eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pgina o realitzar consultes o suggeriments aqu teniu la nostra: informaci de contacte

Vacances de Pasqua i serveis socials

independents | 04 Abril, 2007 16:25

Aquesta és la nota enviada als usuaris dels serveis socials de l'Ajuntament de Santa Margalida:

“Amb motiu de les festes de Pasqua, vos informam que no hi haurà servei desde del proper dia 5 d'abril fins dia 9, ambdós inclossos.

Es donarà el servei de menjador o ajuda a domicili, a aquells casos que siguin valorats com, de greu i urgent necessitat, per tal motiu, vos pregam ens comuniqueu a la major brevetat possible si creis que vos trobau en aquesta situació per tal de que pugui esser valorada.”

Aquesta nota creim que és del tot desencertada, perquè el dia 7, dissabte no és festiu, i per tant hi hauria d'haver servei de menjador, i sobretot el dilluns dia 9 que tot hi que és festiu a molts de llocs, al nucli de Santa Margalida no ho és.

La regidora encarregada, Maria Rosa Pastor, ens ha assegurat que dissabte i dilluns s'atendrà a tothom que ho ha demanat. Llavors si s'ha d'atendre a tothom que ho demana (que només és el que toca!), perquè es fa una nota que és, per dir-ho de qualque manera, una invitació a no demanar res? Òbviament hi ha gent s'ha sentit agraviada per aquesta nota ... 

Entenem que el personal de serveis socials vulgui tenir un petit descans aquestes festes de Pasqua, perquè realitzen moltes hores, però això no justifica tancar el servei 5 dies seguits. El problema és que l'Ajuntament hauria d'invertir més en aquest departament, perquè no s'haguessin de fer tantes hores extres i una aconseguir una millor organització. Amb un 5% del que destina aquest equip de govern a festes, hi podria haver 3 treballadors/treballadores familiars més!

Aquí podeu veure la nota que han repartit els Serveis Socials.

Comentaris

 1.  
  l'ase

  hi havia un home que va comprar un ase molt vigors i fener per mejava molt.Aquell bon home un dia va pensar que aquell ase seria perfecte si no menjas tant, i s'hi va possar, cada dia restava un poc de menjar fins que va arribar un dia que no n'hi va donar gens, aquell bon home va pensar que ara tenia el ruc perfecte i tot orgulls ho pregonava per tot, per al cap de tres dia va passar una desgrcia l'ase es va morir. Aquell homonet va exclamar tot enfadat amb l'ase " me cagon....ara que l'havia avasat a no menjar sa mort"

  pi barraquer | 07/04/2007, 19:34
 2.  
  quines poques ganes de fer feina...

  Si dissabte en aquest municipi es fes feina,...baixaria Deu nostro senyor del cel per comprovar si es ben cert!, ara b...si podem tenir un dia ms de vacances millor...perqu aix de descansar noms el dia 7 a les Institucions pbliques de la vila me pareix que no agrada!!!Au,Au, ja s'arreglaran els altres...aix ens va!!!Bona pasqua a tots/es!..

  que som de fanera... | 08/04/2007, 00:57
 3.  
  elecciones

  Alerta!
  Fijaos si estais en las listas electorales para votar.
  hay plazo para reclamaciones hasta el 16 de abril nada mas
  www.ine.es

  ex-pp | 13/04/2007, 15:49
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS