eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pgina o realitzar consultes o suggeriments aqu teniu la nostra: informaci de contacte

Son Serra deixat de la ma de Du

independents | 14 Octubre, 2008 18:24

El company Pere March, amb més raó que un Sant, ens envia aquest article sobre l'estat de deixadesa de Son Serra.

Recordar només, que gràcies als Independents, al darrer plenari es va aprovar redactar un projecte de reparació i millora de l'enllumenat públic de Son Serra i incloure-ho als pressuposts de 2009.

Son Serra deixat de la ma de Déu

Vistes les coses, pareix que a l'Ajuntament pensen que a Son Serra no tenim dret a tenir un manteniment del mobiliari públic. Ara bé, a pagar tots els imposts i cànons sí que hi tenim dret ... i si no, ja se n'encarrega l'Ajuntament de fer-t'ho saber.

Dins el nucli de Son Serra es feren obres de clavegueram, aigües netes, instal·lació de corrent i telèfon. De la telefonia, només està feta la instal·lació subterrània i res més: els fils del telèfon encara estan penjats dels postes, amb el perill que això suposa de quedar-nos sense telèfon els dies que fa vent o mal temps.

De llavors ençà, part de l'enllumenat públic està romput, a causa de la deixadesa de l'Ajuntament. Tenim, per falta de un, dos regidors o batles pedanis, o com els vulgueu anomenar, i em fa l'efecte que no se'n temen dels problemes que té el poble o que no els volen veure. A les avingudes del poble s'han aturat de regar la gespa dels jardins, i tot ja és sec com un os. Deu fer un parell d'anys que es va retirar el municipal del poble, en Guillem, un home de poble, que els dies de mal temps i més els vespres el podies trobar fent voltes per Son Serra, vigilant. Canviava bombetes de les faroles, regava tota la avinguda, és a dir, era un home de poble. I jo dic: per què no es crea una plaça de treball com la que hi havia? Una persona que te pugui canviar una bombeta, una rajola, regar els jardins ... Manco pujades de sou de batles i regidors i mirau més pel poble que vos vota i vos mantén. Això es deixadesa i lo demés són cuentos.

Pere March.

Comentaris

  1.  
    Re: Son Serra deixat de la ma de Du

    Demasiada luz en Son Serra. Sera ms deseable tener menos farolas y mejor ubicadas. Por otro lado es un despilfarro consumir tanta energa. Teniendo en cuenta que molestan a las casas del pueblo (algunas farolas directamente sobre las ventanas). Es una lstima que no se puedan ver las estrellas en verano teniendo un lugar tan apropiado. Por eso se "rompen sin querer" las farolas???

    Veinat | 18/11/2008, 10:02
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS