eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pàgina o realitzar consultes o suggeriments aquí teniu la nostra: informació de contacte

“el sueldo és lo més digne que té una persona”

independents | 12 Febrer, 2008 18:28

L’afirmació del Dia: “el sueldo és lo més digne que té una persona”. Com deveu poder suposar, no ha estat cap afirmació nostra. És així com el batle ha justificat avui la seva puja de sou al Ple. L’increment estava anunciat. Al plenari d'avui a les 9h, el batle s'ha pujant un 25% el sou, de manera que passarà per cobrar 45.000 euros.

Ho ha fet amb les protestes del personal, que s'ha manifestat de manera silenciosa al ple amb pancartes. I és que el batle no ha donat cap argument per la seva pujada, més que per la feina i responsabilitat que té troba que s'ho mereix, i perquè “el sueldo és lo més digne que té una persona

Una afirmació que pareix que ha caigut malament al personal, que fa estona que reivindica (tant el laboral com el funcionari) millores en les retribucions i en el cas dels laborals el reconeixement de l’antiguitat. I si deim que pareix que els ha caigut malament és perquè el personal, després de les paraules del batle ha fet pancartes noves on deia que també volien un sou digne.

El batle tampoc ha donat explicacions de per què, entre les noves places de personal de confiança que ell triarà a dit, hi ha una altra secretaria (ja en té una, i el batle ha dit que fa bé la seva feina) i un assessor personal. Les males veus diuen que serà qualcú del PP que ha quedat fora col·locació. Sabrem aviat si és així.

En resum: al Ple d’avui s’ha aprovat un augment escandalós de retribucions de molts de regidors de l’equip de govern i del nombre de personal de confiança que suposen un creixement molt important dels costs.

L’altra cara de la moneda són les inversions, reduïdes al mínim, l’estancament dels ingressos de l’Ajuntament (s’ha hagut de recórrer a un préstec per finançar les inversions) i les dificultats, reconegudes per la interventora al seu informe, per pagar les despeses corrents.

Com és normal, el PP i CPU no han acceptat les esmenes que hem proposat (deixar el sou dels polítics com estaven, i de reduir el personal de confiança), per poder estalviar aquests doblers i així disminuir el crèdit que ha de fer un Ajuntament que no té doblers per invertir.

Seguirem informant ...

Comentaris

 1.  
  Sou del Batle

  Valdria mes que arregles ses goteres des centra de salut de la Vila

  Toni Moragues | 12/02/2008, 18:47
 2.  
  Dignidad.

  El sueldo, cuando uno no se lo gana, es lo más indigno que tiene una persona.

  Francisca | 12/02/2008, 18:47
 3.  
  más gastos públicos

  sinceramente llegará un momento en que muchos nos plantearemos seriamente lo de continuar pagando los impuestos para que vayan a manos de esta gente.
  Hay un claro "vaciamiento" de las arcas del municipio que la oposición venían denunciando desde hace mucho y que ahora se confirma con datos.
  Me he quedado de piedra con el pleno de hoy.
  Me pregunto si los Asesores contratarán a nuevos asesores para hacer su trabajo, total pagamos todos.

  ex-pp | 12/02/2008, 19:58
 4.  
  Fichaje estrella.

  Hay que reconocer que los fascistas de Santa Margarita saben un rato largo. Ficharon a un canterano que a los pocos meses ya se ha convertido en el fichaje estrella del Partido Popular, en efecto Torres ya supera con creces a su predecesor, de hecho ha conseguido que no nos acordemos ya de Del Olmo. Un galáctico como éste bien vale los 45.000 euros que va ha cobrar.

  Etooy Joddido. | 12/02/2008, 21:26
 5.  
  Auditoria!

  Sr. Batle! Abans de les eleccions va prometre que el primer de tot que faria en entrar a l'ajuntament seria fer una auditoria per sebre l'estat dels comptes i de tot i es feia la victima de ser un novato amb això de la política!
  L'actitud de novato se li ha notat només entrar, però les auditories res de res, l'estat dels comptes res de res, informació al poble... res de res! això sí el Sr. Batle segur que treia matrícula a l'assignatura de matemàtiques perque el sou ja fa 2 vegades que el s'ha pujat sense justificació, després s'han de demanar duros per acabar s'escola vella i la païssa de darrera...
  Per cert, els grups de l'oposició l'hi heu demanat en algun moment on són les auditories que havia de fer en entrar?

  Auditor | 13/02/2008, 07:47
 6.  
  Re: “el sueldo és lo més digne que té una persona”

  I les goteres del mini pavelló, I l'enllumenat de molts carrers, I el tema del PAC,i la depuradora de la vila, i del centre de dia, i de l'escoleta 0-3, i de la piscina cuberta, i els llocs de feina del personal de l'ajuntament, i del cementeri de la vila, i del solar de darrera el corté, i dels pisos il·legals del pou de Sa Garriga, i del enllumenat a Can Picafort de la Crta. d'Artà,

  Sa Talaia | 13/02/2008, 10:15
 7.  
  presupuestos 2008

  Qué hace Rocio Romero?
  Gana 4000 euros mensuales y no hace nada en concreto, además tampoco le caen responsabilidades de ningún tipo.
  Qué ha hecho en su regiduría de Sanidad? Es médico? Ha establecido algún programa de medicina comunitaria? De prevención en salud? Nada de nada.
  Tengo entendido QUE NO HAY PRESUPUESTOS ASIGNADOS PARA EL 2008 en sus dos regidurías, en concreto...no trabajará????
  Y cobrará 48000 euros anuales???
  Y nos quejamos de Martin Torres?
  Y la de CPU?, Cati tous, qué hace?
  Mientras tanto seguimos pagando losimpuestos que son de las pocas entradas de dinero que tiene el Ajuntament...

  ex-pp | 13/02/2008, 10:27
 8.  
  ex-pp

  Nadie ha dicho que el único ladrón sea Martín Torres. Esta claro que aquella casa es la cueva de Alí Babá y los 40 ladrones.

  Alí Babá | 13/02/2008, 17:44
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS