eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pàgina o realitzar consultes o suggeriments aquí teniu la nostra: informació de contacte

Els Independents amb Unitat

independents | 12 Febrer, 2008 17:20

La candidatura “Unitat per les Illes” és la gran novetat de les eleccions generals del 9 de març.

Per primera vegada un conjunt de forces polítiques de totes les Illes han formalitzat una candidatura sense sigles, sense protagonisme de partits, amb un programa consensuat, entorn a un objectiu comú que defineix l’eslògan elegit: “la nostra veu”.

Els Independents ens hem adherit a aquesta iniciativa, per aconseguir que una veu Independent de les Illes Balears es faci sentir al congrés dels diputats.

Aquesta adhesió, i la de 13 formacions independents d'arreu de Mallorca es formalitzarà a un acte públic demà dimecres, 13 de febrer, a les 20:00h al Teatre Municipal de Vilafranca.(carrer de Sant Martí, 25, Vilafranca de Bonany)

A l'acte intervindran:

 • Jaume Sansó, batle de Vilafranca i candidat d'Unitat per les Illes al Senat (per la circumscripció de Mallorca).

 • Biel Huguet, coordinador de la candidatura Unitat per les Illes.

 • Toni Servera, regidor a Son Servera i portaveu d'Independents de Son Servera, qui parlarà en representació de les 13 candidatures locals.

 • Pere Sampol, candidat d'Unitat per les Illes al Congrés, qui tancarà l'acte.

Finalment, aquí podeu veure el video de campanya d'Unitat per les Illes.

 

Comentaris

 1.  
  ai senyor!

  Jaume Sansó: venut encara no se sap molt bé si al PSOE o a UM.

  Vilafranca: pèrdua de la majoria absoluta que abans era del PSM.

  Huguet: d'ofici enratjolador i fill de poeta.

  PROGRESSISTES (PSM+EU+EV+ERC+INDEPENDENTS): 40.200 VOTS 8% quasi surt de diputada na Nanda Ramon (malgat l'atemptat d'Atocha)

  UNITAT (PSM+UM+ENTESA+ERC+INDEPENDENTS):
  25.000 vots 6% i dóna gràcies!

  sibil.la | 12/02/2008, 17:50
 2.  
  Re: Els Independents amb Unitat

  No se quina veu Independent se sentira a Madrid. Si de cas de PSM i UM, INDEPENDENT no crec que en sentim cap de veu. Potser una de fantasmal ara independent no heu crec.

  Toni Moragues | 12/02/2008, 18:53
 3.  
  a sibil.la:

  No xerris del que no coneixes.
  supós que aquesta càrrega que fas contra en Sansó i n'Huguet respón a qualque quimera persona(per no dir fòbia). I ja explicaràs qui t'ha dit això d'en Sansó, per que jo que sabi, a Vilafranca, té UM a l'oposició (i vaja quina oposició), en quan al PSOE, que ho demanin per davers el Consolat i a Palau Reial que en pensan d'en Sansó... de cabró per amunt el tracten i precisament per haver promocionat la candidatura UNITAT. Imagin que tens rencúnia a la gent d'Entesa i no sé perquè. Però el fet que a Vilafranca s'hagi perdut la majoria respón al mateix que a Sta.Margalida, els independents, no la tenguin. I si no, demana al PSM de Vilafranca per qui varen demanar el vot... quedaries sorprés/sorpresa... ah!!!... i no el demanaren pels Independents de Més Vilafranca precisament.

  Vilafranquer indignat | 21/02/2008, 12:57
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS