eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pàgina o realitzar consultes o suggeriments aquí teniu la nostra: informació de contacte

El carrer Joan Monjo March passà per ull ... i van 3

independents | 14 Maig, 2008 18:30

Aquest passat dijous, dia 8, passà per ull part del carrer Joan Monjo March, a un solar on s'està fent una excavació per la construcció d'un bloc de pisos (a aquest carrer, cantonada amb el carrer Doctor Ferrà).

Aquest incident a provocat que s'hagi de restringir el trànsit amb vehicles pesats, com també l'ocupació de bona part del carrer Doctor Ferrà.

L'esfondrament també a afectat un solar de devora l'obra, on es troba la carpa municipal. Una petita part del solar també ha passat per ull, i una bona part es troba ocupada temporalment pels treballs que s'hi duen a terme. Això ha provocat, com és natural, que s'hagin hagut de cercar locals alternatius per les activitats que s'havien de celebrar a la carpa.

No és el primer incident d'aquestes característiques que es produeix a Santa Margalida, de fet, fa un any, a l'abril de 2007, es varen produir dos incidents idèntics, al carrer Lluna, i al carrer Pou de sa Garriga, on també per excavacions es varen esfondrar part d'aquests carrers.

És, per tant, la tercera vegada que es produeix un fet d'aquestes característiques, i de fet és una sort que no s'hagin hagut de lamentar desgràcies personals.

A part d'informar d'aquest assumpte, també volem afegir que tot això ens du a pensar que l'Ajuntament no està duguent a terme tot el control que hauria de dur d'aquest tipus d'excavacions pel perill que suposen. És molt trist que no s'hagi pres nota dels incidents anteriors. Per això, a la propera sessió de l'Ajuntament demanarem a l'equip de govern explicacions sobre aquest tema, i quines mesures pensen prendre a partir d'ara.

Comentaris

 1.  
  El ...(poble)... passà per ull.

  Ande yo caliente (con mis 45.000 euros) y ríase la gente.

  Mil Eurista | 15/05/2008, 07:06
 2.  
  VILACLOT

  Ja ho deia una obra de teatre que van fer fa un parell d'anys! Vilaclot acabà sencera engolida per un clot! I no mos allunyam massa!

  No hi ha tècnics a l'ajuntament? No hi ha algú que passi per les obres? No hi ha control? segons tenc entés no passen per les obres i després es troben que la gent, conscient o inconscientment no construeix on toca (solar darrera el quarter) o construeix més del permés (c/fred).

  noentenc | 15/05/2008, 07:22
 3.  
  Escarabat merder

  Al carrer ferrà respira tranquilitat, transit limitat, no hi passen jeeps ni furgonetes, això si, els veinats hem de sortir com els escarabats, de cul enrera, i sa bolla de merda no esta molt enfora, just al cap de cantó...

  Enfermera del Dr Ferrà | 16/05/2008, 09:53
 4.  
  Per favor, si no vos sap greu, primer esfondrament i després els pisos. Gràcies.

  És una llàstima que no es duguin a terme procediments de seguretat ABANS de començar a excavar. Per mor d'això ara estàm aquí escrivint y pensant... Quin desastre!
  Volia aprofitar aquest missatge per demanar-li a nen Toni Reus quina és l'altura màxima legal permessa per construir un bloc de pisos al cas antic de Santa Margalida? I una casa en zona rústica?

  Gràcies.
  Una abraçada

  Talp | 17/05/2008, 16:19
 5.  
  Lo que el viento se llevó

  Per lo vist en Toni Reus només contesta a ses preguntes que vol. Es indignant!
  Fa 1 mes que li he demanat una pregunta (l' anterior missatge) i ni s'ha molestat en contestar.

  Me pareix molt bé.

  Talp | 06/06/2008, 13:58
 6.  
  Disculpes i contestació

  Primer de tot deman disculpes per en Talp.

  No sempre tenim temps de contestar, i de vegades se mos pot passar qualque comentari o pregunta per alt.

  Consultant les normes vigents de 1986, l'altura màxima al casc antic de Santa Margalida és de 10m, mentre que a rústic és de 8m.

  Per aquest tipus de consultes ens podeu enviar un correu a grup.independents@gmail.com

  Per cert, tenim també una versió escanejada per nosaltres de les normes del 86 per si a algú li interesa, li podem enviar per correu.

  Salut i disculpes un altre pic

  Independents | 06/06/2008, 14:25
 7.  
  Resolt

  Disculpes acceptades.

  Gràcies per la resposta

  Talp | 20/08/2008, 21:50
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS