eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pàgina o realitzar consultes o suggeriments aquí teniu la nostra: informació de contacte

Una empresa ocupa un solar municipal sense cap permís

independents | 24 Juliol, 2008 10:30

L'empresa, que està construint un bloc de pisos a la cantonada del carrer Joan Monjo March / carrer Doctor Ferrà de Santa Margalida du setmanes ocupant un solar municipal, d'ençà que el passat 8 de maig, part del carrer i d'aquest solar municipal varen cedir a causa de l'excavació que portava a terme l'empresa.

El solar, on es trobava ubicada la carpa municipal, va quedà inutilitzat de llavors ençà, i també es va tancar varis dies el carrer Doctor Ferrà i es va limitar el transit del carrer Joan Monjo March.

Ara l'empresa ha instal·lat una caseta per eines i un excusat portàtil per les obres en aquest solar municipal, i no tenim constància de que s'hagi demanat permís ni que s'estigui pagant res per aquesta ocupació.

A més, el solar municipal està obert, i es pot accedir directament a l'obra, sense que hi hagi cap mesura de seguretat.

Es vergonyós que després dels perjudicis i les molèsties que ha creat la mala execució d'aquesta obra als veïnats, encara se li doni un tracte de favor permetent-li ocupar un solar municipal com si fos seu.

Veure més fotos

Comentaris

 1.  
  en Capó és un VIP

  ser del comité local del PP ha de tenir les seves ventatges, o no?

  jm | 24/07/2008, 15:16
 2.  
  nativos

  cosas de Madri.

  exitoso | 24/07/2008, 22:05
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS