eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pgina o realitzar consultes o suggeriments aqu teniu la nostra: informaci de contacte

Son Real ja s BIC

independents | 15 Novembre, 2008 16:17

Aquest és el titular a Diari de Balears. També a Diario de Mallorca: “La protección de la zona arqueológica de Son Real frena posibles proyectos urbanísticos”.

Tot i que ahir hi va haver un plenari extraordinària a l'Ajuntament de Santa Margalida, on es varen prendre decisions molt qüestionables, com l'adjudicació del projecte de rehabilitació de Son Bauló, ... avui hem volgut destacar aquesta noticia, i és que ahir, la Comissió d'urbanisme, Ordenació del Territori i Patrimoni del Consell de Mallorca va aprovar per unanimitat (sí, unanimitat) incoar la declaració de bé d'interès cultural, com a zona arqueològica, tot l'entorn de Son Real, una petició, que recordem, ja feren la plataforma Son Real No Té Preu i el GOB a principis de 2005.

Per tant, creim que estam tots d'enhorabona, i en especial la plataforma Son Real No Té Preu, per haver aconseguit que Son Real, una de les zones amb més concentració de restes arqueològiques de Mallorca, tengui la protecció que es mereix.

Comentaris

 1.  
  Enhorabona

  Son Real s BIC i les vies de tren Manacor - Art necessiten el triple de territori per a que torni a passar el tren.
  Nosaltres preferirme vies verdes, igual que voltros preferiu BIC enlloc de camps de golf.

  Mallorca LLevant | 15/11/2008, 17:41
 2.  
  Molt fcil

  Es molt fcil el que demanau, el que se perd em les vies de tren, els Ajuntaments que ho rebaixin del seu planetjament urbanstic, i aix manco especulaci. L'aigua i al vi no sn iguals.

  Salut | 15/11/2008, 21:44
 3.  
  GRACIES

  ...A TOTS ALS QUE HAN FET QUALCA COSA PER QUE SON REAL SIGUI BIC. ES UN LUXE PODER DISFRUTAR D AQUESTS TIPUS D ESPAIS . EL TEMPS QUE HI HEU PERDUT, ... SI QUE NO TE PREU. SINCERAMENT, GRA6.

  VICEN | 17/11/2008, 11:46
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS