televisió, foros d'opinió, diaris, etc amb una explicació en castellà de què va passar. Deixem de ser aquells que no es mouen per res i passem a ser aquells que no permeten que els robin.

  Buscaret

  Buscaret | 22/01/2007, 19:26
 40.  
  políticos

  Acaso los políticos se creen que después de haber cabalgado como pistoleros por delante del Sr. Juez, habiendo salido por la puerta trasera por motivo insuficiente de descalificación de pruebas ya se han quedado libre de culpa y revestidos de una nueva honorabilidad?.
  Pregunto ¿ Porqué antes de dictaminar el Sr. Juez, al menos no han presentado el caso ante un tribunal popular para saber que opinaban sobre el caso?.
  ¿Acaso no estamos hablando de intereses populares de políticos que están administrando nuestros I.R.P.F. y contribuciones municipales y que a pesar de las sonrisas que esto pueda ocasionar, ellos acaso no están a nuestro servicio?.
  Por si alguno no lo ha entendido estamos en una Sociedad Democrática y cualquiera que hable de un tema siendo representante político elegido en las urnas su imagen puede ser cuestionada ya que no representa sus intereses particulares sino los de un pueblo.
  y pregunto a quienes defienden los ESCANDOLOS POLITICOS.
  ¿QUE ES LO QUE TIENE Y PUEDE LLEGAR A HACER UN POLITICO PARA QUE DIMITA DE SU CARGO?.

  EN CUANTO A LAS CINTAS ¿PORQUE NO LAS HEMOS DE OIR SI QUIEN DICE QUE NO RECONOCE SU VOZ? ¿QUE TEME?.

  ANONIMO | 23/01/2007, 09:56
 41.  
  Juan sin Tierra...

  Sabía lo de tu ironía...de ahi los puntos suspensivos...pero el tema no es tu ironía, no te parece?.

  Por qué no convocar una manifestación en la plaza??

  arlequin | 23/01/2007, 14:33
 42.  
  Para Toni Reus...

  en serio....y si convocaís a una manifestación en la plaza en contra de la corrupción???

  un forero escribió antes algo muy cierto...qué hay que esperar para que un político corrupto dimita?
  y si el pueblo se lo exige?
  es posible convocar un pleno extraordinario por la noche para tratar éste tema en concreto?

  arlequin | 23/01/2007, 14:36
 43.  
  arlequin? el que sortia a cronicas marcianas?

  pues no sé si això seria crispar a la gent! Una cosa es mostrar la veritat i s'altra montar pollos d'aquests! Ho haure de demanar als meus assessors je je je!! Saps que posarem puntets no fos cosa .............. .... .. .. ...... ..... ..... ..... ... ....... ...... ... (i no es morse, és ironia).

  Juan Sin Tierra | 23/01/2007, 16:29
 44.  
  PARA EL DE MANIPULACION

  NO MANCILLES EL NOMBRE DE ROBIN HOOD, EN TODO CASO FIRMA COMO ROBIN CACA Y APRENDE A ESCUCHAR, AUNQUE TU PROBLEMA NO SE SI ES DE O.R.L. O DE NEUROLOGIA. POR CIERTO EXISTE ALGUNO DE TU PARTIDO QUE NO SEA CORRUPTO?

  YO | 23/01/2007, 16:36
 45.  
  estais tontosssss

  be! no veig que els vostres sabres siguin del tot reals mirant desde un punt de vista de sentit comu, anau donant tumbos per dir-ho de qualque manera, defensant uns ideals politics erronis i que desconeixeu totalment, en poques paraules creau el vostre pais de independents i ja us donareu compte de que teniu un cacao mental que no vos aclarau, i veure una pàgina d´aquesta mena només em posa malalt vage quina guarda de beneits...

  PERE MATEU | 23/01/2007, 16:53
 46.  
  PERE MATEU

  Mirau es vera que he escoltat la cinta pero veig realment que vos feis unes paes mentalssss que son massa, MÉS SEXE I MENYS FER ELS CONTES ALS DAMERS PUNTO PELOTA...

  PERE MATEU | 23/01/2007, 21:35
 47.  
  EN P.M DIU

  EN TENIU POCA DE FEINA I DE MALS DE CAPSSS

  PERE MATEU | 23/01/2007, 21:36
 48.  
  a Arlequin

  Es pot convocar un ple extraordinari però el dia i l'hora sempre ho decideix el batle

  Antoni Reus | 23/01/2007, 22:37
 49.  
  PETER MATIUS? Ets es meu ídol!

  Tu trob que t'envalentones tot solet! Com pots dir que les idees dels altres o els ideals polítics son erronis? Com tens capet de dir això? Pots no estar d'acord amb algú, o amb la majoria, o amb una minoria i no vol dir que els altres siguin els que s'equivoquen. Son maneres de pensar. Segurament jo et podria dir que trob que lo teu no son palles mentals sinó que és diarrea mental crònica amb un lleuger simptoma de estupidessa. Estas d'acord o creus que estic equivocat si tan sols et conec per lo que has escrit? Jo fos de tu entraria mes a aquesta plana ja que si et posa malalt et podria agafar un petit infart multiplicat per 100 i s'acabaria. Amb tot això només et demanaria un poc mes de respecte per les persones que han escrit als comentaris, pot ser no estiguis d'acord amb ells, jo també n'hi ha que no m'agraden lo que diuen però argumenta un poquet!. Sinó el que fas tu és això... es beneit!

  Juan Sin Tierra | 24/01/2007, 08:04
 50.  
  Forasters

  No creais que es fácil dar a los "forasters barco de rejilla". Algunos vivimos en este Municipio desde hace mucho y conocemos a los dirigentes y a los candidatos a dirigentes desde hace mucho. Y somos un número de votantes importante y nos importa lo que se hace con nuestro dinero y con el futuro de nuestros hijos.
  Lo de partido centrista está por ver, yo más bien diría "camisero", sin ánimo de ofender, mientras sea verdad que tirarán de un lado u otro por el bien del pueblo, vale, pero más bien será como la Munar, que tirará de quien le de el mejor puesto de gobierno. Mucha suerte señor Perelló, y no consienta en convertirse en marioneta de los que tienen más cabeza que usted.

  Foraster | 24/01/2007, 12:41
 51.  
  PERE MATEU

  RESPECTE, AIXÓ ÉS UNA PARAULA QUE NO ESTA DINS EL TEU VOCABULARI -JUAN SIN TIERRA-.

  PERE MATEU | 24/01/2007, 15:41
 52.  
  Aclariment a "Foraster"

  Crec que t'has errat de partit! Et refereixes a ACIND, (Agrupació Centrista Independient).
  Mentre que aquesta és la web de Independents.

  Aquesta web només du 3 setmanes activa, i casi no hi ha encara informació sobre les nostres actuacions que fins ara les anavem publicant a aquest altre blog:

  http://areus.balearweb.net

  Per cert, recordar-vos una de les dites d'internet: "Don't feed the troll", que vendria a ser "No doneu de menjar al troll", més informació aquí:

  http://es.wikipedia.org/wiki/Troll_%28Internet%29

  Antoni Reus | 24/01/2007, 16:15
 53.  
  al de "Forasters"

  ¿Qué tal, el cambio de ASI a ACIND, amigo "zorro"? ¿Tan sólo un cambio de letras? ¿O también va incluído en el "gran cambio" dar (si podéis) la mayoría del gobierno municipal al PP? Supongo que lo de que más bien será como la Munar y que tirareis a quien os de el mejor puesto de gobierno va por eso, y porque vais a pedir el voto para la Munar para las autonómicas....

  Vicens | 24/01/2007, 17:11
 54.  
  FORASTEROS Y SON REAL

  PRIMERO PUNTUALIZAR 2 COSAS.
  EN CUANTO HA ESTO DE FORASTER
  QUIERO RECORDAROS QUE EN LOS
  AÑOS 60 Y 70 TRABAJAR EN LA
  HOSTELERIA ERA PARA LOS MA-
  LLORQUINES COMO UNA AFRENTA Y
  VINIERON ESAS PERSONAS PARA
  REALIZAR ESTE TRABAJO,COMO LOS
  MALLORQUINES TUVIERON QUE EMIGRAR A FUERA DE LA ISLA EN
  LOS 20 Y 30 NADIE EMIGRA POR
  GUSTO DE SU TIERRA,SINO POR
  NESESIDAD,POR LO TANTO MENOS
  BARCO Y MAS HUMILDAD QUE A LO
  MEJOR EL PROXIMO BARCO ES PARA
  TI.ALGUIEN ME PREGUNTABA QUE
  TENIA EN CONTRA DE LOS NACIO-
  NALISTAS,NADA MIENTRAS SOLO
  SE QUE EN PALABRAS,TODO EL MUNDO TIENE EL DERECHO DE DEFENDER SUS IDEAS NO QUE ME
  LO IMPONGAN COMO PUEDE SER EL
  CATALAN.PIDO PERDON SI HE OFENDIDO HA ALGUIEN PERO PUESTO QUE AQUI YA PARECE UN
  PATIO DE COLEGIO HOS VOY HA
  DAR EN QUE PENSAR ALGUNO DE
  VOSOTROS SABIHAIS QUE LA PARTE DE LA FINCA DE SON REAL
  COMPRADA POR EL GOBIERNO DEL
  PACTO NO SE PODIA SEGREGAR.
  2 ME IMAJINO QUE SI SABEIS QUE
  EL CEMENTERIO MAS TODO LO QUE
  HAY AL REDEDOR ES DE COSTAS,
  SI COSTAS ES BUENA PARA EXPRO-
  PIAR TERRENOS URBANOS ME IMA-JINO QUE NO ESTARIA MAL QUE SE
  HICIERA CARGO DE LOS RESTOS
  ARQUEOLOGICOS MAS IMPORTANTES
  DE TODO EL MEDITERRANEO,QUE YO
  SEPA NO HA HECHO NADA,PERO EN
  TIEMPO DE MATAS HUBO UN PROYECTO QUE DEBE DE ESTAR EN
  ALGUN CAJON DEL MINISTERIO.

  ROBIN HOOD | 24/01/2007, 22:18
 55.  
  Para Vicens

  Más que "zorro" "cordero", pues no me que da más remedio que seguir el camino que sigue el resto del "rebaño", el pueblo. No sé si ACIND es lo que era ASI, supongo que sí al ver algunos del anterior partido en el nuevo, lo que sí sé es lo que he leído en estos comentarios y he leído desprecio al que no es nacido aquí,como si no tuvieramos derecho a opinar o, incluso, a votar en un pueblo en el que no nacimos. He leído estos desprecios en contestaciones a R. Hood (que luego resulta que es de aquí por lo que dice Reus) porque le creían foraster y en un sitio dedicado a comentar lo último que se debería hacer es menospreciar a otrs por su lugar de nacimiento.
  Si estoy deacuerdo o no con Hood me lo reservo, pero él mete caña aportando datos, y Reus le contesta también con datos. Si los hay que sólo se dedican al desprecio lo demás dejaremos de leer, por lo tanto de infornarnos y de aprender.

  A. Reus: siento la confusión, tanto independiente me hace un lío.

  Foraster | 24/01/2007, 22:46
 56.  
  Re: Els Independents posen a l'abast de tothom l'enregistrament del "cas cintes"

  A qui s'hagi sentit insultat per algun comentari fora de lloc dir-li que me sap greu. Hem de ser conscients però que això d'internet i l'anonimat fa que es diguin algunes animalades i és mal de controlar. Vos pregaria que les opinions insultants les ignoràssim directament. És la millor manera.

  Amb el tema de Son Real, crec que per un pic estic d'acord ROBIN HOOD.

  De fet varem dur una proposta d'urgència al plenari de maig de 2005, on instàvem al Consell (responsable en patrimoni), Govern (propietari de la finca), i Ministeri (propietari del domini públic), a dur a terme un pla integral conjunt per:
  - accions d'investigació i noves excavacions.
  - rehabilitació i conservació.
  - facilitar les visites i desenvolupar el potencial turístic.

  Però a l'equip de govern no va votar a favor d'incloure la moció a l'ordre del dia, ni la va incloure a cap altre ple.

  Antoni Reus | 25/01/2007, 00:10
 57.  
  son real

  ja que parlau del tema de son real, anau a la pàgina de Picafort.net..hi ha una trobada molt important!!!!

  Nk | 25/01/2007, 01:56
 58.  
  son real

  ja que parlau del tema de son real, anau a la pàgina de Picafort.net..hi ha una trobada molt important!!!!

  Nk | 25/01/2007, 01:56
 59.  
  robin robi o roben

  Sería mejor pedir a Busch que arregle lo de la necrópolis, no te parece, a él le van los muertos. No te gustaría más que costas hiciera otras cosas, o seguro que no eh

  Robin de son Real | 25/01/2007, 10:28
 60.  
  BUSH

  NO SUELO CONTESTAR A SEGUN QUE
  COMENTARIOS PERO TE DIRE UNA
  COSA POR LO MENOS LOS AMERI-
  CANOS YA SE HAN DADO CUENTA
  QUE ES UN VERDADERO DESCERE-
  BRADO PERDIENDO EN LA CAMARA
  ALTA Y EN LA BAJA.
  ESTOY ESPERANDO LAS RESPUESTAS
  DE ANTONIO REUS,PUES HAUN NO
  ME HA CONTESTADO. LO QUE SI
  TE DIRE ES QUE HA NARBONA LE
  PREOCUPAN MAS LAS TORTUGAS DE
  CABRERA.

  robin hood | 25/01/2007, 15:54
 61.  
  cajon del ministerio

  En este cajón del ministerio también debía de estar el proyecto de destrucción de son real: golf, hotel, piscinas, restaurantes, tienda, peluquerías, super...urbanización aledaña,etc etc Y las tortugas de Son Real. Bueno al parecer este proyecto sí lo han sacado del cajón del Ministerio de Matas, el otro contnua allí... bueno, bueno. Eso sí Narbona debería proteger las tortugas de Son Real y no las de Cabrera, bueno.. bueno.

  ROBIN SIN BOSQUE DE SON REAL | 25/01/2007, 23:17
 62.  
  Re: Els Independents posen a l'abast de tothom l'enregistrament del "cas cintes"

  És lamentable la participació ciutadana del fòrum. És una llàstima que no s'aprofiti l'oportunitat que brinda aquesta nova tecnologia per debatre el fons els verdaders problemes del municipi. És una pena que els visitants d'altrés del pobles i també els d'aquí, llegeixin comunicats de pàrvuls i no de gent adulta, així donem la raó a la dreta: “el poble és com un ramat d'ovelles que necessiten un pastor” (mai més ben dit lo de “pastor”).

  Per cert els autèntics dirigents del P.P. (els que manegen el comandament a distància) ara que ha desaparegut De Olmo del mapa, demanen que també facin el mateix Cifre i Monjo (de moment no he sentit que t'hagin inclòs a tu a la llista negra). De fet jo crec que el millor seria que ja que Caragol i Pastor han confeccionat la llista del P.P. fessin el mateix amb les llistes dels altres partits i així us estalviarien treball a tots no et sembla?.

  m | 28/01/2007, 22:38
 63.  
  "cas cintes"

  Avis important a tots els que viuen al Municipi de Santa Margalida:
  S'ha estès un sindrome molt fort a tots els que pertanyen al partit del PP,aquest pot provocar durant un temps indefinit els següents símptomes:sordera, ceguera, perdua de la parla i de la memoria, entre d'altres.
  Per aquells que ja presentin símptomes cal que es possin en contacte amb un psiquiatre ( amb tots els meus respectes cap a la professió), en el cas contrari cauen en la possibilitat de trobar-se amb perill.
  Esperem que aquesta situació canvii i que la gent pugui recuperar el més aviat possible una visió crítica real de la situació.

  G.M | 29/01/2007, 03:58
 64.  
  L'ESTACA

  Si estirem tots ella caurà
  i molt de temps no pot durar,
  segur que tomba, tomba, tomba,
  ben corcada deu ser ja.
  Si jo l'estiro fort per aquí
  i tu l'estires fort per allà,
  segur que tomba, tomba, tomba
  i ens podrem alliberar.

  Lluís Llach | 29/01/2007, 10:36
 65.  
  dimissió

  He quedat tota loca... tant després de veure el famós video (a la fi) com per haver llegit tants de comentaris, alguns d'ells fora de context... i inclos un poc insultants.

  Només dic una cosa: sí, el "senyor" batle ha presentat la seva dimissió... però allà, dins l'ajuntament encara queda gent gairebé tan perillosa com ell... malgrat fos ell el que "dona la cara" per dir-lo d'alguna manera.

  una forastera ben mallorquina... o una mallorquina ben forastera | 31/01/2007, 10:37
 66.  
  CRISPACION

  ME DA RISA OIR HABLAR A TORRES Y RODRIGUEZ, DE QUE QUIEREN TERMINAR CON LA CRISPACION. JA, JA, JA, TENIENDO DE SOCIOS A QUIEN TIENEN Y QUE QUIEREN SEGUIIR TENIENDO NUNCA SE ACABARA LA CRISPACION EN ESTE MUNICIPIO.

  ACIND | 03/02/2007, 19:08
 67.  
  cripacion dos

  Tienes razón ACIND, se deberían de haber ido todos.
  Encima ahora quieren que estemos "de buen rollo" y que nos olvidemos de todo.
  La alcladesa de qué la va, ni siquiera se enteró que el agua llevaba nitrato cuando hizo la agenda local 21.

  partidopirata.es | 03/02/2007, 19:16
 68.  
  FORASTER

  QUISIERA RESPONDER A FORASTER, ACIND ES UN PARTIDO NUEVO COMO PODRAS SABER, Y DE CENTRO, LO CUAL NOS DA EL PRIVILEGIO DE " SI SE DA EL CASO" ELEGIR A NUESTROS SOCIOS DE GOBIERNO, PERO QUE NO TE QUEPA NINGUNA DUDA DE QUE ELEGIREMOS AL QUE PENSEMOS MEJOR PARA TODOS, IGUAL QUE USTED CUANDO SE DIRIJA A LAS URNAS EL 27 DE MAYO PROXIMO. Y EN CUANTO A ASI, ES VERDAD QUE TENEMOS EXMILITANTES Y LA MAYORIA "FORASTERS" EN NUESTRO PARTIDO TODOS SOMOS IGUALES Y DEMOSTRAREMOS QUE LAS COSAS SE HARAN BIEN. TENIAMOS MUCHOS DE NOSOTROS, OFERTAS PARA MILITAR EN OTROS PARTIDOS CONSOLIDADOS Y SINEMBARGO HEMOS OPTADO POR LO MAS ARRIESGADO Y A LA VEZ VALIENTE QUE ES FORMAR UN PARTIDO.

  ACIND | 03/02/2007, 19:27
 69.  
  INDEPENDENTS

  APROVECHO PARA SALUDAR A TONI REUS Y A LOS INDEPENDENTS, ESPERO QUE TENGAMOS SUERTE TODOS.

  ACIND | 03/02/2007, 19:30
 70.  
  para foraster

  No creo que ACIND sea tan camisero como tu piensas, por lo que los conozco y los conozco bien a casi todos, me consta que con CPU ni agua. !ah! y tambien me he enterado que el dueño del Donner Keback de Jose Trias estaba en el partido de ACIND desde el principio y ahora puede que entre en listas por CPU. !que Fuerte! este tio no es de fiar.

  justo y necesario | 04/02/2007, 10:28
 71.  
  preguntas a ACIND

  Preguntas a los Independientes de ACIND:

  1) ¿Quién colgó las cintas de internet, vosotros o los independents de Toni Reus?

  (Por Ca'n Picafort se cuenta que fuisteis vosotros y leyendo este foro uno tiene la impresión que fuerons los Independientes de Reus)

  2) ¿Podríais explicar vuestra vinculación con UM? ¿Es cierto que UM paga vuestra campaña y que vais a pedir el voto en las autonómicas para Munar, la que dice que en Mallorca sobran inmigrantes?

  elector | 04/02/2007, 12:43
 72.  
  contestar a elector

  1) Las cintas las colgaron los independents, ¿ o no lo ves arriba de esta pagina?
  2) No hay vinculacion con UM, por lo que yo se UM en stm, cp y ss es Juan Monjo y unos cuantos mas.
  De momento no estamos pidiendo el voto autonomico para nadie, nuestro interes el nuestro municipio.

  ACIND | 08/02/2007, 01:26
 73.  
  HORARIO

  LA FECHA ESTA BIEN PERO LA HORA NO , SON LAS 8:30

  ACIND | 08/02/2007, 01:29
 74.  
  Invitacion

  Veniu

  trosky | 08/02/2007, 18:45
 75.  
  respuesta a comentario 68 y 70

  Al 68: JA JA
  Al 70: No es lo que pienso, es lo que SÉ

  FORASTER | 07/05/2007, 02:32
 76.  
  el volum del audi de lordinador

  Es veu que sa bloquejat el icono del auricular,del audio de la dreta de lordinador,hi a desaperescut le buscat per tot arreu,he anat buscar programas i no le trobat.Que podria fer.Estic desesperat.sius plau com ho tinc de fer per recuperarlo.

  MICHAEL | 05/10/2007, 17:10
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS