eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pgina o realitzar consultes o suggeriments aqu teniu la nostra: informaci de contacte

Notes sobre la multa al batle i el projecte de Son Baul

independents | 26 Agost, 2008 18:42

Ahir dematí es va realitzar un plenari extraordinari a l'Ajuntament de Santa Margalida, bàsicament amb dos temes. La multa al batle que va posar el jutjat, i el nou projecte de rehabilitació de Son Bauló.

[Actualitzat 27/8/2008: Podeu descarregar aquí el projecte de Son Bauló]

La multa

El primer, es tractava d'informar al ple de l'auto del jutjat que imposava una multa al batle per no fer complir una sentència de demolició.

La sorpresa va ser que, a pregunta del regidor d'urbanisme, el secretari de l'Ajuntament va explicar que ell interpretava que la multa no l'havia de pagar personalment el batle, sinó l'Ajuntament. La noticia surt avui a la premsa.

Al marge de que hom pugui opinar sobre si troba merescuda o no la multa, el que sí està clar, al manco des del nostre punt de vista, és que la multa és personal al batle, i aquest té l'opció de posar-hi un recurs si no hi està d'acord. Per això, si l'Ajuntament la paga, demanarem al jutjat que faci un aclariment respecte aquest tema.

El projecte de Son Bauló

L'Ajuntament ha aprovat treure a concurs un projecte per rehabilitar part del barri de Son Bauló. Concretament es tracta de la zona a la dreta de l'avinguda diagonal, que inclou el parc.

Aquest projecte compte amb un pressuposts de 1.589.606,39 euros, i té una subvenció de la Conselleria d'Habitatge i Obres Públiques de 500.000 euros i inclou el soterrament de la xarxa elèctrica i de telecomunicacions, la renovació de l'enllumenat, la repavimentació d'aceres amb l'eliminació de barreres arquitectòniques, ...

A partir de demà dimecres, aquest projecte es troba en informació pública durant 15 dies hàbils per a que qualsevol persona pugui examinar-lo i presentar-hi al·legacions.

[Actualitzat 27/8/2008: Podeu descarregar aquí el projecte de Son Bauló]

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS