eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pàgina o realitzar consultes o suggeriments aquí teniu la nostra: informació de contacte

Entrevista al batle de Santa Margalida al programa Enxarxats

independents | 13 Desembre, 2008 11:02

Dijous a vespre al programa Enxarxats de Televisió de Mallorca, entrevistaren el batle de Santa Margalida Martí Àngel Torres.

Publicam aquí els tres principals fragments amb l'entrevista a Martí Àngel Torres.

El primer fragment va de com va decidir presentar-se, i al final parla del resultat de les eleccions de 2007 i els pactes post electorals. Es bastant aclaridor

Algú recorda quin era el discurs dels membres del PP a La Vila respecte el pacte amb Can Picafort Unit?

El segon fragment es sobre temes actuals: factures extrajudicials, normes urbanístiques, la decisió de fer els plens al matí ...

Curiosa la versió del batle respecte l'origen de les factures, que contrasta amb els arguments de l'informe d'Intervenció que podeu veure aquí. No manco curiosa és l'explicació de perquè fer els plens al matí ....

El tercer fragment continua amb temes d'actualitat més aquàtics: la pisicina municipal, i llavors l'amollada d'anneres ...

D'aquí ens ha cridat l'atenció, que el batle digui que el tema de la piscina està als jutjats. A primera vista un pot pensar que el batle a la fi s'ha agafat seriosament el tema de la piscina i ha demandat als responsables d'aquest gran desastre ..., però no ens consta que sigui així. L'única informació que tenim de demandes respecte el tema de la piscina són les que ha posat l'empresa constructora, d'unes feines que diuen que els encomanaren i no han pagat, i la que ha posat l'empresa que subministra el gasoil pel seu funcionament que pareix que tampoc ha cobrat.

Comentaris

 1.  
  Martin Angel

  Després d'un any i busques, en Martin Angel ha demostrat que és capaç de enganar a la gent d'una manera tan freda i cínica que escarrufa, passar per beneït sense immutar-se amb l'únic objectiu de continuar fent embulls per beneficiar solament els interessos dels "seus".

  Quina vergonya de batle!

  ISR | 13/12/2008, 12:04
 2.  
  Martin Angel

  Menos mal que es "JEFE" com li diven es seus no ha vist o no vol veure el que fan els seus. Per que, que jo sabigue qui ha posat covets per es povas es un dels seus que el tracta de jefe i cridan i s'alteran molt quan qualcu les toca el seu JEFECITO.

  Un que no te jefe | 14/12/2008, 08:26
 3.  
  INVERSIONS A STA MARGALIDA

  Hola Toni:
  Me podries informar les inversions i el seu import i a quins nuclis s'han fetes durant els darrers 8 anys, al terma municipal de Sta. Margalida.

  xiferder | 16/12/2008, 19:26
 4.  
  inversions

  Bones, no tenim tota aquesta informació ara mateix. Crec que podríem recopilar la documentació d'ençà de mitjans de 2003. La resta l'hauríem de demanar a l'Ajuntament.

  Independents | 18/12/2008, 21:50
 5.  
  Re: Inversions

  Molt bé, Toni. Me conform si pots recopilar les inversions fetes des de 2003. Será una notícia molt bona, ja que tots els veins podràn saber on es gastan els doblers l'equip de govern. Ja està bé de tenir Son Serra marginat, sobre tot atès que les obres que es fan a Son Serra sempre les pagam els veins en contribucions especials.

  Xifarder | 18/12/2008, 22:23
 6.  
  Abusos i més abusos....

  La grandesa d'un poble ve marcada per la gent, pels seus valors, per l'educacio que es trasmet a la seva juventut... per desgracia el nostre poble lúnic que es trasmet son les costums sicilianes, la manipulacio, el robo cara ben alta i l'insult a la gent honrada... Antes i ara esteim sotmesos a un continu abús de poder, de confiança.... fa pena que entrerem a l'any 2009 i Santa Margalida sigui un poble de caciquisme.... Els senyors poderosos fan gala de la seva influencia oscura manipulant-ho tot.... faría falta que tot es fes públic i el poble digues basta, basta ja!!!!!!

  Biel | 26/12/2008, 20:26
 7.  
  INERSIONS

  En respuesta a la pregunta de Xifader, basta ver que el dinero de las inversiones se gasta en el feudo del PP, que no es otro que en el casco urbano de Santa Margarita.
  Bernat como representante de Can Picafort no ve que el Alcalde le hace la cama a diario. Los que gobiernan son los del PP (los que están detrás del Alcalde. Los del CPU son los marionetas y otras cosas. Los del PP también son otras cosas, estan en el mismo saco.
  Como dicen los payeses: "A cada cerdo le llega su San Martín".

  Picafortera | 27/12/2008, 12:39
 8.  
  caciques

  La gent débil e incapas de lluitar es la que vou "caciques" a tot arreu.No compartesq quasi bé rés de lo que fan PP-CPU, pero´quant llegesq coses com ses que diu en Biel, crec que no visc a nes mateix poble.
  Lo més facil de tot es donar culpa a casiques i poderosos, imitant a n,aquest infelis den Cifre que vou bubotes per tot ( per amagar es rencor que du amunt i que no hem de compartir).Perola realitat es que no hem sabut convence a la gent de que ses nostres ideas, ses nostres persones son bastabt millors que ses de aquesta tropa. I sense cap dubta es axí, i lluitem per axó; perque en tornar la gent confii més amb noltros i arribin a veura qui son en Marti i sa seva comparsa.
  Mentres perdiguem es temps en discursos subliminals, intentant convensa que el che era un gran home, resucitar morts, i altres garbes, que esta ben clar que nomes interesan a 4 o 5 ( En Cifre i un parell més )tendrem PP-CPU per estona. I mira que heu son dolents.

  josep | 29/12/2008, 08:31
 9.  
  caciques

  Passaran molts anys per tornar a tenir un ambient tan favorable com aquestes darreres eleccions e les que l’alcalde del P.P. va haver de dimitir per corrupció, i no varem saber aprofitar aquella gran ocasió.

  Però no oblidem que la gran diferència entre ells i nosaltres és els tenen els diners, ells en tenen i nosaltres no, els diners compra vots i obre portes, amb els diners es compren voluntats, i pels diners es ven la majoria de la gent, a cop de talonari es fàcil trobar a gent com en Martí y companyia.

  maria | 29/12/2008, 13:10
 10.  
  ambient favorable

  Me sap greu discrepar amb part de lo que diu na Maria ja que si es veritat que parexia que tot era favorable a les pasades eleccions se va demostrar que no va eser axí per motius que fent un acte de humilitat se haurien de admetre.
  Pero crec que fent feina i amb els peus enterra se poden guanyar les properes ja que l,ambient será mes favorable que mai perque mai haviem tengut un batle i un equip de gobern mes inutil que aquest. I axó eslo quepensa la majoría de la gent, pero lo que me du a pensar lo que dic, es que axó es lo que opinen la majoría de simpatizants del PP. Si teniu amics, coneguts, o familiars que siguin del PP demenau quen pensen den Marti Torres.
  Are be, dexau anar ja rollets de caciques que tenen diners, memorias historicas, ches guevaras, etc. i procurem eser un poc més pragmatics i dedicar tot es nostre tempsa La Vila. Qui vol parlar d,altres temes que se presenti a les eleccions generals. I pensau que en Cifre ha perdut 5 eleccions amb aquest discurs.
  I si ells compren 4 vots, noltros podem conseguirne molts mes lluitant.

  josep | 30/12/2008, 09:01
 11.  
  ambient més favorable

  Jo no crec que en Cifre hagi perdut 5 eleccions: "les hem perdudes tots".
  En quant al tema d'afrontar les pròximes eleccions amb garanties de guanyar, jo crec que l'única opció vàlida és fer una "LLISTA ÚNICA" contra el P.P., si no feim això, és que no haurem après res i haurem d'admetre que estem en l'oposició perquè és per lo únic que valem.
  Molts d'Anys a TOTS!!!

  Maria | 30/12/2008, 12:00
 12.  
  hipocresía local

  mientras exista gente de derechas o izquierdas que le hagan la pelota a Torres, Pastor y demás pues habrá lo que hay siempre. espabilemos de una vez que el cambio empieza AHORA y no solamente el dia que se vota. O acaso no miráis cuando aparecen regidores peperos varios cómo hay vileros (y extranjeros y canficaporteros...) haciéndoles la pelota aún SIENDO DE OTROS PARTIDOS?
  sois ciegos, sordos y mudos?
  pues así habrá PP por mucho tiempo.

  ovni | 01/01/2009, 14:43
 13.  
  Engana pastor

  Hi ha gent bona i dolenta dins tots els partits... Dins el PP també!!! Es vera,molt inteligent i raonat el comentarí de na María, però a Santa Margalida hi ha un entremat organitzat que amb els doblers del poble compra les voluntats, que hi ha gent que per dues pesetes no son concients del mal que fan, que hi ha fets que no son justificats, que no s´hauría e permetra la mala educació, el tracte de indiferencia que els dirigents del PP tenen amb les altres formacions, la rialla i el mal gust es propia de poca vergonyes...

  Pep | 01/01/2009, 21:13
 14.  
  Iguales

  Prefiero políticos que no doren la píldora a la derecha.Hay que tener claro quién es el adversario, no hacer sus mismas políticas porqué para eso mejor presentarse con ellos. Es de agradecer que algunos políticos locales,pocos, hagan referencia a personas o ideas que no son locales, para mí esto ennoblece la política y la diferencia de lo políticamente correcto. Práctica demasiado habitual en la derecha y también de un seguidismo soez de muchos políticos que se dicen progresistas.

  Ina | 02/01/2009, 09:51
 15.  
  INVERSIONS: TONI REUS

  Toni: ja saps, quan puguis, esper la resposta de les inversions efectuades des de l'any 2003 als dies d'avui fins al 2009, als diferents indrets del terme municipal.
  Desig que aquest any puguis ocupar la primera cadira del consistori, al meins no tot seràn noticies dolentes.
  Ànim i sort.

  Xifarder | 19/01/2009, 22:05
 16.  
  Inversions

  Tot d'una que haguem pogut recopilar aquesta informació la publicarem. Ho tenim present

  independents | 20/01/2009, 09:47
 17.  
  Re: Entrevista al batle de Santa Margalida al programa Enxarxats

  Per a qui ja he vist una paraula que em fa temer bastant, "LLISTA UNICA". Que es aixo?. Per que si se idea es ajuntar PSOE i UM amb els Independents, malament anam, els socialistes no saben de que van i els de UM son iguals o pitjor que el PP amb el seu jefe en Monjo. Heu dic ben clar si aixo passes, ja hi hauria un votant menys.

  X | 21/01/2009, 15:32
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS