eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pgina o realitzar consultes o suggeriments aqu teniu la nostra: informaci de contacte

Afiliaci als Independents

independents | 01 Gener, 2007 22:59

Per afiliar-vos emplenau el full i feis-lo arribar al Carrer Clavet número 1, 2B, 07450, Santa Margalida o a qualsevol membre dels Independents.

Recordau que també podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça grup.independents@gmail.com o al telèfon 646 73 13 29 (Antoni Reus). 

Descarregar full d'afiliació 

 

Comentaris

 1.  
  Ajudar a portar la Creu

  Hola Antoni Reus:

  Soc un feble observador dels actuals avatars poltics.
  Consider Antoni que tu i el grup municipal Independents, que vos consider honests i molt honrats (no ho dic en ironia), haureu de reflexionar sobre la vostra actitud poltica, sobretot amb vista a ajudar al batle, Mart ngel Torres, per desenvolupar la seva responsabilitat. Tu saps Antoni que Mart s una persona honesta, actua amb molta prudncia, no s prepotent. Crec que fa tot el que pot per tirar endavant l'Ajuntament. s veritat que li falta experincia, per una vegada l'hagi adquirida podria ser bona persona i bon gestor. Crec Antoni que el teu grup no ha de deixar tot sol a Mart, crec que li has d'ajudar activament i a cercar solucions en tot all que sigui positiu per al municipi. De la mateixa manera, en all que el perjudiqui has de ser implacable i dur amb ell. Si no li ajudes s evident que els seus (els que estan darrere + els que estan al seu costat + els que estan en CPU = TAURONS) sel menjaran i tu mateix veurs els resultats. Crec que Mart es mereix una oportunitat. Ajuda-li i vos ajudareu a vosaltres mateixos. No dic que ajudeu al PP-CPU sin al batle Mart. Aquest comentari el faig extensiu als altres grups municipals.

  Un feble observador | 13/09/2007, 22:17
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS