eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pgina o realitzar consultes o suggeriments aqu teniu la nostra: informaci de contacte

En relaci a les afirmacions de la batllessa Rodrguez respecte la tramitaci de les NNSS

independents | 14 Febrer, 2007 16:58

En relació a les afirmacions de la batllessa Rodríguez respecte l'estat de la tramitació de les Nomes Subsidiàries (NNSS) publicades avui volem aportar les següents dades:
 • El 2 d'octubre de 2006 entra a l'Ajuntament una comunicació del Consell Insular de Mallorca (doc1) on informa que el termini per resoldre l'expedient de revisió de les NNSS resta interromput mentre no es rebi el preceptiu dictamen de la Comissió Balear de Medi Ambient (CBMA).

 • El 24 d'octubre de 2006, no consta cap comunicació, però segons paraules del regidor d'urbanisme al plenari d'aquest dilluns i recollides ahir per la premsa, l'ajuntament rep un informe de deficiències de les NNSS de la CBMA.

 • El 26 d'octubre de 2006 el regidor d'urbanisme representant l'ajuntament de Santa Margalida retira el punt de l'ordre del dia del Comitè d'Impacte Ambiental de la CBMA "per estar pendent d'aportar nova documentació". (doc2, pàgina 2)

 • El 25 de gener de 2006 entrà a l'Ajuntament una comunicació del Consell Insular de Mallorca (doc2) on es recorden els anteriors fets i que la nova documentació encara no s'ha aportat, i que per tant el termini per resoldre encara resta interromput.

Per tant, a hores d'ara, el Consell Insular i la CBMA fa 3 mesos i mig que estan pendents de què l'ajuntament aporti nova documentació presumiblement per justificar o "subsanar" les deficiències detectades per un informe de la CBMA i que encara no sabem com arribaren a l'Ajuntament de Santa Margalida dos dies abans de la celebració de la sessió del Comitè d'Impacte Ambiental.

D'altra banda posar de relleu la preocupant manca de transparència i comunicació en temes urbanístics, fins i tot a nivell intern entre els diferents responsables d'àrea de l'Ajuntament de Santa Margalida: si fins ara Aina Maria Rodríquez era la responsable de Medi Ambient (responsabilitat que manté ara com a batllessa, ja que no ha delegat aquest àrea) i Ordines el regidor d'urbanisme, no entenem com Ordines no informava de la informació que rebia o de les reunions a les que assistia a la Comissió Balear de Medi Ambient en representació de l'Ajuntament?

Comentaris

 1.  
  SI QUE COMENCEM B!

  Aquest s el canvi que propugna el P.P.!, aquesta s la illusi que anuncia el P.P.!, doncs s que comena b la nova alcaldessa, bon punt va comenar ja s'ha coberta de glria.
  Encara no tinc clar si s que l'alcaldessa no s'assabenta de res, o si s'assabenta massa, el que si s evident s que la senyora Rodriguez segueix ballant al sn dels seus padrins: 1)Pastor, 2)Rossell i 3)Perell.

  Joan Tur | 15/02/2007, 11:54
 2.  
  la Alcaldesa "no se entera"

  Solamente hay dos alternativas:
  1) que realmente no supiera nada cosa que nos llevara a pensar en su momento de su inoperancia
  o bien,
  2) que s se enterase y ahora mienta
  en conclusin la opcin I o la 2 la hacen inapropiada para el cargo.
  otra cosa, qu opinais del trptico sobre la basura? la empresa manacor que recolectar lo separado por nosotros para reciclarlo se forrar y nosotros somos los tontolatas que pagamos 90 euros para que ellos se forren

  pepero arrepentido (no los vontar nunca mais) | 17/02/2007, 15:59
 3.  
  Salutacions des de Son Servera

  Els independents de Son Servera acabam d'estrenar blog.
  Us saludam des d'ell.

  Independents per Son Servera | 22/02/2007, 17:16
 4.  
  Re: En relaci a les afirmacions de la batllessa Rodrguez respecte la tramitaci de les NNSS

  http://independentspersonservera.blogspot.com

  L'anterior adrea s errada.

  Independents per Son Servera | 22/02/2007, 17:18
 5.  
  Re: En relaci a les afirmacions de la batllessa Rodrguez respecte la tramitaci de les NNSS

  http://independentspersonservera.blogspot.com

  L'anterior adrea s errada.

  Independents per Son Servera | 22/02/2007, 17:19
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS