eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pàgina o realitzar consultes o suggeriments aquí teniu la nostra: informació de contacte

Article: Quatre anys més de PP i CPU?

independents | 02 Abril, 2007 19:48

Durant aquests 4 anys han pujat molts els imposts i s’han creat noves taxes com la del Servei d’Ajuda a Domicili. La taxa de fems també ha pujat com mai, i segueix sense implantar-se la recollida selectiva que ens permetria reduir-la. A pesar de les pujades d’imposts som el tercer municipi més endeutat de Mallorca ...

A Son Serra s’han fet algunes millores a les instal·lacions esportives, però continua sense resoldre’s la seva principal necessitat, una escola perquè els nins a partir de 3 anys no hagin d’agafar un bus. I també continuam sense que els ciutadans de Son Serra, que ho són tant com els altres, puguin presentar una simple instància sense haver de desplaçar-se a Can Picafort o la Vila.

A la Vila s’han millorat algunes zones, com la plaça de l’església o la zona de l’escola. A pesar de les repetides promeses, el Turó del Drac continua sense el local que es mereix. Tenim un mercat que va a la baixa, i l’única intervenció del PP ha estat pujar les taxes als venedors.

Fa 5 anys a la Vila hi havia una piscina pública i dues pistes de tennis, per anar a una piscina coberta la gent anava a altres pobles. Ara tenim una piscina coberta privada, una pista de tennis i 1 milió d’euros manco a la caixa de l’Ajuntament, i la gent continua anant a altres pobles perquè tenen millors horaris i millors instal·lacions.

Els blocs de pisos neixen pertot arreu, sense que el PP hi vulgui posar fre. Cada cop més cases antigues són tomades per fer-hi pisos i es comencen a percebre els problemes d’aquest creixement incontrolat: manco aparcaments, saturació a les escoles, l’aigua torna dolenta ...

A Can Picafort els problemes, en lloc de resoldre’s, s’acumulen, com els excrements de ca per tot arreu. L’escola fa estona que està saturada i PP i CPU no han estat capaços d’aportar un solar en condicions per a un nou centre educatiu. La carretera d’Artà continua sent una trampa mortal per als vianants. A pesar de la gran inversió per resoldre els problemes de clavegueram, quan plou, a la rotonda de capellans, l’aigua ens arriba als genolls ...

Si bé s’ha de reconèixer que hi ha hagut un intent de dinamitzar el jovent i la vida cultural de Can Picafort, els problemes socials són cada cop més presents, sense que hi hagi una aposta clara per resoldre’ls. Cada vegada hi ha més percepció d’inseguretat. El mercat de Can Picafort també va a la baixa, com també la qualitat del turisme. L’aigua continua sense poder beure's i un projecte de complex hoteler i golf a Son Real amenaça les possibilitats de millorar-ne la qualitat.

S’ha instal·lat una pista d'skate però les instal·lacions esportives com el poliesportiu necessiten mà de metge i una forta inversió per estar en condicions.

Volem quatre anys més de PP i CPU?

Comentaris

 1.  
  Quatre anys més

  SI

  Antoni Camps | 02/04/2007, 21:30
 2.  
  Jo no

  No

  Clara | 03/04/2007, 09:29
 3.  
  pp-cpu

  no jo no.

  per cert Robin, Eginye, propietari... com et vulguis dir
  no et facis més ignorant del que ets i escriu un poc més bé tothom sap que ho pots aconseguir. Venga no et facis de pregar

  sa talaia | 03/04/2007, 09:44
 4.  
  El poble recollirà el que sembri

  El poble té dret a elegir el seu propi destí, si el poble vol quatre anys més de corrupció, de prepotència, de xuleria, ha de votar als mateixos gossos amb diferents collarets. Al fín i al cap el poble recollirà el que sembri, o dit d'una altra manera, tindrà el que es mereix.

  Joan Tur | 03/04/2007, 15:41
 5.  
  Naturalmente que sí.

  Este ha sido siempre, y es un pueblo de derechas, de dictadores, de criados y de cobardes, por tanto habrá CPU y PP para largo…, a no ser que los inmigrantes lo remedien.

  Margarita | 04/04/2007, 14:33
 6.  
  hipotètica continuació de l'Article:

  I que més? Possible continuació de l'article:

  6 Aleshores els set àngels que tenien les set trompetes van preparar-se per a tocar.
  7 Va tocar el primer, i foren abocats a la terra una pedregada i un foc barrejats amb sang. La tercera part de la terra, la tercera part dels arbres i tot l'herbei van quedar abrusats.
  8 Va tocar el segon àngel, i fou abocada al mar una mena de gran muntanya, roent de foc. Una tercera part del mar es va tornar sang; 9 la tercera part dels animals que hi viuen va morir i la tercera part de les naus va ser destruïda.
  10 Va tocar el tercer àngel, i un astre gegantí, encès com una torxa, caigué del cel sobre la tercera part dels rius i de les fonts d'aigua. 11 El nom de l'astre és Absenta, i la tercera part de les aigües es va convertir en una absenta tan amarga que molta gent en va morir.
  12 Va tocar el quart àngel, i fou destruïda la tercera part del sol, de la lluna i de les estrelles. Tant el dia com la nit s'enfosquiren una tercera part i perderen així un terç de la seva llum.
  13 En plena visió, vaig sentir el batec d'una àguila que volava altíssima dalt al cel i que proclamava amb veu forta:
  --Ai, ai, ai dels habitants de la terra pels tocs de trompeta que els tres àngels estan a punt de fer!

  Apocalipsi 8,6-13

  tant negatiu? | 04/04/2007, 14:55
 7.  
  Sí, molt negatiu

  Ho vulguis reconèixer o no, quatre anys més del PP i de CPU serien molt negatius.No és l'apocalips ni els del PP i CPU són el dimoni, però tenen una determinada concepció de la societat, del territori i del desenvolupament, que voldran mantenir. Si governen, aprovaran unes normes que permeten un creixement brutal de la població, que creixerà i molt, perquè serem el municipi amb més sòl urbà de la Badia d'Alcúdia (i l'actual configuració de la Vila i Can Picafort, en orris); el teixit social serà molt alterat per aquest creixement; faran un camp de golf que farà mal bé l'aqüífer de sa Marineta, i que pot fer necessari, juntament amb el creixement de la població, una dessaladora. I aigua més cara. I no, no és l'apocalipsi: són aspectes perfectament previsibles de les actuacions previstes pel PP i CPU. Són problemes gens apocalíptics. Són problemes quotidians, que patirem cada dia.

  una altra continuació | 04/04/2007, 19:31
 8.  
  de mal en peor

  negro, negro...

  agnes | 05/04/2007, 09:34
 9.  
  així ho tenim

  Visc a Can Picafort des de fa molts d'anys, quan anar a la caseta dels Capallans era una excurció per davall dels pins barraquers (pins tombats)en aquell temps era un jove orgullós de ésser de Can Picafort, actualment em fa vergonya ésser Can Picaforter, els vileros eren els nostres companys de joc, ara semble que són enimigs, o així ens ho volen fer creure aquest corruptes de CPU, en vers de fer un municipi extrordinari tenim una PUTA MERDA DE MUNICIPI Qui són els responsables?
  els polítics son com les energies netes són renovables
  és el moment

  pi barraquer | 07/04/2007, 19:22
 10.  
  Hola Pi barraquer

  Hola Pi barraquer! Avui més que mai me sent compresa i al mateix temps contenta de no ser l'única que es dona conta d'una realitat que ens envolta.Jo estim molt el meu poble, també som de Ca´n Picafort i pens que no hi ha una conciliació de sentiment de poble amb els tres nublis urbans degut a una serie d'interessos creats per part del CPU. Ells (i dic ells perquè hi ha molt poca representació femenina), intenten a través de les seves brutes estratègies provocar una escisió de cada vegada més gran, per tal d'aconseguir fer feina amb l'enveja, amb l'egoisme,amb actituts de desprei cap als altres, amb una prepotència inaudita,amb xenofòbia..pels seus propis interesos.
  Francament jo també estic cansada de les seves falsetats, de que intentin manipular sense escrúpols un poble ignorant, que per quatre euros es capaç de vendre la seva ánima a una guarda de locos, que per massa corrupció i per per poc que aportar, han deixat a un poble sense esma...
  En Caragol i la seva guarda!!!

  Pi tamarell | 08/04/2007, 01:26
 11.  
  VOTA INDEPENDENTS

  yo soy de la vila y opino igual que ustedes, aunque agrego algo qoe os habeis dejado de lado, los intereses de Pastor, este municipio está como está por ellos, por su urbanismo incontrolado, porque también tienen hoteles, inmobiliarias, gestorias, miembros en el equipo de gobierno y aún que otro infiltrado en otros partidos de la oposicion...
  así que, mi voto a independents! porque no representan intereses del Govern, ni del estado español, son de aquí mismo, y dan la cara, sabemos sus nombres, quienes son, en transparencia son los únicos, ES NECESARIO QUE TENGAN MAS REGIDORES PARA QUE PUEDAN GOBERNAR O PACTAR CON PESO.

  amazona | 08/04/2007, 11:34
 12.  
  Hola Amazonas!!!!

  Esta claro que no ha cambiado mucho la sociedad...aún existen caciques, en Cán Picafort,en Santa Margarita y Son Serra...Entre caracoles, plomeres, mases y pastores estamos bien apañados...bueno heber si damos un vuelco electoral el dia 27 de mayo, dando paso a las izquierdas, e intentando acabar con la corrupción y la crispación que tanto envuelve en estos últimos tiempos en nuestro municipio!!!! Vivan los socialistas e independents de la Vila!!!Plegats per un poble millor y un Ajuntament més democràtic, doncs des de 1975 que morir en Franco, en aquest Ajuntament no arribat sa democracia, per contra només tenim una Oligarquia encoberta...gobernats per tirans que no tenen ni el més mínim respecte cap a ses persones. Ja ni ha!!!

  Pi tamarell | 09/04/2007, 21:35
 13.  
  Hola Amazonas!!!!

  Esta claro que no ha cambiado mucho la sociedad...aún existen caciques, en Cán Picafort,en Santa Margarita y Son Serra...Entre caracoles, plomeres, mases y pastores estamos bien apañados...bueno heber si damos un vuelco electoral el dia 27 de mayo, dando paso a las izquierdas, e intentando acabar con la corrupción y la crispación que tanto envuelve en estos últimos tiempos en nuestro municipio!!!! Vivan los socialistas e independents de la Vila!!!Plegats per un poble millor y un Ajuntament més democràtic, doncs des de 1975 que morir en Franco, en aquest Ajuntament no arribat sa democracia, per contra només tenim una Oligarquia encoberta...gobernats per tirans que no tenen ni el més mínim respecte cap a ses persones. Ja ni ha!!!

  Pi tamarell | 09/04/2007, 21:35
 14.  
  siguen sin "predicar con el ejemplo"

  Estuve en la misa del domingo, el párroco otra vez quiere construir!!!, sí! ES UN EJEMPLO DE QUE CADA PUEBLO TIENE EL PÁRRCO QUE SE MERECE!, ahora va por el sótano de la rectoría y encima habló en el sermón que lo hace para QUE LA IGLESIA (o sea él mismo) SE AUTOFINANCIE, bien, se nota su vínculo con PASTOR SA y con UM aunque quiera disimular haciéndose pasar por u nacionalista confeso.
  TENIM UN PARROC CONSTRUCTOR I ESPECULADOR!!!!
  ja!

  MAS ORAR Y MENOS COMUNICAR (bENEDICTO 16)

  amazona | 11/04/2007, 10:10
 15.  
  para todos los polícos de alto standing, Cpu &pp

  Dicen que la historia se repite. Pero lo cierto es que sus lecciones no se aprovechan!!!Probablemente volvaís a ganar, pero es seguro que no cambiareís nada...seguireis con vuestras artimañas coaccionando a la gente, haciendo una política basada en la corrupción, en las comisiones, en la mala educación,etc.
  Seguireis en las mismas, porque el poder os ha hecho exclavos de vuestras mentiras y ya no podeís dar marcha atrás porque viviríais de la miseria y eso os da miedo!!!que triste es sentirse así cuando se gana!!!!!

  pi tamarell | 11/04/2007, 22:39
 16.  
  ELECCIONS

  NO VAN A GANAR DE NUEVO...
  NO SOMOS TAN IDIOTAS

  agnes | 12/04/2007, 15:23
 17.  
  y la ley no debería ser igual para todos?

  HOY VIERNES 13 A LAS 12 HS. EL COCHE DE LA SR.A. MARIA FERRIOL, ASISTENTE SOCIAL DEL AJ, ESTABA APARCADO EN EL SITIO DE DISCAPACITADOS EN LA ACERA DEL AJUNTAMENT.
  DEBERÍA ESTA FUNCIONARIA "SENSIBLE" CON LAS PERSONAS CON MINUVALIAS DAR EL EJEMPLO. NO ES LA PRIMERA VEZ QUE LO HACE, AL IGUAL QUE LA EDIL MARIA ROSA PASTOR.
  I LA POLICIA?
  O SOLO PONEN MULTAS A LOS NO PRIVILEGIADOS.
  VIVIMOS EN EL ANTIC REGIM

  amazona | 13/04/2007, 11:15
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS