eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pàgina o realitzar consultes o suggeriments aquí teniu la nostra: informació de contacte

L'Ajuntament no ha prorrogat la concessió de les platges

independents | 13 Març, 2007 17:11

L'equip de govern de PP i CPU ha decidit no prorrogar la concessió de l'explotació de la platja de Can Picafort amb hamaques i para-sols.

El mes passat transcendí que durant l'estiu de 2005, Del Olmo i la seva dona cobraven d'un dels lots de la platja de Can Picafort, explotat teòricament per l'empresari Bernat Riutort. Arran de les investigacions de la fiscalia, també va transcendir que al 2006 es celebrà un nou concurs per un any, prorrogable a quatre, tot hi haver-hi informes tècnics contraris, que consideraven que el concurs només és podia fer per un any. Aquest nou concurs s'adjudicà novament a Bernat Riutort.

Una vegada destapat el cas de les platges i el concurs irregular de 2006, al ple del passat més de febrer, demanàrem a la batllessa que vistes les irregularitats no prorrogàs el contracte de concessió de la platja i d'ara en endavant gestionés aquest tema amb la màxima transparència.

Finalment, ahir, la comissió de govern decidí no prorrogar la concessió i tramitar un nou concurs.

Podeu veure la notícia a Ultima Hora

Comentaris

 1.  
  Ilusión?.

  Ilusión

  Ojala que este primer acto de rectificación, no sea un espejismo en el desierto. Ojala que este primer acto de reconocimiento tácito del despotismo anterior, sea el principio de un cambio de talante de los cachorros del Partido Popular. Ojala que este primer acto de limpieza, sea el principio de una nueva etapa...¿realidad o espejismo?... el tiempo lo dirá.

  Francisco | 13/03/2007, 18:10
 2.  
  otra vez concurso...

  Estaria bien que lo hicieran público...y que presentasen un informe a los políticos de la oposición de los criterios de selección y se justificasen...debido a lo ocurrido!!!!Toni se puede hacer?..yo como ciudadana puedo pedir explicaciones? además donde me debo dirigir?..como nos podemos asegurar de que el proceso ha sido limpio? es dificil puesto que en ocasiones pueden engañar a la oposición...como lo ha estado haciendo del olmo...cual es vuestra postura? gracias Toni

  sueño profundo | 13/03/2007, 19:57
 3.  
  plajets

  Ere de caixo.per cert en Mazinger dorm

  verd 8000 | 14/03/2007, 08:07
 4.  
  transparencia?

  los "nuevos" cachorros del pp están bien entrenados con limpiar la imagen pero mas vale que se esfuercen y mucho porque hasta ahora no convencen a nadie.
  ya le pasó la hora al pp local, habérselo pensado antes!

  ex-pp | 14/03/2007, 08:27
 5.  
  Desil•lusió

  Que no ho veus Francisco!, l’únic que pretenen els cadells del P.P. es donar una nova imatge i reajustar amb el concessionari la comissió dels 144.000 euros que es va portar Del Olmo la temporada anterior.
  Si realment volguessin netejar la merda, haurien començat per demanar perdó al Diari de Mallorca y al poble de Santa Margalida pel deplorable pamflet que van signar conjuntament Can Picafort Unit i el P.P.; Però no ho van a fer perquè en realitat són els seus còmplices, i volen fer el mateix que va fer en Del Olmo: omplir-se la butxaca.
  Per cert, potser Del Olmo des del seu relluent despatx en Sa Nostra pugui fer-los d’interlocutor… perquè d’això de les platges sap una estona llarga.
  Molt em tem que aquella vella cita mallorquina de val més continuar alimentant als vells porcs grassos, que haver d’engreixar als nous porcs prims, es farà realitat una vegada més.

  Joan Tur | 14/03/2007, 08:43
 6.  
  Resposta a "sueño profundo"

  La convocatòria de nou concurs s'haurà de publicar al BOIB, i es permetrà als interessants uns dies perquè examinin les condicions a l'Ajuntament.

  Llavors el tema està en quina és la forma d'adjudicació, la subhasta, on s'adjudica la concessió directament al que més doblers ofereix, sense més criteris, ... o el concurs, on s'estableixen una sèrie de criteris de puntuació, per exemple, si l'adjudicatari proposa millores a la platja, com fer-se càrrec de panells informatius, li donam de 1 a 5 punts, per cada cabina de bany que posi 2 punts (m'ho estic inventant, però perquè ens facem una idea), i per suposat els doblers que ofereixi, que és valora també amb punts (per exemple al que més dona li donam 5 punts i als altres proporcionalment).

  El concurs pot tenir el problema que els criteris no siguin del tot subjectius o siguin interpretables. A part d'això tenim el tema de que es sol donar molt poc temps per preparar aquesta documentació, el que fa que hi hagi manco participació.

  El tema de la subhasta també té les seves coses, i per mostra el que va pasar el 2001, amb en Pulpillo ...

  Històricament a Santa Margalida sempre s'havia fet per subhasta, fins al 2006 que es va fer per concurs.

  Per supost, seguirem el procés d'adjudicació i vos mantindrem informats.

  Nosaltres som partidaris d'intentar una gestió amb participació pública de els platges, sigui directament per part de l'Ajuntament o amb un consorci com es fa a altres bandes, i això per dos motius:
  * l'explotació de les platges és molt rentable i això hi ha gent que ho té claríssim, per això ha estat un dels temes més relacionat amb la corrupció.
  * les platges és un dels principals actius turístics i la manera que es gestiona aquesta explotació incideix molt amb la imatge turística que donam.

  Antoni Reus | 14/03/2007, 09:14
 7.  
  per toni

  tè raó...
  sa gestió pública és la millor-

  rojo 7000 | 14/03/2007, 13:52
 8.  
  informa si hi ha res de nou per favor...

  Hola Toni, Gràcies per la teva contesta, m'ha aclarit del tot,m'agradaria que en el cas de nous canvis ens aportassis a la pàgina web dels Independents més informació..una pregunta més!!!respecte a la cultura ens podríau adelantar la vostra proposta política...quina opinió teniu respecte als inmigrants? quins són els temes amb aquesta àrea política candents? que opinau de l'escola de Cán Picafort?Són temes que realment com a mare me preocupen...i donada sa gestió de na M Rosa Pastor crec que hi moltes coses per millorar, i que s'ha despreocupat per molts de col:lectius i temes del poble,i francament és una de les manco criticades desde l'oposició. Perquè?Gràcies

  Sueño profundo | 15/03/2007, 17:30
 9.  
  sueño profundo...

  sería bueno que Toni contestase pero visto lo visto me parece que la sra. Pastor tiene una especie de amnistía generalizada y nadie critica su gestio
  esperemos la respuesta de toni, otra cosa hoy con Matas en el pueblo y en son real la opisición al golf tendría que haber estado allí presente con pancartas y cn protestas aprovechando las fotos de la prensa.
  estaban los de europa express...

  ex-pp | 19/03/2007, 14:37
 10.  
  GOB

  habeis leído que March (gob) tiene también una finca ilegal?
  bueno, y Grosske también. Fatal! ya no podemos fiarnos de nadie.
  HAY QUE PREDICAR CON EL EJEMPLO y si no pregúntenle a la batlesa sobre su megachalet en can picafort (será todo legal?, cómo hace con un sueldo de alcaldesa y el de su marido funcionario también para tener tanta pasta?)
  LOS POLITICOS DEBERÍAN HACER UNA DECLARACION JURADA DE BIENES ANTES, DURANTE Y DESPUES DE SU GESTION ANTE NOTARIO Y PUBLICARLA EN INTERNET PARA QUE TODOS LO SEPAMOS. YA SE HACE EN OTROS PAISES PARA EVITAR LA CORRUPTELA.(Toni propónelo en un pleno..)

  ex-pp | 19/03/2007, 14:43
 11.  
  resposta ....

  Una resposta breu, perquè aquests darrers dies no he tengut gaire temps ...

  En breu tancarem el programa electoral i començarem a adelantar propostes. Tenim molt en compte els reptes de la immigració, necessitats educatives, i els problemes socials que des del nostre punt de vista no s'han atès correctament.

  Vull recordar que al llarg d'aquests 4 anys hem estat molt actius amb tema de serveis socials, per exemple criticant durament la taxa del servei d'ajuda a domicili, o instant a l'ajuntament a actuar amb el tema de la drogodependència.

  Antoni Reus | 19/03/2007, 20:38
 12.  
  programa electoral

  volem propostes!!!!!!!!!

  nn | 20/03/2007, 09:08
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS