eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pàgina o realitzar consultes o suggeriments aquí teniu la nostra: informació de contacte

En relació a les afirmacions de la batllessa Rodríguez respecte la tramitació de les NNSS

independents | 14 Febrer, 2007 16:58

En relació a les afirmacions de la batllessa Rodríguez respecte l'estat de la tramitació de les Nomes Subsidiàries (NNSS) publicades avui volem aportar les següents dades:
 • El 2 d'octubre de 2006 entra a l'Ajuntament una comunicació del Consell Insular de Mallorca (doc1) on informa que el termini per resoldre l'expedient de revisió de les NNSS resta interromput mentre no es rebi el preceptiu dictamen de la Comissió Balear de Medi Ambient (CBMA).

 • El 24 d'octubre de 2006, no consta cap comunicació, però segons paraules del regidor d'urbanisme al plenari d'aquest dilluns i recollides ahir per la premsa, l'ajuntament rep un informe de deficiències de les NNSS de la CBMA.

 • El 26 d'octubre de 2006 el regidor d'urbanisme representant l'ajuntament de Santa Margalida retira el punt de l'ordre del dia del Comitè d'Impacte Ambiental de la CBMA "per estar pendent d'aportar nova documentació". (doc2, pàgina 2)

 • El 25 de gener de 2006 entrà a l'Ajuntament una comunicació del Consell Insular de Mallorca (doc2) on es recorden els anteriors fets i que la nova documentació encara no s'ha aportat, i que per tant el termini per resoldre encara resta interromput.

Per tant, a hores d'ara, el Consell Insular i la CBMA fa 3 mesos i mig que estan pendents de què l'ajuntament aporti nova documentació presumiblement per justificar o "subsanar" les deficiències detectades per un informe de la CBMA i que encara no sabem com arribaren a l'Ajuntament de Santa Margalida dos dies abans de la celebració de la sessió del Comitè d'Impacte Ambiental.

D'altra banda posar de relleu la preocupant manca de transparència i comunicació en temes urbanístics, fins i tot a nivell intern entre els diferents responsables d'àrea de l'Ajuntament de Santa Margalida: si fins ara Aina Maria Rodríquez era la responsable de Medi Ambient (responsabilitat que manté ara com a batllessa, ja que no ha delegat aquest àrea) i Ordines el regidor d'urbanisme, no entenem com Ordines no informava de la informació que rebia o de les reunions a les que assistia a la Comissió Balear de Medi Ambient en representació de l'Ajuntament?

Comentaris

 1.  
  SI QUE COMENCEM BÉ!

  Aquest és el canvi que propugna el P.P.!, aquesta és la il·lusió que anuncia el P.P.!, doncs sí que comença bé la nova alcaldessa, bon punt va començar ja s'ha coberta de glòria.
  Encara no tinc clar si és que l'alcaldessa no s'assabenta de res, o si s'assabenta massa, el que si és evident és que la senyora Rodriguez segueix ballant al són dels seus padrins: 1)Pastor, 2)Rosselló i 3)Perelló.

  Joan Tur | 15/02/2007, 11:54
 2.  
  la Alcaldesa "no se entera"

  Solamente hay dos alternativas:
  1) que realmente no supiera nada cosa que nos llevaría a pensar en su momento de su inoperancia
  o bien,
  2) que sí se enterase y ahora mienta
  en conclusión la opción I o la 2 la hacen inapropiada para el cargo.
  otra cosa, qué opinais del tríptico sobre la basura? la empresa manacorí que recolectará lo separado por nosotros para reciclarlo se forrará y nosotros somos los tontolatas que pagamos 90 euros para que ellos se forren

  pepero arrepentido (no los vontaré nunca mais) | 17/02/2007, 15:59
 3.  
  Salutacions des de Son Servera

  Els independents de Son Servera acabam d'estrenar blog.
  Us saludam des d'ell.

  Independents per Son Servera | 22/02/2007, 17:16
 4.  
  Re: En relació a les afirmacions de la batllessa Rodríguez respecte la tramitació de les NNSS

  http://independentspersonservera.blogspot.com

  L'anterior adreça és errada.

  Independents per Son Servera | 22/02/2007, 17:18
 5.  
  Re: En relació a les afirmacions de la batllessa Rodríguez respecte la tramitació de les NNSS

  http://independentspersonservera.blogspot.com

  L'anterior adreça és errada.

  Independents per Son Servera | 22/02/2007, 17:19
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS