eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pàgina o realitzar consultes o suggeriments aquí teniu la nostra: informació de contacte

Ressaca després d'un plenari de 5 hores

independents | 29 Juliol, 2008 09:02

Ahir hi va haver un plenari ordinari a l'Ajuntament de Santa Margalida, el més llarg que recordam. Va començar a les 21:05 hores, i va acabar a les 02:09.

Anirem publicant el més destacable del que va passar aquests dies, però avui a primera hora ens despertam amb una informació que publica Diario de Mallorca, respecte un escrit del zelador d'obres de l'Ajuntament de Santa Margalida.

De moment, no hi feim comentaris, el que vulgui llegir l'escrit, que fa 2 mesos (28 de maig), va registrar el zelador a l'Ajuntament, ho pot fer aquí, i treure les seves pròpies conclusions.

Al marge d'això dir que en temes de disciplina urbanística, ahir es va aprovar una moció dels Independents per donar suport a la creació de l'Agència de la Protecció de la Legalitat Urbanística, i tant prest com això sigui possible demanarem que l'Ajuntament s'hi adhereixi.

Aquí el text de la proposta que s'aprovà:

"Atès que el Ple del consell de Mallorca del passat dia 3 de març de 2008 va acordar, per unanimitat, la creació d'un organisme supramunicipal que tindrà les competències de control, inspecció i sanció en sòl rústic.

Atès que a la conferència de Batles de 29 de maig de 2008 es va presentar el projecte d'aquest organisme amb el nom provisional de Agencia de Protecció de la Legalitat Urbanística i Territorial de Mallorca. Aquesta agència seria l'encarregada de la disciplina urbanística de les poblacions que ho sol·licitin.

Atès que la disciplina urbanística no és una competència senzilla de dur a terme des de l'àmbit municipal.

Atesa la gran quantitat de recursos que necessita el departament d'urbanisme de l'Ajuntament de Santa Margalida, com demostren les recents contractacions de personal i contractes de prestació de serveis, i que la delegació de les competències de disciplina urbanística podria alleugerir la seva tasca.

Per tot això el plenari de l'Ajuntament de Santa Margalida acorda:

  1. El ple de l'Ajuntament de Santa Margalida manifesta el seu suport a la iniciativa de la creació de l'Agencia de Protecció de la Legalitat Urbanística i Territorial.

  2. El ple de l'Ajuntament de Santa Margalida sol·licita al Consell de Mallorca que s'activi i es doti dels recursos necessaris i amb la màxima urgència aquest organisme."

 

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS