eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pàgina o realitzar consultes o suggeriments aquí teniu la nostra: informació de contacte

Els Independents demanarem la reprovació de Miquel Ordines

independents | 26 Abril, 2007 17:48

Els Independents demanarem la reprovació de Miquel Ordines com a regidor d'urbanisme. Els Independents pensam que la gestió del regidor d'urbanisme Miquel Ordines ha estat pèssima en molts aspectes, alguns d'ells recents com és el cas de l'esfondrament d'una part del carrer Pou de Sa Garriga o en el cas del carrer Lluna/ carrer Major. En ambdós casos el "modus operandi" ha estat el mateix, la constructora comença una excavació per fer pisos sense llicència, l'Ajuntament paralitza les obres, i després de varis mesos, i múltiples queixes per part dels veïnats davant l'Ajuntament, es produeix un esfondrament.

Els ciutadans de Santa Margalida es senten desemparats per la falta d'actuació del regidor d'urbanisme, i tenen la sensació que determinades empreses com la responsable d'aquestes obres tenen una espècie "Bula" i "poden fer el que volen".

A més el regidor d'urbanisme Miquel Ordines és el màxim responsable de la normativa urbanística actualment en tramitació. Una normativa que inclou recalificacions i reclassificacions mai no explicades i que fa mig any en clau que estan paralitzada per mor que Miquel Ordines la retirà de l'ordre del dia de la sessió del Comitè d'Impacte Ambiental de la Comissió Balear de Medi Ambient del passat 26 d'octubre de 2006.  D'altra banda el Catàleg de protecció del patrimoni històric també resta paralitzat fa casi un any i mig després d'una aprovació inicial que es realitza a finals de 2005.

Per tots aquests motius els Independents creim necessari una reprovació de la gestió de Miquel Ordines, i per això demanarem per escrit que es convoqui una sessió extraordinària per debatre aquesta reprovació.

Comentaris

 1.  
  Enfonsament

  el problema és que no només s'han esfondrat una part del carrer Pou de sa Garriga o del carrer Lluna... sinó que també, en aquest darrer carrer, s'han enfonsat les parets dels corrals de les cases que hi ha a cada banda de "l'obra". Això hauria pogut ésser molt més greu...

  Vilera | 02/05/2007, 09:52
 2.  
  y si hay un derrumbe?

  mejor nos pillen confesados...

  rojo 7000 | 02/05/2007, 12:09
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS