eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pgina o realitzar consultes o suggeriments aqu teniu la nostra: informaci de contacte

Ampliada l'ANEI de Son Real

independents | 23 Novembre, 2007 16:55

Avui el Consell de Govern del Govern Balear ha aprovat a proposta de la Conselleria de Mobilitat i Ordenació del Territori el Decret llei de mesures cautelars fins a l’aprovació de normes de protecció d’àrees d’especial valor ambiental per a les Illes Balears.

Aquest decret com el propi nom indica suposa una sèrie de mesures d'aplicació immediata, i inclou la suspensió de llicències d'edificació i ús del sòl a una sèrie d'àmbits fins que no entri en vigor la futura llei de mesures urgents per a un desenvolupament territorial sostenible a les Illes Balears.

Un d'aquests àmbits és l'Àrea Natural d'Especial Interès de Son Real que s'amplia. La zona afectada inclou les parcel·les on es pretenia construir el complex turístic i camp de golf, i tot un grapat més de parcel·les. Podeu llegir més sobre la història de la segregació d'aquestes parcel·les, i del recurs que presentàrem, i de com perdérem.

Per tant, no podem més que estar contents que, al manco de moment, el Govern hagi ampliat aquesta àrea natural, impedint que la segregació irregular que denunciàrem serveixi pel seu propòsit i que és preservi una zona d'alt valor natural i que conté una gran riquesa de restes arqueològics.

Aquí podeu veure una aproximació la zona afectada (en vermell), i la zona que ja és ANEI (pitjau damunt per veure-ho més gros).

 

Aproximació de la zona de protecció. Feta a partir de l'ANNEX A del Decret i Google Earth.

 

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS