eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pàgina o realitzar consultes o suggeriments aquí teniu la nostra: informació de contacte

Respecte la dimissió d'Antoni Del Olmo

independents | 29 Gener, 2007 17:00

Antoni Del Olmo anuncià ahir la seva dimissió a l'acte de presentació del nou candidat del PP, Martí Àngel Torres. La premsa diu que la decisió es va prendre el dissabte, un dia abans de l'acte. L'anunci agafà per sorpresa a tothom i eclipsà la presentació del nou candidat.

Els Independents creim que fa temps que Del Olmo hauria d'haver dimitit. La qüestió que plantejam és: hagués dimitit Del Olmo si tengués la consciència tranquil·la? Estam segurs que no. Ara no ens queda més que apel·lar a la consciència d'altres membres de l'equip de govern implicats en acusacions de corrupció urbanística perquè segueixin el camí de Del Olmo.

A part d'això volem destacar que som al febrer i l'equip de govern encara no ha presentat els pressuposts per enguany. Ara és quan es comencen a tramitar moltes ajudes per subvencionar projectes municipals. Ens preocupa que aquesta dimissió i el fet que l'equip de govern estigui temporalment en minoria fins que prengui possessió un nou regidor pugui perjudicar el municipi. Per això ens mostram disposts a negociar, si és necessari, acords puntuals perquè el municipi no perdi ajudes ni subvencions ni es vegi perjudicat per aquesta situació.

Comentaris

 1.  
  En defensa de Del Olmo

  Antonio Del Olmo tenía toda la razón del mundo cuando ayer dijo: "Creo que alguien más debería acompañarme", por supuesto se refería al caradura de Miguel Ordinas.

  Miguel Ordinas ha sido el causante de todo lo que ha pasado en el “Caso Cintas”, esta claro, y a la grabación me remito, que lo único que ha hecho Del Olmo ha sido recaudar dinero para Ordinas, por tanto el que tiene que irse es Ordinas y no Del Olmo.

  En el caso de que Ordinas no tenga la suficiente hombría para irse, espero que Juan Rosselló le exija la dimisión, y en el caso de que tampoco éste último tenga la valentía de echarlo, espero que como mínimo devuelva el dinero que tan desinteresadamente recaudó para él Del Olmo.

  Margarita | 29/01/2007, 17:27
 2.  
  Què li va dir en Matas el dissabte?

  Hoy es sábado y no estamos en mi despacho...pot ser el confident del PP ja ha informat el Govern i el senyor Matas vol que aquesta vegada no es pugui dir "...un altre batle del PP..."

  Jou | 29/01/2007, 17:39
 3.  
  El presumpte corrupte del Olmo s’en va com un heroi

  The Magician diu:

  El Ministre Matas sí que en sap. No podia triar millor moment i escenari per a que del Olmo quedàs com un heroi. Del Olmo dimiteix diguent: “no seré carne de cañón ni caldo de cultivo para dañar al PP”. Com si fossin ells els perjudicats pels escàndols de corrupció i no els ciutadans. Volen quedar com a víctimes d’un complot contra el PP, com sí fossin angelets que no han vist mai un billet de 500 euros. Quan la realitat és que els han manetjat a cabassos, i no pel bé del poble precisament. L’estampa devia ser molt emotiva. Davant més d’un milenar d’incondicionals, del Olmo va voler quedar com un sant i va fer plorar a més d’una ànima immaculada. El titular de El Mundo diu: “El PP quita a Del Olmo ante el temor de que el ‘fiscal y el PSIB monten otro caso Andratx’. Em pareix una acusació molt forta, sobretot contra el fiscal. Ara resulta que en Carrau, com que no té res més que fer, s’inventa historietes de corrupció per a que el PP balear no guanyi les eleccions, sòn l’hostia aquests “PePeros”!! I el qui em fa més gràcia de tots és, sense cap dubte, el Ministre Matas. En Matas, és un crack mediàtic, sempre sap triar el millor moment per fer-se la foto i quedar com un gran tipo. No es deu donar compte de que avegades, fins i tot, ho fa esquerós. Com per exemple, quan els dimonis de la Beata, just començada Sa Processó, varen reclamar que l’amo en Biel baixés de la tribuna per homenetjar-lo amb una abraçada entre els seus. Doncs aleshores, inmediatament en Matas surt disparat com una molla a abraçar-se amb el Dimoni Gros perque tots els medis de comunicació captassin la imatge. Si això no és oportunisme, ja hem direu que és. I els desbarats que diu, és brutal aquest tio! Diu que el PSIB possarà en marxa estratègies antidemocràtiques per aconseguir vots. Quin cinisme! I la corrupció per aconseguir omplir-se les butxaques amb billets de 500 euros? Què no es antidemocràtic això?

  And you remember: In 2007! The Magician rides again!

  The Magician | 29/01/2007, 18:17
 4.  
  Delincuentes

  La explicación es clara el PP busca el voto de todos los delincuentes: estos que cada día dan un tirón, roban una gallina, un banco, un bolso, entran en una cas etc etc claro sí se hacen del PP, como esto será a partir de ahora, doctrina Matas, persecución política. Pués claro, están encantados nunca habían tenido una solución tan clara ante posibles denuncias de la policía. Claro es que lo hacen(los del PP) para ser solidarios con estos delincuentes y ser iguales a ellos, por sí acaso.

  Hipócritas | 29/01/2007, 22:18
 5.  
  dimisión

  felicito a los independents por la valentía de poner las cintas al alcance de todos y es solamente gracias a ellos que la dimisión se ha producido.
  Cifre debería de irse y dar paso de una buena vez a otra gente.
  No solo se trata de poner gente jóven en las listas sino gente "nueva", diferente, con otras propuestas.
  AH! y DE NO MANIPULAR A LOS NUEVOS CANDIDATOS!!!

  agnes | 30/01/2007, 19:38
 6.  
  Sí de todos los que han gobernado

  Eso, en todo caso, se lo dices a tu jefe del CPU, este es el que quiere más que Cifre se vaya, por cierto decir CPU es lo mismo que decir PP.

  Dimisión aceptada | 30/01/2007, 21:58
 7.  
  C.P.U.

  Per lo que s’ha vist fins ara, C.P.U. no són les sigles d’un partit Soviètic. Tampoc significa Can Picafort Unit per descomptat, ja que aquest partit feixista de l’extrema dreta i puny aixecat, només representa a un grapat de vots obtinguts sota coacció i amenaces de l’actual senyor feudal d' aquesta degradada zona costanera: Joan Rosselló.
  C.P.U., per tant, ha de significar necessàriament Confraria de Putos Ultradretans, és a dir beates falses, que si poguessin ens cobrarien fins i tot l’aire que respira’m.
  És molt bona la recepta que aquestes beates falses han recomanat als líders de l’oposició: que se’n vagin!, i em vaig preguntar jo, ¿perquè no se’n van ells d’una punyetera vegada?, i deixen de manipular i corrompre als polítics que donen la cara. Ells són més culpables de la corrupció de Santa Margalida posada en evidència pel Diari de Mallorca, que els propis autors materials.
  Joan Rosselló i Sebastià Pastor són els verdaders culpables, per acció o omissió conscient de la corrupció de Santa Margalida.
  El que haurien de fer els que manegen el comandament a distància, els poders fàctics del municipi, els que han comprat amb contractes privats sengles parcel•les en el perímetre del futur camp de golf per fer-se encara més rics a costa del patrimoni del municipi, és prendre la seva pròpia recepta, o si no, “donar la cara” d 'una punyetera vegada, i presentar-se en els primers llocs de “les seves” respectives llistes. Aquesta seria la millor aportació que aquests individus podrien fer a la política democràtica de Santa Margalida.

  Váyase Sr. Aznar | 31/01/2007, 10:12
 8.  
  para dimisión aceptada y otros...

  Lógico que CPU y PP son los mismos, lógico que Pastor y cía son los responsables, pero nombré s Cifre porque él mismo dijo que no se presentaría otra vez...no lo dije yo...
  Simplemente independents se la jugaron como nunca lo hizo nadie de la oposición...

  agnes | 31/01/2007, 17:48
 9.  
  AUDITORIA

  Discrepo profundamente con los que pretenden justificar a Del Olmo y con los que piden borrón y cuenta nueva. No puede existir futuro sin pasado.
  Con su dimisión Del Olmo ha pagado su responsabilidad política, pero ahora debe afrontar su responsabilidad civil. Si se pretende dar un aire nuevo a la próxima legislatura, debería empezarse necesariamente, y a la mayor brevedad posible, por efectuar una auditoria de los diez años de gestión de Del Olmo.

  Francisco | 01/02/2007, 08:19
 10.  
  Cago'm res!! Quin susto!!

  Anava jo volant entre núvols -perque a mi, m'agrada anar flexiblement volant, no com es comodón den Harry que s'en va a escoleta amb aquell cotxarro i llavonses sa passa es dia jugant amb sa Nimbus 2000- quan de repente cago'm d'ell em surt un renault copa turbo d'un stop i em pega nespla! Menos mal! que vaig a ser a tens a recitar es conjur de sa pantalla de protecció lateral i es tio es va estampar a sa vidriera; així i tot em va fer rebutir un parell de metros enfora. Bé, m'aixec, i amb això que em surt des fumejant cotxo un tio super extrany, vestit amb unes malles roses i unes tejanes amb western espueles, i tot ella enremellada amb precioses plomes fuxies. Lo malo, és que em duia una espasot de dos metros! Entonces, s’acosta es tipo amb un caminar tot decidit tombant es coll cap enrera. No li podia veure els ulls, només una pronunciada i esquelètica nou molt exagerada. A mig camí entre ell i jo, sa pega clotellada amb sa mà plana i sa posa es cap a puesto. Ja li veig sa cara! Pareix que està molt emprenyat, els ulls l’hi escupen ses més grans flames de l’infern. Jo, que no sabia ben bé on possar-me, l’hi pregunt: -On vas! Porcarro! Amb aquesta coradora! Ell, amb un veu intensament aguda i siuladora comença a cridar: -Estàs loco!!! Eh! Estàs loco!!! Eh! Cabrón!!!

  Jo: -Però tia, si t’has botat s’stop!!
  Ell: -Seràs pardal! Aquí els àngels tenim preferencia! Ni encara, que haguessis tengut tú un semàfor en vermell haguessis pogut passar primer que jo. I que no veus que és una VAP això!!

  Rumiant, una bona estona, pens: -Aquest tio, no hi toca!

  Ell: -Que no hi toc! Que no hi toc! Tu sí que m’has tocat! Desgraciat! Mira com m’has deixat es cotxo, si m’has empotrat es radiador fins a nes volant! I es coll què! Encara amb fa un bon mal!
  Jo: -Bé tia. Em sap greu que t’haguis fet tot això, però és que tampoc no dus reposacabezas tu.
  Ell: -Reposacabezas! T’en donaré jo de reposacabezas!!!

  En tal moment així com ho diu, amb un bon cop precís d’espassa, sa mala puta amb va tallar es cap i me’l possà mirant cap a Formentera!

  Jo: -Que putes fas! Sanguinari!

  Ell sa posa a recitar: Jo!! El Arcàngel Miguel!! Soy El Portador de la Espada Flamígera del Foc Azul Iridiscente!!! Que talla la corrupció d’arrel!!!

  Jo: -I què em vens a dir amb això?
  Ell: -Bono, hombre, et feia una petita demostració!
  Jo: -Ahh! Bueno, bueno si és així. Però, i per què cony em poses mirant cap a Formentera!!
  Ell: -Què dius ara de Formentera? Què ets bisco? Jo t’he possat mirant cap Andratx!
  Jo: -N’estàs segur?

  I amb això que sa posa ses fashion ulleres del Chaval de la Peca, i em diu: -Batuadell tu tens raó que allò és sa preciosa Illa de Formentera.

  Jo: -Ja t’ho dic ja! Que és Formentera.

  Ell: -Bé, bé. M’en vaig cap a Andratx que hi tenc molta feina!

  Vegent que començava a prendre es vol, l’hi dic: -Eih, però tornem posar es cap a puesto tia!

  M’agafa es cap, l’hem possa damunt ses espatlles i em diu: -I mem, tu que sols fer qualca excurssió per La Vila, que no trobes que hi hauria de pegar un bot jo per allà a pegar quatre copets d’espasa!!??

  Jo: I tant, i tant!! Ja fà molta estona que hauries d’haver visitat sa
  Santa Casa Margalida!
  Bueno, tio. Jo partiré que ja m’has fet perdre molt de temps avui. I a veure mem si és vera que passes un bon dia per La Vila.
  S’Arcàngel: Bueno! Bueno! D’acord! En tenir temps i no tenir entrebancs ja hi passaré!

  The Magician | 01/02/2007, 12:40
 11.  
  bien Magician...

  Nunca viene mal un poco de literatura, aunque la verdad en este pueblo la realidad supera ampliamente la ficción.

  partidopirata.es | 01/02/2007, 19:28
 12.  
  que pájaros más raros papa' !! Te parese que cavéran tohos en la flagoneta!!??

  Buenas, lo primero dar las gracias a todos los foreros, por estar ahí,delante la pantalla. Lo segundo presentarme, soy un múrcielago ardientemente viviente, un poco así como Na Marranxa.

  Pues resulta, que el otro día me dice my friend vete a pasear por los campos verdes relucientes que no necesitan aspersion potable -o sea se, que admiten y digieren la mierda depurada ineficazmente-. Entonces, estaba yo volando por El Secar de la Real -o era por Son Real, bueno és indiferente, sin duda los dos parajes son inolvidablemente preciosos-. La cuestión es, que habia cientos de pájaros volando, muy bonitos parecian todos ellos vestidos con su precioso plumaje "de frac" color strachatela. Me sorprendí, la verdad es que sí. Vaya quins tords més wapos que hi ha per aquí! Hacían maniobras de gran precisión acrobática, todos intentando en grupo que "el radical" no los picoteara. Les dije yo, no passeu pena que només és un voltor negre, i a més la mar de simpàtic. Les grité al aire, acosteu-vos! acosteu-vo!s i jo xerraré amb ell i li diré que no vos molesti tant. Amb això que veig que s'acosten tots cap a jo, i de repente! es llancen com a locos a una caiguda empicada. Jo, em possà sa ma davant es front perque es sol no m'enlluarnàs i els vaig mirar bé. I es sentí un crit, cago'm res si son una guarda de putes gavines assessines -sabeu? com a sa película "Pájaros", crec que dirigida per n'Alfred- I amb això que vaig començar a correr cames ajudeu-me -ni m'enrecordava que ses rates pinyades també volam, però clar! com que diuen que no i veim amb els ulls, pos em vaig fiar més de ses cames, elles ja sabran es camí vaig dir. Au!! au!! jo li acop, ja vos arreglereu si no vos duis bé amb es voltor. Això sí, no li fasseu molt sa punyeta, que està en perill d'extinció!!

  Moraleja: muy buenas noches!!! y muchísimas gracias por sus aplausos!!! esperemos todos que hayan disfrutado con el espectáculo y que no repitan que luego se empachan!

  The Magician's Familiar | 03/02/2007, 23:06
 13.  
  preguntas a ACIND

  Preguntas a los Independientes de ACIND de Miguel Muntaner:

  1) ¿Quién colgó las cintas de internet, vosotros o los independents de Toni Reus?

  (Por Ca'n Picafort se cuenta que fuisteis vosotros y leyendo este foro uno tiene la impresión que fuerons los Independientes de Reus)

  2) ¿Podríais explicar vuestra vinculación con UM? ¿Es cierto que UM paga vuestra campaña y que vais a pedir el voto en las autonómicas para Munar, la que dice que en Mallorca sobran inmigrantes?

  elector | 04/02/2007, 12:44
 14.  
  PARA ELECTOR

  NO DEBERIAMOS CONVERTIR ESTA PAGINA EN UN PROGRAMA TOMATERO. YA HE CONTESTADO A ESTAS PREGUNTAS EN EL APARTADO DENDE ESTAN LAS CINTAS COLGADAS. ESTA ES LA PAGINA WEB DE LOS INDEPENDENTS. SI NECESITAS SABER LLAMAME AL 665686829.

  ACIND | 08/02/2007, 01:34
 15.  
  SOBRE DEL OLMO

  PIENSO QUE HA ESTADO MAL INFLUENCIADO, Y LOS QUE SE HAN APROVECHADO DE SUS FAVORES Y SE HAN BENEFICIADO ECONOMICAMENTE, AHORA NO DAN LA CARA, LO HAN DEJADO SOLO. PARA MI EL PEOR ES mIGUEL oRDINOAS.

  UN VILERO | 08/02/2007, 01:39
 16.  
  MARIA ROSA PASTOR

  eH...EN EL PART FORANA DICE QUE TORRES HARÁ LISTA CON MRPASTOR NO ES QUE SE HABÍA IDO?
  SIGUEN LOS MISMOS A QUIÉN ENGAÑAN

  partidopirata.es | 10/02/2007, 16:51
 17.  
  MAría Rosa PAstor

  Torres tendría que revisar los estatutos del PP y aplicarlos a ella.
  Los Pastor siempre salen impunes, se catrgan las leyes hasta las de su partido

  pepero arrepentido (nolos votaré nunca mais!!) | 10/02/2007, 17:28
 18.  
  maria rosa pastor y anita rodriguez

  Es increible como despues de afirmar y reafirmar que se largaba, ahora nos vendan la moto de que se quiere quedar...¿que intereses creados hay detrás de MR Pastor?no entiendo como una persona que no tiene ni idea en aspectos culturales,lleve ese área, y que después en reconocimiento a su labor, en la nueva casa de cultura le den un buen oficio y beneficio, y ya no nos la podremos quitar de encima...¿hasta donde vamos a llegar?¿como pretendemos una cultura en el pueblo?...esto es como gabernar un pueblo sin alcalde/esa...que a fin de cuentas es como lo que hace anita no asumir la responsabilidad alegando que no tenia ni idea de las NNSS, me parece increible...como en el tiempo que lleva no ha tomado nota de los puntos calientes de la política del PP, como no ayudados por ordinas, otra pieza que destruye un edificio una vez que ya esta construido...pasandose por el forro todos los permisos legales...que mafia se esta haciendo cargo de la problemática con los fracasos escolares,multicultiral, de adecuar espacios ya creados en aspectos culturales, en definitiva de las basuras del pueblo...nunca mejor dicho..ahora la gente del pueblo se pondra a trabajar para una empresa que promueve el reciclaje, que eso está bien, pero nosotros ¿que ganamos? es decir el ayuntamiento se llevará comisiones, la empresa el beneficio..y las personas que lo hagan obligados porque sino multa de 600 euros... ¿ que ganan? pagar 100 euros por basuras al ayuntamiento y no recibir ni información, ni formación, ni tan siquiera bolsas de basura, como en otros municipios hacen...vaya política de reciclaje más negra la del Ayuntamiento, conseguir el bien de todos, para beneficiarse unos pocos...en fin que sigan asi, que ganaran muchos votos...adew

  una que no pot dormir | 16/02/2007, 00:04
 19.  
  tía tú si que la tienes claro...

  EH! UNA QUE NO POR DORMIR
  TE VOTARÉ PARA ALCALDESA!!!
  ánimo no hay mal que dure cien años.

  ex-pp | 17/02/2007, 16:02
 20.  
  robin hood

  hay,hay,hay,hay, aki hay tomate...señores/as ya se quien es robin hood...es N.P, estaba disfrazado en primera linea,de este personaje al cual siente tanta admiración en los carnavales de Can Picafort, que fuertem fuerte...en breve lo descubriremos en los próximos capítulos...porque el desmantelar a un personaje asi no tiene desperdicio, ahora se puede ahorrar la firma de Robbin Hood y poner las siglas N.P...aki hay tomate informa para todos los foreros de la pagina dels independents...

  sueño profundo | 19/02/2007, 01:41
 21.  
  N.P?

  "Nuestro" N.P.? ja!ja! ya me parecía. Otra cosa, cuándo harán un pleno nocturno?

  anatig | 19/02/2007, 09:59
 22.  
  estoy con anatig

  creo que lo suyo seria realizar los plenos a horas sensatas, donde la gente pueda ir y enterarse de lo que pasa en el pueblo, pero como siempre es otra estrategia más por parte del PP i CPU, para corromper más el pueblo con políticas vanales y de niños/as pequeños/as...jugando al pilla pilla y afirmando, van a por nosotros, van a por nosotros!!!!pues haver si os pillan de una puñetera vez...y os encierran!!!

  sueño profundo | 19/02/2007, 21:57
 23.  
  pilla..pilla...

  es cierto! si parecen que juegan de tanto tomarnos por tontos, y ahora se hacen víctimas de persecuciones por parte de los medios, vamos! que la culpa es de los delincuentes no de los que los denuncian.
  el almuerzo del viernes en el Arachu con todos los pp gordos "apoyando" al ex-alcalde fue patético.
  QUEREMOS SABER LA VERDAD, NECESITAMOS MAS INFORMACION, MAS TRANSPARENCIA DESPUÉS DE TODO LOS POLITICOS SON NUESTROS EMPLEADOS, NOSOTROS SOMOS SUS JEFES, Y SI LO HACEN FATAL HAY QUE DESPEDIRLOS CON EL VOTO.

  anatig | 20/02/2007, 17:28
 24.  
  NP? no pots ser mai. Si NP és una marca instrumental!

  The Magician diu: Bones!
  The Magician diu: No crec jo, que en Robin i en N.P. siguin la mateixa essència. Si bé es vera que en Nofret fa dos anys que va disfressat del “Príncipe de los Ladrones” a sa rua de Can Picafort, no crec que sigui ell qui escrivia a n’aquest foro amb el nom de Hood. No, crec que sigui aquest el seu estil. A més, vos vareu fixar quines majúscules més grosses que posava per tot. Per aquells que no ho sàpiguen, és de molt mala educació escriure tot en majúscules a un fòrum d’opinió. Si podria ser que un fanàtic de CPU s’hagués inspirat amb la vestidura d'en Nofre per amagar-se sota un pseudònim que no identificava gens el que escrivia.

  P.D. Per cert, vos heu fixat que d’ençà de que en The Magician -aqueix que va volant per tot- escrigué al bloc, doncs, en Robin no ha tornat per aquí. Raro! Raro!

  The Magician | 20/02/2007, 20:50
 25.  
  anateg

  Si fue una ofensa en toda regla...no tienen dos dedos de frente...estos siguen el lema de Matas...lo tenemos todo para conseguirlo todo, llevandose por delante el dinero del pueblo...

  sueño profundo | 20/02/2007, 21:41
 26.  
  LA ESPADA DE DAMOCLES

  En este mundillo de la politica, bien sabemos a lo que estas espuesto, si te presentas como nº 1 en unas listas electorales. En el caso de Sta. Margalida, este hecho se acentua mucho mas, pido desde aqui que hablemos menos y aqtuemos mas, la ESPADA DE DAMOCLES pende sobre nuestras cabezas siempre. Luchemos contra esto, pero agamoslo de verdad. el dia 28 de mayo se verá. Respecto a la dimision de Del Olmo prefiero no decir nada, que lo diga el pueblo en las urnas.

  ACIND | 21/02/2007, 14:03
 27.  
  urnas

  Acind la verdad que llevas razón, las urnas serán definitivas...aunque temo porque después de toda la gente del pueblo que fue al famoso almuerzo-dimisión espero que sean menos hipócritas y voten como toca.
  Otra cosa, y espero que no me corten la cabeza por decir esto pero hay mucho vilero corrupto suelto no solamente los politicos de siempre. Me parece que muchos de mis vecinos están en distintas "mordidas" por eso callan y otorgan.
  Espero que seamos mas los que actuamos fuera de toda corruptela.

  ex-pp | 22/02/2007, 18:56
 28.  
  urnas

  Acind la verdad que llevas razón, las urnas serán definitivas...aunque temo porque después de toda la gente del pueblo que fue al famoso almuerzo-dimisión espero que sean menos hipócritas y voten como toca.
  Otra cosa, y espero que no me corten la cabeza por decir esto pero hay mucho vilero corrupto suelto no solamente los politicos de siempre. Me parece que muchos de mis vecinos están en distintas "mordidas" por eso callan y otorgan.
  Espero que seamos mas los que actuamos fuera de toda corruptela.

  ex-pp | 22/02/2007, 18:56
 29.  
  Acind

  Todo y que sea un partido de centro, que decantación toma a la hora de hacer su propuesta electoral?...cual es su opinión respecto al clima político en el municipio de Santa Margarita?

  sueño profundo | 23/02/2007, 12:36
 30.  
  Para Jaume Matas...

  Todo mi "apoyo" para la "coherencia" de nuestro President por sus palabras que hoy mismo recoge un periódico donde nos manifiesta "que está preocupado por el aumento poblacional", a ver si a éste señor alguien le explica para qué construyen primero tanto y luego no quiere que haya población, o pretende llenarse los bolsillos con sus macroproyectos urbanísticos y luego dejar los pisos vacíos?
  Están los políticos con problemas para visualizar la realidad? deberían pasar por una consulta médica urgente.

  ex-pp | 23/02/2007, 20:52
 31.  
  todo el mundo es igual

  no pues es muy normal que las facilidades de unos no lo sean para otros unos pueden hacer un hotel pero que no te se ocurra ati levantar una pared se te puede caer el pelo

  anonimo | 22/02/2009, 00:20
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS