eXTReMe Tracker
Administrar

per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra

Si voleu rebre les actualitzacions d'aquesta pgina o realitzar consultes o suggeriments aqu teniu la nostra: informaci de contacte

La Vila Recicla i el Parc Verd de Can Picafort d'aquesta 'suerte'

independents | 19 Febrer, 2009 13:00

El Parc Verd municipal, situat al polígon industrial de Can Picafort, es troba d'aquesta manera:

Avui hem enviat un escrit a l'Ajuntament denunciant aquesta situació, i demanant que s'iniciïn les accions necessàries per sancionar l'empresa responsable del parc verd.

La gestió del parc verd i la seva neteja és responsabilitat de l'empresa de recollida de fems (la UTE formada per les empreses Melchor Mascaró S.A. i Rebalim S.A.), que es va adjudicar el contracte de la concessió administrativa de la gestió dels serveis públics de recollida i transport dels residus sòlids urbans el maig de 2006.

Segons les condicions del contracte el manteniment deficient del parc verd és una falta greu a la que li correspon entre 1.200 i 6.000 euros de multa més una indemnització del 20% del cost del servei.

Val la pena també recordar, que al plenari de 28 de juliol de 2008, es va aprovar una proposta dels Independents, perquè els serveis municipals redactassin cada dos mesos, un informe sobre el compliment de les clàusules dels diferents contractes de concessions administratives, entre els quals es troba el de gestió de la recollida i transport de fems, acord que creim que l'Ajuntament està incomplint, ja que no s'ens han presentant aquests informes tot i que les hem demanat en diverses ocasions.

D'altra banda, ens preocupa el mal exemple que està donant l'Ajuntament amb la gestió del Parc Verd, quan s'està preparant la implantació de la recollida selectiva al nucli de la Vila.

Aquí podeu veure el contingut de l'escrit enviat avui:

Exposen:

Que l'actual Parc Verd municipal, ubicat al polígon de Can Picafort es troba en un estat lamentable, com es pot apreciar a les imatges que s'adjunten.

Que la Junta de Govern Local de 4 de maig de 2006, va adjudicar el contracte de la concessió administrativa de la gestió dels serveis públics de recollida i transport dels residus sòlids urbans a la UTE formada per les empreses Melchor Mascaró S.A. i Rebalim S.A.

Que el plec de condicions tècniques de l'esmentat contracte, al seu Article 1 (Objecte del Contracte), inclou, entre els serveis a gestionar pel concessionari “... Gestió tècnica del parc verd de Santa Margalida. ...”, servei que es descriu a l'article 14.1 (Gestió tècnica del parc verd), i on s'inclouen, entre d'altres les següents funcions: “Neteja del recinte del parc verd.” i “Vigilància del recinte del parc verd de forma que es garanteixi un ús apropiat dels contenidors de residus ubicats en el mateix.”

Que la Clàusula 35.2.i) del plec de clàusules administratives de l'esmentat contracte, estableix com a falta greu “La prestació manifestament defectuosa o irregular dels serveis.”.

Que a la Clàusula 36, s'estableix una multa de 1.200€ a 6.000€, per les faltes greus durant els primers 5 anys de contracte. A més d'establir per una sèrie d'infraccions greus, , entre elles “Manteniment dels parcs verds deficient”, una penalització addicional a la multa del 20% del seu cost.

Sol·liciten:

Que tengui per presentada la següent denuncia, i dugui a terme les accions necessàries per tal de:

 • restablir el correcte funcionament del servei de gestió del Parc Verd,

 • la imposició de les corresponents sancions a l'empresa concessionària.

 

Comentaris

 1.  
  AIXI VAN LES COSES

  - BON DIA SENYOR BATLE
  - BON DIA
  - ES QUE HE LLEGIT QUE AQUESTA GUARDA DELS INDEPENDENTS VOLEN QUE ES COMPLEIXI EL CONTRACTE I QUE ENS POSEU UNA MULTA
  - DEIXA PIXAR ES MUL, NO T'HEM DONAT LO DE CAN PICAFORT? PLA D'EMBELLIMENT DE SON BAUL)
  - SI PER NO SE SI JA COMENAR A FER FEDOR AIX.
  - RES, RES, TU SAPS B QUE NOSALTRES SOM 9 I ELLS TAN SOLS 8. I SI NOSALTRES NO TE VOLEM POSAR LA MULTA NO LA TE POSAREM.
  - ID EST ARREGLAT NO?
  - SI NO TE PREOCUPIS, TOT SEGUEIX IGUAL.
  - BE IDO JA ANIREM A SOPAR, ADEU
  - ADEU

  XERRIM, XERRAM | 19/02/2009, 14:12
 2.  
  saber fer

  El problema no s fer, el problema s saber fer, cosa que aquest consistori ha demostrat que no sap fer, ja que per fer ha de contractar molts molts de crrecs de confiana, sa putada s que aquests crrecs de confiana no sn persones que spiguen fer si no persones que cal collocar i les coses segueixen sense fer, i val ms aix ja que quan fan, ho fan malament i s'ha de tornar a fer.
  Aix que nims i deixau fer qui sap que matau el porc pel cul.

  pi barraquer | 19/02/2009, 18:54
 3.  
  Re: La Vila Recicla i el Parc Verd de Can Picafort d'aquesta 'suerte'

  despres una pobre doneta vella colocara una botella de plastic amb es bolic de cartons per reciclar i tendran collons de posar-li una multa. Aixo es una vergonya!! i lo que necesiten aquests es una bona garrotada i no una multa.

  V | 20/02/2009, 11:43
 4.  
  Re: La Vila Recicla i el Parc Verd de Can Picafort d'aquesta 'suerte'

  Casi 2 mesos per fer net un "parc verd" aixo es lo que diu n'Aina Rodriguez a Diario de Mallorca, un poc lentos si que heu son trob jo,

  V | 21/02/2009, 11:14
 5.  
  la rodrigues i el pp

  no es un poc estrany lo de aquesta tropa de impresentables. A ms son uns cobards, "ratas de cloaca". I ms que ning, es batlet i sa seva consiglieri Rodriguez.No tenen collons ni ovaris de dir res si les crtiques venen den Cifre o den Monjo ( En Martinet be se va amagar de la prensa l,endem de se baralla amb en Monjo), perque les pega caquitas amb aquests. Clar, els independents son jovenets, i no tenen tanta mala llet.
  Esteim en mans de lo mes inepte, inutil, cobard, i impresentable d,aquest poble.I tamb fic els de CPU.

  mai votar inutils | 21/02/2009, 21:53
Afegeix un comentari
Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS