eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pàgina o realitzar consultes o suggeriments aquí teniu la nostra: informació de contacte

Un altre èxit de l'obra pública a Santa Margalida

independents | 11 Març, 2008 17:50

Ni un any i mig després de gastar 43.906,63 euros en canviar la coberta, el poliesportiu de Santa Margalida té goteres.

A l'any 2006, l'Ajuntament de Santa Margalida va contractar l'empresa manacorina CENHIS SL per dur a terme les obres de “Reposició coberta poliesportiu municipal Antoni Tauler". Per aquests treballs l'empresa va cobrar 43.906,63 euros, més de 7 milions de pessetes a l'agost de 2006. El tècnic director va ser l'enginyer assessor Jaume Grimalt, conegut pels seus grans èxits dirigint obres com la Piscina Municipal de Santa Margalida.

Idò bé, ni un any i mig després, de fer aquestes obres, el poliesportiu municipal fa uns mesos que torna a tenir goteres, i els estudiants no hi poden practicar esports amb normalitat. Un altre episodi lamentable de les obres dutes a terme pel nostre Ajuntament.

Demanarem a l'equip de govern de l'Ajuntament de Santa Margalida que demani responsabilitats a qui pertoqui i resolgui aquest problema d'una vegada.

Comentaris

 1.  
  goteras...

  Toni: una pregunta... cuando una empresa realiza una tarea mal hecha supongo que debe, como tú dices, tener responsabilidades sobre el cómo ha hecho las cosas por las cuales se les ha pagado, pero... mi pregunta es:
  ¿existe un plazo concreto para hacerle el reclamo?
  POrque si se siguen demorando quizás pase el plazo y nos quedaremos sin posibilidades de reclamo.
  Otra cosa, he escuchado rumores por la radio hoy mismo que el PSM estaba entrando en negociaciones con el PP a nivel Balear, sabes algo de esto?

  ex-pp | 11/03/2008, 19:06
 2.  
  rumores

  El que hem sentit aquests dies per la radio ha estat UM i el PP tirant-se floretes.

  Però això de PSM i PP, res de res.

  pesemero | 12/03/2008, 08:17
 3.  
  ahhhhhhhh

  menos mal...

  ex-pp | 12/03/2008, 10:08
 4.  
  Goteras

  No me extraña que haya goteras, todo sigue igual, la misma corrupción, el mismo talante, la misma prepotencia, sola ha cambiado el cabeza de turco.

  Vecino | 12/03/2008, 18:51
 5.  
  insisto...

  creo que debéis de seguir por donde váis en lo de reclamar responsabilidades... lo haríamos seguramente si se tratara de una construcción nuestra y tenemos el mismo derecho de reclamarlo.
  Ánimo y adelante!

  ex-pp | 17/03/2008, 17:24
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS