eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pàgina o realitzar consultes o suggeriments aquí teniu la nostra: informació de contacte

Del Olmo i la seva dona cobraven de la concessió de les platges de Can Picafort

independents | 06 Febrer, 2007 17:33

Ho publica avui Diario de Mallorca. La fiscalia investiga a Del Olmo i la seva dona que segons pareix cobraven un lot de les platges de Can Picafort.

Aquests fets han estat ratificats davant el fiscal per tres testimonis: l'ex-soci de la dona del batle, i dos empleats:

Tres testigos dicen al fiscal que la esposa se quedaba a diario las cajas de 2005

Són uns fets molt preocupants, i que ens deixen un parell d'incognites, que va passar amb l'adjudicació de les platges de 2005? quants de doblers hauria d'haver ingressat el municipi per aquest lot i s'ha quedat l'empresa de Del Olmo i la dona?

Comentaris

 1.  
  Misterio aclarado.

  Ahora se entiende aquello que Del Olmo dice en la cinta de los 6.000 euros: “esto para mí son pequeñas insignificancias”, en efecto este sujeto y su mujer volaban mucho más alto, eso sí, con el dinero robado al pueblo de Santa Margalida.

  Francisco | 06/02/2007, 19:29
 2.  
  SA VERITAT

  Que fort!!!esper que la gent del partit i la senora batlessa expliquin a un ple sa veritat de l'assumpte,( i per favor fes extensible el que diu a través de la pàgina) perquè hi ha collons que el poble s'hagi d'enterar pel diari i els que són tan bons per governar no tinguin nassos de responsabilitzar-se dels mals actes fets pel PP i CPU, au xavi ja te pots posar!!!tens un bon mestrE d'ofici,...LLADRE!!!!

  una que no pot dormir | 06/02/2007, 19:43
 3.  
  CAS AÏLLAT?

  Sort que Andratx era un cas puntual: un punt per a Andrastx! I un altre punt a Santa Margalida, i un a Llucmajor, i un a Ses Salines, i un a Felanitx, i un a Montuïri, i un a ses Salines, i dos a Eivissa, i tres o quatre a Inca... queda un pam de net? O és que Mallorca ja és un formatge Emmental?

  Endavant independents! Bona feina!!! I que aquesta estrella vermella tan guapa assenyali per on ha d'anar el vostre vot el dia de les autonòmiques: cap a l'esquerra (l'esquerra mallorquina i mallorquinista, és clar!).

  Antoni L. Suau | 06/02/2007, 20:21
 4.  
  SINVERGÜENZAS

  Resulta patética la valoración de José María Rodríguez, del último escándalo protagonizado el su dimitido alcalde de Santa Margalida: “Del Olmo sólo es un afiliado, pregúntenle a él, que sabrá más que yo”.
  Matas y Rodríguez, ¡Sinvergüenzas!, hace unos meses defendisteis a Del Olmo a capa y espada, y ahora, alertados por el escándalo que se avecinaba lo obligasteis a dimitir, eso sí, lo despedisteis con una gran fiesta homenaje y con el pasaporte a “Sa Nostra”.
  Y para colmo al Presidente Matas, con toda la mierda que tiene encima (y la que se avecina), no se le ocurre otra desfachatez que parapetarse detrás de Nájera. Es el colmo del cinismo.
  Lo que se merece “Sa Nostra” la entidad bancaria dominada por el Govern Balear, que dará trabajo a partir de ahora al heroico afiliado del Partido Popular Antonio Del Olmo, es que éste, desvalije su caja fuerte, como ya hizo con la de su pueblo natal.

  Francisco | 07/02/2007, 09:47
 5.  
  sin verguenzas

  ni en sa nostra creo que entre, bueno si lo imputan seria imposible, pero sin duda estoy de acuerdo con tus valoraciones acerca de Rofdríguez, da pena como pueden defender lo indefendible y se corrobora una y otra vez la marcha de Del Olmo por el escándalo del caso cintas, y caso hamacas,no por desgaste personal...( y tanto, desgaste de robar al pueblo, es que cansa mucho esto)¿que será lo próximo?

  una que no pot dormir | 09/02/2007, 10:21
 6.  
  Sou uns fills de putes tots kuan sou!!!!

  A von s'ha vist mai axo danar a criticar a sa gent des poble, enves danimar a sa gent idoi no sou uns cares dures, ke vos pensau k sou es millos guarda de pengos basta vos digui una cosa si es millos només tenen un puta pengo dins sajuntament esteim ben arreglats au dios...enorabona per en toni k km a minim esta tot sol dins sajuntament jeje enga dioso "craks"

  TONI de son REUS | 30/03/2007, 21:23
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS