eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pàgina o realitzar consultes o suggeriments aquí teniu la nostra: informació de contacte

Abocador al carrer Lluna

independents | 18 Novembre, 2008 16:49

Avui hen demanat al batle que prengui mesures amb aquest solar del carrer Lluna a La Vila que s'està convertint en un abocador. També li hem recordat que fa un parell de plenaris que li demanam que si no s'hi ha de dur a terme cap obra, s'hauria de tancar tal com estableixen les ordenances muncicipals.

Comentaris

 1.  
  Abocador

  Som veinada d'aquest solar i soc doblement afectada, ja que a part de l'abocador, les obres varen provocar cruis per tota ca meva.

  Ningú m'ha donat cap resposta ni cap solució, ni ningú s'ha fet responsable.

  Una vilera | 18/11/2008, 18:07
 2.  
  Abocador

  Resposta a la vilera, si en tornar els votes o et vas del PP o CPU segur que et resoldran el problema si ets de qualsevol partit de l'actual oposició ho tens cru et convé tapar el cruis abans no plogui més
  Salutacions i si necessites una ma per tapar cruis ho dius i et vendrem a ajudar.

  un de l'oposició | 19/11/2008, 12:33
 3.  
  obres i mes obres

  Al carrer La Salle cantonada amb el carrer Alegries, ja tenim feta la piscina municipal nova, i, a n'aquesta no importa posarli aigua cada día. Cada vegada que plou queda plena.
  Aixo es un perill per els veinats que si segueix així quand s'hagui acabat d'amarar la terra dels baixos, poren sobrevenir els corriments com ja ha pasat a la part del carrer Alegrias, a ón l'han arreglat sencillament acostant terra, pero aixó no es en absolut solució.
  Soc un veinat del carrer La Salle i solc pasar moltes vegades al día per devant l'esmentat lloc.

  Bartomeu Nadal Riutort (Bunyola) | 19/11/2008, 13:40
 4.  
  joventut

  Un cop llegit al comentari den vilero damunt sa vostre valentia me ve al cap al que va sortir en el foro del PSOE firmat per el fill petit den Del Olmo i on afirmaba que trobava que en Toni Reus li agrada per batle perque fa poble ja que demostra que també hi ha joves valents que tenen el seu propi criteri independentement de qualsevol circunstancia. Esperem que duri i que sigui exemple per joves i no tant joves.

  un que també es independent | 19/11/2008, 13:50
 5.  
  respecte al carrer la Salle / Alegries

  Bones, respecte al carrer la Salle, quan es va esfondrà, ja ho varem fer saber al batle (de paraula), i ens varen informar que tenien previst començar les obres després de la Beata (això era per l'agost).

  Un parell de setmanes després de la Beata ho tornàrem a recordar a una sessió de l'Ajuntament pel perill que suposa, ja que no tenim constància que s'hagi fet res.

  Venc a dir, que si passa res no serà per desconeixement.

  Independents | 19/11/2008, 15:12
 6.  
  EXPULSION

  Hola, desde el sentido comun lo que deberia haber hecho el Alcalde era expulsar al concejal de UM y continuar el pleno, lo que no es normal e inmaduro es que se supenda el Pleno, donde el resto de partidos si estan por la labor de trabajar para su pueblo, esto legalmente se puede hacer, seguramente es que esta situación le va bien al PP y UM, triste tener esta gente en cargos de responsabilidad.

  Por lo menos espero que este pleno no lo COBREN, ya que si uno no trabaja no cobra.

  Un Saludo

  alfons | 06/10/2009, 18:40
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS