eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pàgina o realitzar consultes o suggeriments aquí teniu la nostra: informació de contacte

Referent a les informacions publicades del cas hamaques

independents | 07 Febrer, 2007 16:55

Referent a les informacions publicades de les investigacions de la fiscalia que apunten a que Del Olmo i la seva dona s'emborsaven la recaptació d'uns dels lots d'hamaques i para sols de les platges de Can Picafort, arribant a xifres de 144.000 €:

Primer, aquest és un cas clar de com certes pràctiques perjudiquen l'economia del municipi: No és estrany que es cobri als turistes preus abusius per les hamaques i para sols si el concessionari de les platges ha d'assumir aquestes "rèmores", ja que pel que pareix el concessionari amb 3 lots de la platja havia de fer front a les despeses de 4.
Els doblers que suposadament ingresaven Del Olmo i la seva dona són doblers que deixava d'ingressar el municipi, i doblers que es cobraven de més als turistes i que per tant deixaven de gastar a l'oferta complementària de Can Picafort.

Segon, els regidors que formen la junta de govern haurien d'explicar perquè aprovaren la concessió de l'explotació de les platges de 2006 si hi havia un informe desfavorable del secretari municipal. Perquè ignoraren aquest informe? Reberen cap tipus de pressió?

Tercer, vists els indicis d'irregularitats la batlesa Aina Maria Rodríguez faria bé de no prorrogar la concessió de 2006 i d'ara en endavant gestionar aquest tema amb la màxima transparència.

Comentaris

 1.  
  ¿Còmplices del lladre?

  Què faria la policia si es troba amb un lladre que acaba d'atracar un banc?
  A) ho deixaria escapar amb els 144.000 euros que ha robat al banc.
  B) ho arrestaria i tornaria els diners al banc.
  Aquest brillant estudi, més aviat sembla una anàlisi forense, que d'entrada renúncia a reclamar a Del Olmo els 144.000 euros que ha robat al poble de Santa Magalida.
  Evidentment de la mateixa manera que el fet normal és que la policia detingui al lladre i torni els diners al banc. L'ajuntament ha d'emprendre accions legals contra Del Olmo i reclamar-li d'entrada els 144.000 euros que són de tots els margalidans. Si l'ajuntament en ple no fa això, tots els regidors que votin en contra de recuperar els 144.000 euros es convertiran en còmplices del lladre.

  Joan Tur | 07/02/2007, 19:38
 2.  
  tienes razón Joan

  Es verdad verdadera.
  Si todos los regidores no reclaman ya la devolución del dinero público prevaricado serán cómplices en su silencio.

  joigo | 08/02/2007, 16:38
 3.  
  Re: Referent a les informacions publicades del cas hamaques

  Ciertamente ese dinero o recaudacion que ha cedido el concesionario de can picafort al alcalde para adjudicarse las playas debiera haber sido para el ayuntamiento. Aunque moralmente es claro y simple legalmente no lo es tanto. formalmente ese dinero nunca ha sido del ayuntamiento.

  yoescucho | 08/02/2007, 17:19
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS