eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pgina o realitzar consultes o suggeriments aqu teniu la nostra: informaci de contacte

Propostes aprovades al darrer plenari

independents | 02 Octubre, 2008 13:38

Al darrer plenari ordinari, d'aquest passat dilluns 29 de setembre (el darrer que es celebra el vespre), es varen aprovar dues propostes presentades pels Independents.

La primera, que ja l'havíem anunciada, consisteix en la redacció per part de l'Ajuntament d'un projecte de reparació i millora de l'enllumenat públic de Son Serra de Marina, atès les condicions precàries en que es troba, i incloure aquest projecte al pressupost de 2009.

La segona, consisteix en instar al Consell de Mallorca a tenir en compte pel proper any la reforma de la carretera Ma-3440 de Llubí a Santa Margalida. Hem de recordar que segons dades de 2006, aquesta va ser la segona carretera de Mallorca amb més accidents. El Consell va anunciar ja al novembre de 2007 la seva intenció de priortizar l'eliminació de punts negres.

Adjuntam les dues propostes aprovades:

Proposta de reparació i millora de l'enllumenat de Son Serra de Marina:

"El manteniment d'un enllumenat públic en condicions és una de les obligacions de les administracions locals.

Donat el mal estat en que es troba la xarxa d'enllumenat públic del nucli de Son Serra de Marina, és més que necessari realitzar-hi una actuació.

Per tot això el plenari de l'Ajuntament de Santa Margalida acorda:

 1. Encomenar als serveis municipals la redacció d'un projecte de reparació i millora de l'enllumenat del nucli de Son Serra de Marina.

 2. Adoptar el compromís d'incloure aquest projecte al pressupost municipal de 2009."

 

Proposta de instar a la reforma de la carretera entre Llubí i Santa Margalida:

"Atès que segons les dades de 2006, el tram de carretera Ma-3440, entre Llubí i Santa Margalida, és un dels més perillosos, amb 20 accidents (la segona amb més punts negres de Mallorca de l'any 2006).

Atès les informacions publicades a la premsa (novembre de 2007) de que el Consell de Mallorca tenia intenció de prioritzar l'eliminació de punts negres abans de fer noves carreteres.

Atès que el Consell de Mallorca disposa d'un projecte ja redactat de millora d'aquest tram de carretera.

Per tot això el plenari de l'Ajuntament de Santa Margalida acorda:

 1. Instar al Consell de Mallorca a emprendre les actuacions que pertoquin per a contemplar als pressuposts de 2009 la reforma del tram Santa Margalida – Llubí de la carretera Ma-3440."

Comentaris

 1.  
  ATUR.....

  TRANQUILS,AL PAS QUE ANAM TAL VEGADA PER DESGRACIA TINDRAN PUBLIC ABSTAMENT EN VISTES DE COM PU PUJEN LES XIFRES D'ATUR.MENTRE ELLS NO HE SENTIT A DIR QUE S'HAGIN CONGELAT ELS SOUS...NI MOLT MANCO BAIXAR-LOS. QUE DIUS AIXO SERIA REALMENT UTOPIC

  VILER? | 02/10/2008, 18:53
 2.  
  Llum a Son Serra

  Demasiada luz en Son Serra. Sera ms deseable tener menos farolas y mejor ubicadas. Por otro lado es un despilfarro consumir tanta energa. Teniendo en cuenta que molestan a las casas del pueblo (algunas farolas directamente sobre las ventanas). Es una lstima que no se puedan ver las estrellas en verano teniendo un lugar tan apropiado. Por eso se "rompen sin querer" las farolas???

  Veinat | 18/11/2008, 10:01
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS