eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pgina o realitzar consultes o suggeriments aqu teniu la nostra: informaci de contacte

Demanam a l'Ajuntament que actui davant el tancament parcial d'un futur vial

independents | 31 Gener, 2007 17:45

Aquests darrers dies ha aixecat molta d'expectació a la vila i problemes als veïnats, el tancament de part de l'amplària d'un tram del camí que comunica el carrer Europa amb la carretera de Petra a Alcúdia (PM-334); concretament, del tram de camí que limita amb el carrer Europa, i en el qual diferent veïnats hi tenen portades i entrades pels quals han tengut accés lliure fins ara.

El tancament de part de l'amplària d'aquest camí impedeix que els veïnats hi puguin accedir amb els cotxes, com havien pogut fer fins ara sense cap tipus d'impediment d'ençà que el camí va ser eixamplat, fa més de vint anys segons els veïnats.

A més a més, es dóna la circumstància que, en les normes actualment vigents, es preveu que aquest camí es convertesqui en un vial urbà d'una amplària igual o superior a la que tenia el tram del camí que ara ha vist disminuir la seva amplària.

Per tot això els Independents hem solicitat a l'Ajuntament:

 • Que l'Ajuntament de Santa Margalida iniciï els tràmits pertinents per tal d'aclarir quina és la titularitat del tram de l'amplària de la via que ha estat tancat.
 • Que, si és de titularitat pública, iniciï les accions que pertoquin per recuperar-ne l'ús.
 • Que, si és de titularitat privada, dugui a terme els tràmits que pertoquin per tal de garantir que com a mínim es recuperi l'amplària que tenia el camí de manera que permeti la circulació de les persones i vehicles de motor, incloent entre aquests tràmits l'expropiació.
(aquí podeu veure la ubicació, és el tram del carrer Europa que baixa cap a la carretera PM-334)

Comentaris

 1.  
  camino cerrado

  Paradoja vilera...y van...??

  El que lo vall trabaja en la consellera de Medio Ambient...ja!
  Otro caso de apropiamiento...

  agnes | 31/01/2007, 19:33
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS