eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pgina o realitzar consultes o suggeriments aqu teniu la nostra: informaci de contacte

Queixes dels serveis pblics de Can Picafort

independents | 07 Maig, 2008 16:10

Una de les queixes més recurrents que rebem, i amb motiu, és la gestió dels serveis públics de neteja, fems i jarderia a Can Picafort. Tots ells són serveis subcontractats a empreses, que es mengen bona part del pressupost municipal ....

És un tema sobre el qual els Independents hem insistit repetides vegades als plenaris: aquests serveis deixen molt que desitjar, les empreses no compleixen els contractes pels quals pagam anualment cents de mils d'euros.

Posam un parell d'exemples amb fotografies que ens han fet arribar aquests dies:

Per molts de llocs els servei de recollida de fems no passa cada dia, com hauria de ser. El fems s'acumula i es poden veure aquestes imatges.

Varis dies després de la IX Mitja Marató de Can Picafort, encara no s'han fet nets els carrers per on passà

(per suposat no tenim res que dir que es celebri la Mitja Marató, tot el contrari!, el problema és perquè no ha passat encara l'empresa que neteja els carrers?!)

Palmeres sense podar que dificulten que la gent pugui circular per la voravia

 

Comentaris

 1.  
  empresas

  me alegro Toni, y lo digo muy en serio, que tu grupo poltico exprese el desacuerdo en contratar empresas que trabajan poco, mal y encima caro.
  Pasa en educacin tambin.
  La abundancia de intermediarios para hacer las tareas es para quedarnos sin dinero en las arcas, pero el argumento que utilizan los que ahora gobiernan "es que les quita el rollo de estar detrs de las contrataciones individuales".

  ex-pp | 08/05/2008, 13:35
 2.  
  obispat

  Se soluci es que es batle sen vagi a fer feina a s,obispat. Vegent com li agrada pasetj pursimes crec que se trabara a gust. I noltros, si el tenim alluny, encara estariem mes a gust que ell.

  emprenyat | 10/05/2008, 15:49
 3.  
  herbes

  parlau de Can Picafort, pero i a la Vila Qu? Es camins de fora fila estan que fan vergonya de sa herbada que hi ha. Amb cotxo casi es imposible pasar per molts de ells. No sen cuiden de res. I es que manco culpa tenen son es jardines de sa brigada que a ms les traten malement. En lo que cobren es regidors se poden posar ells a fer voreres netes.

  emprenyat | 10/05/2008, 19:24
 4.  
  JA LI VAL

  Esta be que ens preocupem per els fems,per la netetja dels nostres carrers,per les herbes dels nostres camins(que per cert,millor no se si val mes herbe que insecticides)normes subsidiaries,etc etc.Pero i la nostre gent? segim sense guarderia municipal(per aixo no hi ha recursos;es clar amb els sous que es posen),i la nostre gent major d'aquella manera.
  TOT ES IMPORTANT I TOT ENS HA D'IMPORTAR NOMES FALTARIA, PERO DAVANT TOT LES PERSONES.
  O NO?

  VILER | 10/05/2008, 22:11
 5.  
  JA LI VAL

  Esta be que ens preocupem per els fems,per la netetja dels nostres carrers,per les herbes dels nostres camins(que per cert,millor no se si val mes herbe que insecticides)normes subsidiaries,etc etc.Pero i la nostre gent? segim sense guarderia municipal(per aixo no hi ha recursos;es clar amb els sous que es posen),i la nostre gent major d'aquella manera.
  TOT ES IMPORTANT I TOT ENS HA D'IMPORTAR NOMES FALTARIA, PERO DAVANT TOT LES PERSONES.
  O NO?

  VILER | 10/05/2008, 22:12
 6.  
  mes sous

  Toni, Se sap lo que cobren es carrecs de confiansa ? Heu dic perque man dit que s,asesor des batle que ha comenzat fa un parell de dies cobra ms de 30.000 euros. Si es ax, recoman a sa gent que no prepari oposicions, i que se esforsin per eser amics des batle. Hi sortiran guanyant. Diven que aquest senyor fa sa feina des batle, per lo que se poden treura contes de lo que mos coste en Martinet. Ms de 80.000 euros. Es ms honrad des poble sense cap dubte.

  emprenyat | 11/05/2008, 15:59
 7.  
  Sous

  No passeu nsia que el seu fillet tindr la guarderia, l'escoleta, el col.legi de la purssima, i l'universitat privada, i ms.

  Va b i se compn | 12/05/2008, 23:19
 8.  
  Assessor

  Al pressupost municipal recentment aprovat figura que la plaa del crrec de confiana d'assessor t un sou anual brut de 28.000 euros. Si cobra altres quantitats ho desconeixem en aquests moments.

  Evidentment, aquests 28.000 euros no sn el cost real que ens suposa, ja que l'Ajuntament ha de pagar entorn al 35% d'aquesta quantitat a la seguretat social. El cost real per l'Ajuntament seria per tant, entorn dels 38.000 euros.

  Independents | 14/05/2008, 13:50
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS