eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pàgina o realitzar consultes o suggeriments aquí teniu la nostra: informació de contacte

Hem posat un recurs contra l'adjudicació de les obres de Son Bauló

independents | 05 Desembre, 2008 15:50

Avui els Independents hem registrat a l'Ajuntament de Santa Margalida un recurs de reposició contra l'adjudicació de les obres de Son Bauló.

Es tracta d'unes obres, subvencionades per la Conselleria d'Habitatge, que consisteixen en la rehabilitació (aceres, enllumenat, ...) d'una part del barri de Son Bauló, concretament tota la part a l'oest de l'avinguda Diagonal (aquesta no inclosa).

Els Independents creim que la valoració que s'ha fet de les ofertes no s'ajusta a criteris econòmics, i suposarà un perjudici per l'Ajuntament de 140.000 euros.

El principal argument és que el criteri definit com a “millores” al projecte, s'ha valorat mitjançant un sistema totalment desproporcionat respecte l'oferta econòmica, arribant a l'extrem, que es valora el triple aportar una millora que realitzar una rebaixa en el preu pel mateix import.

Aquest fet, té un doble origen:

  • Per una part, quan el ple va aprovar el plec de condicions, ja vàrem advertir que es donava massa poca rellevància a l'oferta econòmica, i massa a criteris menys objectius, i vàrem presentar esmenes en aquest sentit que foren rebutjades per PP i CPU que fins hi tot modificà els plecs, fent-los menys objectius.

  • Ara, per la valoració de les ofertes, s'ha emprat un sistema, no establert al plec, que valora de forma desproporcionada el valor econòmic de les millores respecte les rebaixes del preu.

Els Independents no pretenem amb aquest recurs posar problemes a aquesta inversió, sinó posar de relleu que l'actuació de l'equip de govern ignorant les advertències de l'oposició, suposarà un perjudici d'uns 140.000 euros a l'Ajuntament.

Aquí podeu llegir el recurs presentat

Comentaris

Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS