eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pàgina o realitzar consultes o suggeriments aquí teniu la nostra: informació de contacte

Resum del plenari d'aquest dilluns

independents | 03 Abril, 2008 13:30

Aquest dilluns passat es va celebrar un plenari ordinari a l'Ajuntament de Santa Margalida.

Aquí va un petit resum d'alguns punts que s'hi varen debatre.

Proposta de modificació de tarifes del servei d'autotaxis.

Es va aprovar per unanimitat informar favorablement sobre la modificació de tarifes proposada per l'associació de taxistes. Aquesta ara s'ha d'aprovar per la Comissió Balear de Preus. Les tarifes no augmenten gaire (entorn d'un 1,8%) i són les mateixes que s'apliquen a tota la badia d'Alcúdia.

Proposta de modificació del conveni col·lectiu del personal laboral.

Es va sotmetre a l'aprovació del plenari l'acord a que varen arribar l'equip de govern amb el personal laboral: incloure al conveni el reconeixement dels triennis. Tot hi que respectam l'acord al que ha arribat l'equip de govern i els treballadors, i ens hagués agradat poder votar a favor, vàrem optar per finalment per l'abstenció.

El motiu és que tant l'informe de secretaria, com el d'intervenció adverteixen que aquest acord incompleix la llei de pressuposts generals, i per tant no està clar que es pugui arribar a aplicar. Sincerament, i pot ser sigui políticament incorrecte dir-ho, però si hi hagués hagut un acord previ de tots els partits d'aprovar la proposta per unanimitat abans del plenari, aquesta hagués tengut més possibilitats d'anar endavant. Però durant el debat va quedar ben clar que això no seria possible. Finalment la votació va ser 9 a favor (PP i CPU), 6 abstencions (Independents i PSOE), 2 en contra (UM).

Proposta del PSOE sobre compromís de cessió d'un solar per l'escola de Son Serra

El PSOE va presentar a principis de febrer una proposta de que el plenari es comprometés a cedir un solar a la Conselleria d'Educació per una futura escola a Son Serra. L'equip de govern, va enviar uns dies després la proposta d'un solar a la Conselleria d'Educació, sense consensuar-ho amb cap partit de l'oposició, i dilluns va esmenar la proposta del PSOE per convertir-la en un suport del plenari al solar que ells havien proposat a la Conselleria. Davant l'evident falta de consens, el PSOE optà per retirar la proposta. 

Proposta de UM sobre devolució de l'expedient de revisió de les normes subsidiàries.

Actualment la nova normativa urbanística que estava tramitant l'antic equip de govern, està paralitzada d'ençà d'octubre de 2006, a la Comissió Balear de Medi Ambient (CBMA), on va ser retirada de l'ordre del dia, per l'ex regidor d'urbanisme, Miquel Ordines, quan va tenir coneixement que l'informe de la CBMA seria negatiu.

La proposta de UM, consisteix en desistir de la tramitació actual, per modificar aquesta nova normativa urbanística. Aquesta proposta va ser rebutjada per PP i CPU, que diuen que tenen intenció d'intentar justificar davant la CBMA algunes de les deficiències detectades, apostant per tant per la urbanització del sector 8.

Proposta dels Independents sobre sol·licitud de que les encomandes de serveis de catering o similars es facin de manera equitativa rotant entre els diferents establiments del municipi.

La proposta, que va ser aprovada per unanimitat, ve motivada perquè actualment l'Ajuntament no contracte aquests serveis de manera equitativa, creim que un Ajuntament ha de governar per tothom, i per tant, a l'hora de “donar negoci” als establiments del municipi, ha de ser equitatiu. Esperem que en prenguin nota.

Precs i preguntes.

Alguns temes a destacar del torn de precs i preguntes:

 • Vàrem presentar a l'equip de govern un seguit de propostes per evitar l'ús d'herbicides per eliminar les herbes no desitjades de dins el municipi.

 • Vàrem demanar que es revisassin les senyalitzacions per aturades dels busos als hotels de Can Picafort, donat que moltes han desaparegut o són inadequades.

 • Vàrem demanar rapidesa en cobrir les 5 places de policia (2 d'interí i 3 de turístic) que encara estan vacants, i per tant provoca que hi hagi mancança d'efectius.

 • Vàrem demanar informació sobre la situació de la piscina municipal, que ja du més de mig any tancada. L'equip de govern té uns informes que va encomanar sobre la situació de la piscina, però encara no el mos ha fet arribar.

 • Vàrem demanar informació sobre l'estat de la llicència il·legal del “complex assistencial” promogut pel grup immobiliari AYCO. Per sorpresa nostra, tant el batle com el regidor d'urbanisme, varen dir que no en sabien res (en breu informarem extensament sobre aquest tema).

 • Vàrem constatar que d'ençà de fa 5 mesos el batle no ha convocat cap reunió per tractar diversos temes urbanístics polèmics tot i que ho hem demanat per escrit en dues ocasions ja.

Com sempre, per qualsevol dubte, aquí teniu la nostra informació de contacte.

Comentaris

 1.  
  Asesores

  Me gustaría saber Toni si en el PLeno el equipo de gobierno ha dado algún tipo de información sobre los asesores que nombrarían.
  Tú sabes algo de ellos?
  gracias

  ex-pp | 06/04/2008, 10:16
 2.  
  Re: Resum del plenari d'aquest dilluns

  No, i encara no hi ha cap informació oficial. Aquesta setmana quan s'aprovin definitivament els pressuposts probablement sapiguem més coses.

  independents | 07/04/2008, 09:15
 3.  
  Jocs Infantils

  Toni i Miquela:

  Ens podrieu informar sobre quant van costar els jocs infantils de Can Picafort i Santa Margalida.
  Podries confirmar si el contracte va ser correctament tramitat.

  nena | 11/04/2008, 18:27
 4.  
  jocs infantils

  Es varen fer tres concursos, per procediment obert. Els tres els va guanyar l'empresa HEALTHSEC SPORTS SALUD Y OCIO S.L.

  Concretament:
  Pista Skate: 123.851 euros
  Pista multifuncional: 86.355 euros
  Diversos jocs infantils: 160.672 euros

  El contracte, a priori, sembla ben tramitat amb el sentit que es va fer un concurs (a diferència per exemple del castell de Palma). Ara, sí dins el concurs els informes que es varen fer són correctes, ja és una altre cosa .... . Per exemple sabem que al concurs de la pista d'skate una de les empreses va presentar un recurs perquè no estava d'acord amb la valoració. A dia d'avui encara no s'ha resolt.

  Revisarem la documentació d'aquest tema i en tenir més informació la publicarem ...

  independents | 14/04/2008, 22:35
 5.  
  JOCS INFANTILS

  Segu
  r que hi va hever "tongo". El empresari que va aconseguí es contracte les sen va dú a tots a pasetjar per sa península, GRATIS TOTAL TOTS ELS SERVICIS,ja me entenou.Martí,Bernat, etc. i es "kefe" Ordinas de guía.

  emprenyat | 16/04/2008, 22:16
 6.  
  Jocs Infantils

  Muy buen título para los que cocinan lo que se cuece en el despacho del Alcalde Torres. Pero desgraciadamente gobierno de un municipio no debería ser un juego de niños. Enhorabuena a la oposición, a la que este hijo de papá trata de manera impresentable, irrespetuosa e inaceptable, y que aún así no desfallece y presenta cara a los poderes fácticos del pueblo denunciando los usos y abusos de Torres ante la fiscalía. Esta claro que el responsable último es Torres, puesto que es éste individuo y no otro, el que ha mentido al pueblo, y el que esta protegiendo a los ladrones, esta claro que o le han dado o le han prometido su parte en el pastel.

  Mil Eurista | 17/04/2008, 12:02
 7.  
  Mil eurista

  Estic bàsicament d'acord amb tu, és veritat que el vestit li ve gran a Torres, que el seu mandat va a passar a la història del municipi com un dels més nefastos, que per descomptat no es mereix els 45.000 euros que s'ha adjudicat a dit, jo diria que no es mereix ni una tercera part d'aquest salari, però no crec per lo que jo el conec que tingui part en el pastís, una altra cosa diferent és que el seu pare s'ho reparteixi en el bar "Sa Plaça" sense que ell s'assabenti.

  Un altre mil eurista. | 17/04/2008, 12:33
 8.  
  Un altre Mil eurista

  No el vegis tant inocent a nen Torres. Tots pensavem que el conexiem pero no el coneix ni es seu pare. Está demostrant día adía que es alumne aventatjat den Maquiavelo.I només es fet de cobrar 45.000 euros per no fer res ja demostra qui es. Tú mateix heu dius.Perque sa posa un caramull de persones perque li facin sa feina i ell poder seguir maquinant. i evidentement, es seu equip no l,ajuda, pero es feina seva que se espabilin. Una tropa de inutils en sous de CATEDRATICS.

  emprenyat | 17/04/2008, 18:51
 9.  
  Hablando de catedráticos.

  ¿Alguién sabe cuantas titulaciones universitarias tiene realmente Torres?. En la Web de los socialistas hay clara discrepancia sobre éste particular, pero lo cierto es que él se presentó como un auténtico catedrático en la carrera electoral. !Ahora solamente faltaría que hubiese mentido al pueblo también en esto!.

  Mil Eurista | 18/04/2008, 13:58
 10.  
  titulaciones universitarias

  Creo que no tiene ninguna, alguna asignatura de primero de empresariales. Mil Eurista, para que te hagas una idea de como va la cosa, buaca ofertas de empleo solicitando licenciados y con experiencia, y los sueldos que se ofrecen. Torres, no tiene ni título ni experiencia pero su sueldo dobla el de cualquiera de estos. UNA VERGUENZA LO DE ESTE TIO. Y el resto de concejales, AUN PEOR.

  manolo | 18/04/2008, 15:48
 11.  
  Titulaciones universitarias.

  Joder Manolo, si estás en lo cierto es para echar a correr. Con la de gente preparada que hay en este municipio, ¿cómo se puede poner al mando de una empresa que maneja miles de millones a un semi-analfabeto?, lo dicho si se confirma que no tiene las titulaciones universitarias de las que alardea es para echar a correr.

  Mil Eurista | 18/04/2008, 17:20
 12.  
  Titulaciones Universitarias

  Que enseñe a todo el pueblo su curriculum y los títulos que tiene. Por lo que ha sabido hoy, tiene aprobada una asignatura de primero de empresariales, que nadie sabe cual es. Debe ser FORMACION DEL ESPIRITU NAZIONAL. A ese`paso lo que si obtendrá será el título al ASNO MAYOR DEL PUEBLO, y por supuesto ya es el REY DE LA MENTIRA, CHULERIA Y PREPOTENCIA

  manolo | 19/04/2008, 13:24
 13.  
  Titulaciones Universitarias

  Que enseñe a todo el pueblo su curriculum y los títulos que tiene. Por lo que ha sabido hoy, tiene aprobada una asignatura de primero de empresariales, que nadie sabe cual es. Debe ser FORMACION DEL ESPIRITU NAZIONAL. A ese`paso lo que si obtendrá será el título al ASNO MAYOR DEL PUEBLO, y por supuesto ya es el REY DE LA MENTIRA, CHULERIA Y PREPOTENCIA

  manolo | 19/04/2008, 13:24
 14.  
  El niño de Rajoy

  Rajoy no encontró a su niña, pero en contrapartida le ha salido un niño crecidito chulo y prepotente, parece una caricatura de Franco pero en más tonto (que ya es decir), pero ojo, a aquél lo tuvimos que soportar durante 40 años.

  Mil Eurista | 19/04/2008, 23:18
 15.  
  El niño de Rajoy

  No te preocupes. Este no creo que dure ni esta legislatura. Se va a quedar más solo que la una. Y si no, en las próximas elecciones no le bastará. Y Franco era un demócrata a su lado. Este va de modosito, pero es un déspota prepotente. Si ni los suyos ya lo aguantan.

  manolo | 20/04/2008, 15:17
 16.  
  El niño de Rajoy

  ¿Que ocurriría si una empresa contrato a un médico, un abogado, un economista, etc. y después se da cuenta que el fulano en cuestión ha mentido, que no tiene ningún título?... pués que lo pondrán de patitas en la calle y además le reclamarán las indemnizaciones pertinentes.
  Con el Alcalde de Santa Margalida, que cuando Jaume Matas anunciaba su curriculum universitario tenía una risa de conejo que le llegaba de oreja a oreja, se debería hacer lo mismo, de patitas en la calle.

  Mil Eurista | 20/04/2008, 21:52
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS